TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 04:17:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1237721 puta)
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #3054 poslato: Maj 19, 2016, 10:06:55 pre podne »

250g junecih pljeskavica,100g pirinca,paradajz,krastavac. .
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #3053 poslato: Maj 17, 2016, 05:18:01 posle podne »

Malo parce pileceg belog i pirinac, ono sto ostalo od juce :D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3052 poslato: Maj 17, 2016, 01:44:45 posle podne »

100gr sunke 100gr sira
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #3051 poslato: Maj 17, 2016, 07:03:12 pre podne »

Pileće belo meso sa začinom, galete i sveži krastavci.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #3050 poslato: Maj 16, 2016, 10:41:35 posle podne »

Ovsene i 4 cela jaja :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #3049 poslato: Maj 12, 2016, 01:25:48 posle podne »

Pirinač i powerprotein :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3048 poslato: Maj 12, 2016, 12:01:14 posle podne »

Patlidzan punjen mlevenim mesom i malo sira....i....pederski noz i tanjir :D
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #3047 poslato: Maj 12, 2016, 08:38:15 pre podne »

300 junetine grilovane, malo lanenog hleba i paradajz salata :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #3046 poslato: Maj 11, 2016, 10:12:27 posle podne »

Tunjevina i malo hleba :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3045 poslato: Maj 11, 2016, 09:30:18 pre podne »

Meni je sve, samo ne sočno... ...pogotovo nakon par sati.
;D
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #3044 poslato: Maj 11, 2016, 07:37:41 pre podne »

Meni se svidja kad kuvam samo u vodi jer ostane socno, nekad ti treba odmor od pecenog pa je kuvanje odlican izbor :)

Posle toga se doda neki zacin, salata i milina :)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #3043 poslato: Maj 10, 2016, 10:30:13 posle podne »

Ja kuvao samo u vodi i dodavao zacine, sta znam, jestivo je ahahah :D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3042 poslato: Maj 10, 2016, 09:56:19 posle podne »

Belo meso kuvam samo kada kuvam još nešto, pa ubacim u to.
Samo u vodi nema smisla...
;D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3041 poslato: Maj 10, 2016, 09:35:12 posle podne »

A kako kuvate pilece belo recimo? stavljate zacine u vodu? ja sam jednom probao na obicnoj vodi i posle da solim kad jedem ali to mi ne lici ninasta... :(
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #3040 poslato: Maj 10, 2016, 09:32:31 posle podne »

Ovsene i dve merice proteina :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.