TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 08:54:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pospanost posle rucka  (Pročitano 20771 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Oktobar 24, 2012, 01:56:53 posle podne »

Ja se najbolje uspavam posle piva,tako da coca cola me ne zanima,pivo me uljuljka za medalju :D

Ja posle vermuta :D

Pa da, cure se uglavnom drze vermuta (proveren rad) a i u zadnje vreme mnogo se forsira somersbi :D , moja cura ludi za somersbi kruskicom :D dobro je pripremi za dremku

Joj jeste dobar i kruska i jabuka..kazu da se pojavio jos jedan ukus dal malina ali nema ga jos uvek kod nas...Kao sok je...
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #50 poslato: Oktobar 24, 2012, 01:53:32 posle podne »

Ja se najbolje uspavam posle piva,tako da coca cola me ne zanima,pivo me uljuljka za medalju :D

Pa da, cure se uglavnom drze vermuta (proveren rad) a i u zadnje vreme mnogo se forsira somersbi :D , moja cura ludi za somersbi kruskicom :D dobro je pripremi za dremku
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Oktobar 24, 2012, 01:46:46 posle podne »

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #48 poslato: Oktobar 24, 2012, 01:30:24 posle podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Oktobar 24, 2012, 10:50:29 pre podne »

neka mi neko prvo kaže šta je to "zdravo", pa onda možemo da pričamo o tome šta jeste ili nije i koliko
Ja rekao da nije zdrava, a ne nezdrava. Pod tim mislim ono narodski ne leci sidu, prehlade i sl.

Tacno! Ljudi nisu svesni sta koka kola cini organima. Kad se sipa na zardjali sraf, znamo sta se desi, a kamoli na zdravu jetru...
Sta radi zardjalom srafu, to ne znam ozbiljno? Mozda sam bezveze bacao pare na razne VD40 i kontakt sprejeve...

Jesmo..Coca cola jeste pogubna za jetru i uopsteno gazirana pica...pasalo nekom ili ne znam licno lika koji je gazirano pio kao vodu svaki dan pa kad su krenuli zdravstveni problemi i kad su mu doktori rekli da izbaci gazirano ili moze da se pozdravi sa jetrom koja je vec poprilicno bila naceta..To njegovo smanjivanje gaziranog koliko je bio navucen posto nije mogao da presece i da jednostavno vise ne pije gazirano( sto bih ja definitivno uradila da mi kazu tako nesto)  vec je samo smanjio...

Da li su mu gazirana pica unistila jetru?
Velika je razlika izmedju unistena ti je jetra i sad mora da izbegavas gazirano i izmedju gazirano ti je unistilo jetru.

P.S. Sto rece jedan pokojni prodavac lose tehnike, to je samo zasladjena vodica...

Kako god ...Ja sam svoje rekla...doktora je takodje rekla..ocigledno nema svrhe dalje raspravljati...
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #46 poslato: Oktobar 24, 2012, 08:07:13 pre podne »

neka mi neko prvo kaže šta je to "zdravo", pa onda možemo da pričamo o tome šta jeste ili nije i koliko
Ja rekao da nije zdrava, a ne nezdrava. Pod tim mislim ono narodski ne leci sidu, prehlade i sl.

Tacno! Ljudi nisu svesni sta koka kola cini organima. Kad se sipa na zardjali sraf, znamo sta se desi, a kamoli na zdravu jetru...
Sta radi zardjalom srafu, to ne znam ozbiljno? Mozda sam bezveze bacao pare na razne VD40 i kontakt sprejeve...

Jesmo..Coca cola jeste pogubna za jetru i uopsteno gazirana pica...pasalo nekom ili ne znam licno lika koji je gazirano pio kao vodu svaki dan pa kad su krenuli zdravstveni problemi i kad su mu doktori rekli da izbaci gazirano ili moze da se pozdravi sa jetrom koja je vec poprilicno bila naceta..To njegovo smanjivanje gaziranog koliko je bio navucen posto nije mogao da presece i da jednostavno vise ne pije gazirano( sto bih ja definitivno uradila da mi kazu tako nesto)  vec je samo smanjio...

Da li su mu gazirana pica unistila jetru?
Velika je razlika izmedju unistena ti je jetra i sad mora da izbegavas gazirano i izmedju gazirano ti je unistilo jetru.

P.S. Sto rece jedan pokojni prodavac lose tehnike, to je samo zasladjena vodica...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Oktobar 23, 2012, 10:23:58 posle podne »

Juju ili ne tako ti je...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Oktobar 23, 2012, 10:02:35 posle podne »

jujuju, a ja cuo da je i voda otrov
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Oktobar 23, 2012, 09:17:03 posle podne »

Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Oktobar 23, 2012, 09:08:53 posle podne »

HAHAHAHAH
kazes dosli smo do zakljucka, on ti kaze nismo i ti kazes njemu da prica u svoje ime
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Oktobar 23, 2012, 08:48:37 posle podne »

Dosli smo do zakljucka: Koka Kola, bilo da je ZERO ili OBICNA, svakako nije zdrava, a sad, ako neko bas ne moze bez nje, ok.

nismo
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Oktobar 23, 2012, 06:23:46 posle podne »

Relativna je stvar sta je zdravo a sta ne, ali za koka kolu ja samo u svojoj okolini imam dosta losih primera. Sa druge strane, jedna casa na  neko vreme nece mnogo promeniti stvari, bitno je da se ne konzumira svakodnevno i u velikim kolicinama.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 23, 2012, 05:46:41 posle podne »

Ali posle nekog rostilja nema boljeg napitka :D  Jbg ne pusim, mogu barem casu kole popiti :D  haha
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 23, 2012, 04:59:33 posle podne »

Dosli smo do zakljucka: Koka Kola, bilo da je ZERO ili OBICNA, svakako nije zdrava, a sad, ako neko bas ne moze bez nje, ok.

Obe su otrov!
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:33:32 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 19 upita.