Evo, i ja da se predstavim. 

Ovo je moja trenutna forma. Kao sto vidite,  debelo mi manjka masa. Nekih +20kg bi divno legli na ovo telo. 
Stvar je u tome sto ne mogu finansijski da podrzim ishranu u optimalnoj meri. Da se razumemo, hranim se gotovo 100 posto zdravo ali NEDOVOLJNO. Otprilike unosim taman toliko koliko sam potrosi kako ne bih izgubio ono sto sam teskim radom stekao. 
No, vrlo brzo ocekujem novi i mnogo bolji posao pa cu imati mnogo, mnogo vise mogucnosti i sansu da ostvarim svoje jako ozbiljne namere vezane za fitness. BB volim ali sebe tu ne vidim i ne zelim da vidim. Fitness je ono sto najvise volim i cemu pristupam sa puno ljubavi. 
Kada su u pitanju moji ciljevi, sada deluju jako daleko ali, ako sklopim poslovni ugovor koji je na pragu, krajem 2009. ili 2010. nameravam izaci na svoje prvo takmicenje i osetim tu draz.
Nista mi nije tesko u ovom sportu niti ce mi biti. Sve mi sada zavisi od finansija. 
Uzgred, visok sam 192cm a tezak 70kg. Kada sam pre 2 godine poceo, imao sam svega 64kg. Tih 6kg napretka sam ostvario u prvih 4-5 meseci i onda sam stao sa daljim razvojem jer to je bilo sve sto mogu pod trenutnim uslovima. Sigurno vec pretpostavljavate da od suplemenata nista ne koristim i u pravu ste. Jedino se "oslonim" na 30-40g   grama dextroze posle svakog treninga. 
Znam kakvi ce komentari biti ali slobodno recite. 

[prilog je izbrisao admin]