TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404200 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 11, 2025, 02:11:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 42024 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Oktobar 17, 2013, 03:31:53 posle podne »

Mali update ... Bulk fino napreduje , malo sam smanjio unos kalorija i poveo malo vise racuna ponovo o ishrani jer sam poceo da se mastim poprilicno , jeo sam sve i svasta :D 7.10.2013 sam imao jednu povredu u skoli , istegao sam ligamente desnog skocnog zgloba i furao sam gips (longetu) 6 dana , trebalo je vise ali nisam mogao vise da je furam :D Trenirao sam tokom tih 6 dana sve ostalo sem nogu , u nedelju sam skinuo gips sam kod kuce i u ponedeljak otisao da radim noge :) Zglob je ok , fiksirao sam ga , ali je bilo drugih problema tipa zategnutost zadnje loze , kukovi zardjali itd :) Sto se tice treninga fino sam napredovao , palo je par dobrih PR-ova ...
 1RM
DL: 180kg
Squat : 130kg
Bench Press : 100kg
stojeci OHP nisam radio jedno vreme zbog nekog bola u ledjima nakon OHP-a , pocecu ponovo da ga radim sa malo drugacijom formom ..

Kilaza: oko 83kg

sad ce treca nedelja kako sam off sa kreatina tako da sam i tu izgubio malo vode ... Ali rekao bih da sam popravio ramena dosta ,i grudi , bice jos slika ovih dana , ledja sam zadebljao koliko mi se cini (dobio sam na "thicknessu" ) :)
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Septembar 05, 2013, 12:11:40 posle podne »

Dosta si se popravio, grudi ne izgledaju tako lose, kod te frontalne dabl bajseps uglavnom svima lose izgledaju grudi. :)
Izgleda da jesam ^^  Sad lagano samo u nove pohode na masu :D
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Septembar 05, 2013, 12:03:35 posle podne »

Dosta si se popravio, grudi ne izgledaju tako lose, kod te frontalne dabl bajseps uglavnom svima lose izgledaju grudi. :)
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Septembar 05, 2013, 11:51:03 pre podne »

Grudi, ramena, FOKUS!
Svestan sam svojih nedostataka , grudi , ramena - I TELL YOU TO GROW ! :D
Grudi, ramena, FOKUS!

Gde li su tvoje grudi i ramena da mi je znati ?

:D :D :D
Svaka cast,ovo je odlicno!
Samo napred sa kvalitetnom masom!
Thank you very much , you're very nice guy ! :D haha

@topic
18. mart 2012 god , tada sam jos trenirao kikboks , takmicio sam se u kategoriji do 67kg , ako mozete da vidite , vaga je tad pokazivala 65,6kg ... Kriv kao banana (imao sam kifoskoliozu , skoliozu od malena ) itd itd ...
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2013, 12:03:05 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #22 poslato: Septembar 05, 2013, 10:26:22 pre podne »

Grudi, ramena, FOKUS!

Gde li su tvoje grudi i ramena da mi je znati ?
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #21 poslato: Septembar 05, 2013, 07:14:07 pre podne »

Grudi, ramena, FOKUS!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Septembar 04, 2013, 10:08:17 posle podne »

Svaka cast,ovo je odlicno!
Samo napred sa kvalitetnom masom!
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 04, 2013, 06:33:20 posle podne »

Grudi najtvrdoglavije , imam losu genetiku za njih i moram bas da se pomucim oko njih da bi to izgledalo lepo :) znam kada sam pocinjao razmak izmedju grudi mi je bio pola metra haha :) Ali dobro , mora jos da se raste , dok se ne zamastim bas gura se masa :D
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 04, 2013, 01:36:10 posle podne »

Da, da moja ispravka od pre, noge ne zaostaju, lepo napreduju u skladu sa simetrijom,ali na onim fotosima od pre nisi lepo stao,i zato je tako delovalo.. Pakuj masu i ne sekiraj se.
slazem se sa ovim! Definitivno los ugao kada su noge bile na udaru proslog puta. Super je sve, grudi zaostaju, ali nista strasno, sigurno ces to popraviti u narednim mesecima, godinama... ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #17 poslato: Septembar 04, 2013, 01:21:53 posle podne »

Da, da moja ispravka od pre, noge ne zaostaju, lepo napreduju u skladu sa simetrijom,ali na onim fotosima od pre nisi lepo stao,i zato je tako delovalo.. Pakuj masu i ne sekiraj se.
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Septembar 04, 2013, 11:12:08 pre podne »

Evo kao sto sam obecao jedna fotka celokupne gradje , nije tako lose a ? :D Noge sam popravio kao sto vidite :) ... Grudi , ramena , listovi , moraju jos da se rade , polako , ima vremena :D

Kilaza : 81,5kg

Videcu ovih dana i da ubacim koji video nekih liftova (DL , SQ , BP , itd)
« Poslednja izmena: Septembar 04, 2013, 11:15:59 pre podne od strane BeastMode » Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Avgust 24, 2013, 07:20:10 posle podne »

Noge na vreme popravi da ti prate ostatak tela, jer ces uci u tesku asimetriju,i posle ce ti biti problem

Nisu mi noge problem toliko , mozda ti se cini ovako ,ali videcu da ubacim neku sliku ovih dana celog tela , da vidis da govorim o malim problemima proporocije celokupne gradje :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #14 poslato: Avgust 23, 2013, 11:10:22 posle podne »

Noge na vreme popravi da ti prate ostatak tela, jer ces uci u tesku asimetriju,i posle ce ti biti problem
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2013, 11:13:52 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Avgust 23, 2013, 11:03:51 posle podne »

Evo o cemu pricam da sam popravio ramena (odnos proporcionalnosti izmedju prednjeg i zadjnjeg ramena) , jos uvek prednje dominira sto je donekle normalno ali dobro i na tome radim ... Slika je isti dan kao i prethodne .
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Avgust 23, 2013, 11:00:10 posle podne »

jos malo pa stizem chris jonsa :))
Hahaha , jos mase , jos mase ! ! ! :D
Dobra ledja! Fale ti grudi i noge.. Ali s obzirom da si jako mlad, mislim da mozes da napravis odlicne rezultate u ovom sportu kroz narednih par godina. I pripazi na stomak, bas je poceo da se masti, spojleri ti ne trebaju.  ;)
Grudi su mi kriticne dosta (gornje grudi najvise) i unutrasnji deo grudi , noge se popravljaju polako rastu , listovi zaostaju tj ne mogu da ih istaknem puno jer su takvi genetski (kao stubovi , lol)  ima tu jos da se radi :) ... Sto se tice stomaka nije se toliko zamastio koliko izgleda (popio sam fazon 2 litre vode i ono nisam ga ni stegao na slici itd ) ujutru kad sam suv najbolje se vidi koliko sam povukao masti - vise sam navukao na kukove nego na stomak ...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.053 sekundi sa 13 upita.