TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:13:02 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SINUSI ? ALTERNATIVNO?  (Pročitano 41578 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Jul 12, 2013, 05:12:39 posle podne »

Nisam siguran na osnovu čega tvrdiš to. Znam da svi ljudi imaju višedecenijske guste sline u sinusima koji su podloga za bakteriju izvanredna, od čega je sluznica stalno iritirana zbog toksina u sinusima..... Kad izbaciš sekret sinusi ozdrave  :)

Ja govorim iz mog iskustva, dakle visegodisnje maltretiranje i sezonsko javljanje problema , kao sto rekoh nema sta nisam probao, a i znam x i gomilu ljudi,sto starijih sto mladjih,koji imaju staz i probleme sa sinusima jedno 20+ godina. Jedino nisam probao kod baba Vange da mi pogleda nije li mi neko omadjijao sinuse haha, :D
Probaj da smrces kreatin , mozda prodje posle nekog vremena :D
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
pedjoni986
Gost
« Odgovor #55 poslato: Jul 12, 2013, 04:46:07 posle podne »

Nisam siguran na osnovu čega tvrdiš to. Znam da svi ljudi imaju višedecenijske guste sline u sinusima koji su podloga za bakteriju izvanredna, od čega je sluznica stalno iritirana zbog toksina u sinusima..... Kad izbaciš sekret sinusi ozdrave  :)

Ja govorim iz mog iskustva, dakle visegodisnje maltretiranje i sezonsko javljanje problema , kao sto rekoh nema sta nisam probao, a i znam x i gomilu ljudi,sto starijih sto mladjih,koji imaju staz i probleme sa sinusima jedno 20+ godina. Jedino nisam probao kod baba Vange da mi pogleda nije li mi neko omadjijao sinuse haha, :D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Jul 12, 2013, 04:42:43 posle podne »

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #53 poslato: Jul 12, 2013, 04:32:06 posle podne »

Ali ja ronilac nisam, i probao sam sve i svasta, i naviko sam da zivim sa tim, samo umirujem tegobe, ali potpuno izlecenje ne postoji.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Jul 12, 2013, 03:27:56 posle podne »

Svaki ronilac zna šta se izbaci iz sinusa posle ronjenja!  ko je to video svojim očima - jasno mu je šta je hronična upala sinusa, i da tom problemu ima leka...
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #51 poslato: Jul 10, 2013, 05:26:06 posle podne »

Sve u svemu,ko se pati sa sinusima,mora da se navikne na takav raspali nacin zivota,jer sinuzitis u obliku hronica nema leka, mozete da se inhalirate, strcate sve i svasta, pozvati baba vangu u pomoc,ali to je jednostavno to, najbolje je da se pomirite sa tim i da naucite sa tim da zivite, i resen prob :D
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #50 poslato: Jul 10, 2013, 03:25:23 posle podne »

Inhaliranje.. Prokuvala voda, unutra nabacas cvet kamilice, bosiljak, zalfije i udises to.. 2-3x dnevno.. Svaki put mi pomogne.
Sačuvana
Miki1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Jul 09, 2013, 02:56:38 posle podne »

Anw, sinusi battle: čišćenje sekreta!
- proponasol pred spavanje
- mucodin sirup za odrasle 3x supena kašika (razmekšava sekret)
- puno tečnosti
- inhalacije da!  (vlaži i razmekšava sekret)

Meni nije zapušen nos skroz, možda manje od pola, ali imam pritisak i bol u čelu. Da li i za to pomaže proponasol?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Oktobar 25, 2012, 10:14:10 posle podne »

E ovako uzeo sam pre jedno 3-4 dana PROPOL AID RINO SPRAY, od ESI SPA firme Italija (taj je jedini bio u apoteci na bazi propolisa) ,trazio sam proponasol ali nisu to imali, pa sam uzeo ovaj jedan jedini..za ova 3-4 dana primenjujem ga ujutru i uvece, po 2x u obe nozdrve.. generalno propolis mi prija,ali nije ovde samo sastojak propolis nego ima i nekih drugih sastojaka koje mi vlaze i osvezavaju moju sluzokozu .. generalno mi je malo bolje za ovaj kratak period, marisol sam batalio i ostale stvari,i samo sam sada na propolis sprej,pa budemo videli, u ovaj period u dva navrata sam bas imao nosni sekret tamno zute boje jako jako gust,tako da me to obradovalo, jer je pre ovoga bilo uglavnom retke tecnosti,i nikako nisam mogao da izbacim,i kada sam izduvavao nos,imao sam problem i sa levim uhom koje se zapusavalo, za sada je to ok.. videcu za na dalje,pa javim rezultate

Raspitivao sam se i za slane sobe i te halo terapije( mislim da se tako zovu ) pa ako ovo ne bude mi dalo efekta, ici cu tamo,kazu kao 15 tretmana je potrebno za jednu sezonu..
sinusi se čiste, samo napred i važno je da piješ puno vode!
javi se...
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Oktobar 25, 2012, 10:02:18 posle podne »

E ovako uzeo sam pre jedno 3-4 dana PROPOL AID RINO SPRAY, od ESI SPA firme Italija (taj je jedini bio u apoteci na bazi propolisa) ,trazio sam proponasol ali nisu to imali, pa sam uzeo ovaj jedan jedini..za ova 3-4 dana primenjujem ga ujutru i uvece, po 2x u obe nozdrve.. generalno propolis mi prija,ali nije ovde samo sastojak propolis nego ima i nekih drugih sastojaka koje mi vlaze i osvezavaju moju sluzokozu .. generalno mi je malo bolje za ovaj kratak period, marisol sam batalio i ostale stvari,i samo sam sada na propolis sprej,pa budemo videli, u ovaj period u dva navrata sam bas imao nosni sekret tamno zute boje jako jako gust,tako da me to obradovalo, jer je pre ovoga bilo uglavnom retke tecnosti,i nikako nisam mogao da izbacim,i kada sam izduvavao nos,imao sam problem i sa levim uhom koje se zapusavalo, za sada je to ok.. videcu za na dalje,pa javim rezultate

Raspitivao sam se i za slane sobe i te halo terapije( mislim da se tako zovu ) pa ako ovo ne bude mi dalo efekta, ici cu tamo,kazu kao 15 tretmana je potrebno za jednu sezonu..

Dobro je, javljaj kako ide. Povedi samo racuna, moguce je da je u pitanju drenaza sinusa ali moze biti i sekundarna bakterijska infekcija.

A ako budes resio da probas sa slanom sobom, ocekujem tvoje utiske.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 25, 2012, 03:30:58 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Oktobar 07, 2012, 09:08:10 posle podne »

:-X
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 07, 2012, 05:14:54 posle podne »

Sto kaze nas narod:"Posto kupio,toliko i prodao". :)  Uglavnom taj momak nema vise problema sa sinusima...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Oktobar 06, 2012, 08:50:05 posle podne »

Ja to nikome ne bih preporučio....
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 06, 2012, 05:30:18 posle podne »

E da,ko je celav nema mu pomoci. :D ;D

A ko je procelav ? :D
Nije preporucljivo da mu ne pocupa i to malo muke sto je ostalo... :D ;D Salim se,kome treba pomoc neka se obrati tom coveku pa nek pita gde sve mora imati dlake. :D ;D
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.168 sekundi sa 17 upita.