TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 09:07:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Svastara!  (Pročitano 17419 puta)
cezar23
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 336


« Odgovor #48 poslato: Oktobar 29, 2012, 03:38:52 posle podne »

Ovo je podforum o treningu, tako da bi bilo dobro da teme o ishrani započnemo na drugom mestu.
Tu si upravu ali je tema ,,svastara'' tako da ako amdinistratoriam ne smeta nek pise ko sta hoce.
Sačuvana
SAX!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #47 poslato: Oktobar 29, 2012, 10:09:09 pre podne »

Ovo je podforum o treningu, tako da bi bilo dobro da teme o ishrani započnemo na drugom mestu.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 28, 2012, 05:00:58 posle podne »

Pedjoni, ljudima mozesh dati informaciju, shta ce oni uraditi sa njom, to nije do tebe, svako sebi pravi alibi za sopstvene postupke, bili oni pravi ili pogreshni... vreme je jedini validan sudija :)

Ma naravno,nista ja nisam rekao, samo ono razmisljao naglas,i konstatovao da ne razumem ljude koji zive u toj zabludi, to ne znaci da neko treba da prihvati,daleko od toga :D imam ljude oko sebe koji se truju u pola litre zejtina i fritezi,i nista ja tu ne mogu,digo sam ruke :D

Nego ono,razmenjujemo misljenja i razmisljanja, forum tome i sluzi
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2012, 05:03:22 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #45 poslato: Oktobar 28, 2012, 04:48:23 posle podne »

Pedjoni, ljudima mozesh dati informaciju, shta ce oni uraditi sa njom, to nije do tebe, svako sebi pravi alibi za sopstvene postupke, bili oni pravi ili pogreshni... vreme je jedini validan sudija :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 28, 2012, 04:33:31 posle podne »

Hladno cedjeno ulje kao preliv preko kuvanog/pechenog mesa- moj izbor, a i dopada mi se ukus lanenog i maslinovog ulja, mnogo ukusnije od przenog mesa. Stvar ukusa definitivno, a da ulje gubi sva svoja dobra svojstva przenjem- sa tim se u potpunosti slazem, tako da ga ne koristim u te svrhe.

Maslinovo ulje je vrh izbor za salatu umesto suncokretovog, i tek tada dolaze do izrazaja njegova zdrava svojstva..ne razumem ljude koji uporno misle da je maslinovo ulje zdravo kada se sa njim przi, stetnije je od bilo cega..
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #43 poslato: Oktobar 28, 2012, 04:00:50 posle podne »

Hladno cedjeno ulje kao preliv preko kuvanog/pechenog mesa- moj izbor, a i dopada mi se ukus lanenog i maslinovog ulja, mnogo ukusnije od przenog mesa. Stvar ukusa definitivno, a da ulje gubi sva svoja dobra svojstva przenjem- sa tim se u potpunosti slazem, tako da ga ne koristim u te svrhe.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 28, 2012, 03:30:11 posle podne »


zbog zasicenih i trans masti ne valja prziti


Trans masti se ne javljaju kada se przi svinjskom mascu..samo putem ulja (cak i maslinovog)
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 28, 2012, 02:19:47 posle podne »

Evo jednog pitanja. Da li je ,,zdravo'' meso sa rostilja? Ako jeste koliko.Moze li da se poredi sa kuvanim mesom?

A što života ti misliš da je prženo ili pečeno meso taoliko nezdravo i zašto bi kuvano bilo najzdravije?

Koliko se ja razumem ljudi prže meso od kad postoje i ništa im nije bilo, sad odjednom postoji problem...

Nije problem u mesu, nego u biljnom ulju, ono vam stvara problem, zato je pečenje na životinjskoj masti daleko bolja opcija...

zbog zasicenih i trans masti ne valja prziti
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 336


« Odgovor #40 poslato: Oktobar 28, 2012, 02:05:18 posle podne »

Evo jednog pitanja. Da li je ,,zdravo'' meso sa rostilja? Ako jeste koliko.Moze li da se poredi sa kuvanim mesom?

A što života ti misliš da je prženo ili pečeno meso taoliko nezdravo i zašto bi kuvano bilo najzdravije?

Koliko se ja razumem ljudi prže meso od kad postoje i ništa im nije bilo, sad odjednom postoji problem...

Nije problem u mesu, nego u biljnom ulju, ono vam stvara problem, zato je pečenje na životinjskoj masti daleko bolja opcija...
oho Alene promenio si sliku. Ova ti je bolja!
Sačuvana
SAX!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 28, 2012, 09:25:13 pre podne »

Evo jednog pitanja. Da li je ,,zdravo'' meso sa rostilja? Ako jeste koliko.Moze li da se poredi sa kuvanim mesom?

A što života ti misliš da je prženo ili pečeno meso taoliko nezdravo i zašto bi kuvano bilo najzdravije?

Koliko se ja razumem ljudi prže meso od kad postoje i ništa im nije bilo, sad odjednom postoji problem...

Nije problem u mesu, nego u biljnom ulju, ono vam stvara problem, zato je pečenje na životinjskoj masti daleko bolja opcija...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #38 poslato: Oktobar 27, 2012, 10:25:02 posle podne »

mozda i crni ili beli luk ali samo zbog ukusa, crni je extra gadan tako pechen- grilovan je vec druga pricha ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 27, 2012, 09:38:25 posle podne »

slazem se,samo bih izbacila patlidzan i dodala grasak :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #36 poslato: Oktobar 27, 2012, 09:31:12 posle podne »

uuu machko, a probaj da dodash povrce- papriku, plavi patlidzan, shargarepicu, krompirice, malo soli ili vegete- kakav je to tek ukus, vrh! :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 27, 2012, 09:12:33 posle podne »

dobra ideja je i da se pece na papiru,meni tako uvek ispadne lepo :) ili u kesi :) piletina u kesi je njam :)))
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 27, 2012, 08:57:29 posle podne »

Nista ne fali na rostilj ako ume dobro da se pripremi, ne mozes ceo zivot da baris ,ocajan je ukus i tuzan
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.169 sekundi sa 18 upita.