TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405342 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 31, 2025, 10:03:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moji rezultati sa takmičenja i snimci sa treninga  (Pročitano 117822 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #671 poslato: Avgust 07, 2025, 07:26:31 pre podne »

A posle tih par treninga planiram da odradim par treninga sa Board Press-om, on mi uvek da rezultate, ali me bas iscrpljuju ti treninzi i tu se desi da mi treba vise dana odmora izmedju treninga i veoma lako se pretera i upale pripoji.

Vidis i ja sam uvek rekao da je board press mama za snagu,a mnogi su rekli da to pomaze samo kod majica.Uh,kako mi je drago da i tebi to pomaze.Samo cepaj.Naravno da ti tu treba veci odmor jer si digao vise na sta je tvoj organizam bio spreman u tom trenutku.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #670 poslato: Avgust 07, 2025, 07:24:32 pre podne »

Ideja mi je da odraidm jos par treninga sa trakama, malo mi rasterete grudi i prebace opterecenje na triceps to mi sad treba jer su mi upalejeni pripoji. Takodje mi prijaju i za CNS, cini mi se da me mnogo manje zamaraju treninzi sa trakama.
Pogotovo za CNS,jako dobra ideja.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #669 poslato: Avgust 07, 2025, 07:23:26 pre podne »

Sta ti Mislis Miki koleko je daleko 1x140kg, prema dosadasnjim treninzima sada ide 2x130kg, 1x132,5kg sa malom pauzom, i 1x135kg touch and go.
Vremenski mislis?Mesec dana.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #668 poslato: Avgust 07, 2025, 07:22:41 pre podne »

Sirina trake je 19mm a debljina 4,5mm i po mojoj nekoj slobodnoj proceni dodaje oko 10kg po gumi.
Ja isto tu vezbu radim sa gumama ili lancima za jacanje tricepsa.Jako dobra vezba.

Ja bas dugo nisam imao prilike da odradim trening sa lancima ali to je bas bila fora, kad cujes taj zvuk metala kada se pomeraju lanci dok radis daje dodatnu motivaciju :D
I zvuk lanaca a i sam doprinos lanaca treninzima snage. ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #667 poslato: Avgust 06, 2025, 04:47:15 posle podne »

Sta ti Mislis Miki koleko je daleko 1x140kg, prema dosadasnjim treninzima sada ide 2x130kg, 1x132,5kg sa malom pauzom, i 1x135kg touch and go.

Ideja mi je da odraidm jos par treninga sa trakama, malo mi rasterete grudi i prebace opterecenje na triceps to mi sad treba jer su mi upalejeni pripoji. Takodje mi prijaju i za CNS, cini mi se da me mnogo manje zamaraju treninzi sa trakama.

A posle tih par treninga planiram da odradim par treninga sa Board Press-om, on mi uvek da rezultate, ali me bas iscrpljuju ti treninzi i tu se desi da mi treba vise dana odmora izmedju treninga i veoma lako se pretera i upale pripoji.

I razmisljam sada da kupim slingshot/katapult da malo ubacim u trening. To mi bas prijalo rnaije dok sma imao prilike da ga koristim.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #666 poslato: Avgust 06, 2025, 04:41:23 posle podne »

Sirina trake je 19mm a debljina 4,5mm i po mojoj nekoj slobodnoj proceni dodaje oko 10kg po gumi.
Ja isto tu vezbu radim sa gumama ili lancima za jacanje tricepsa.Jako dobra vezba.

Ja bas dugo nisam imao prilike da odradim trening sa lancima ali to je bas bila fora, kad cujes taj zvuk metala kada se pomeraju lanci dok radis daje dodatnu motivaciju :D

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #665 poslato: Avgust 06, 2025, 10:03:21 pre podne »

Juce sam radio bench sa trakama i malo uzim hvatom nego inace. Koristio sam dve crvene trake, ove nase iz Pansporta (cini mi se da su sire nego ostale koje sma imao u toj boji, ali nemam ideju koliko dodaju opterecenja). 1x110kg ( inace bez traka bi trebalo da mogu 10x110kg).

https://www.tiktok.com/@mileticdusan/video/7535197548894637318
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #664 poslato: Avgust 06, 2025, 10:00:03 pre podne »

Ja sam na primer gledao i ove devojke koje bencuju puno(doduse i veliki most) ali presirok hvat gde skoro nista ne ide na triceps, i to su najjaci benchevi u tim laksim kategorijama. Ja cak razmisljam da prosirim u hvat, medjutim to moram postepeno jer ovako upalim pripoje grudnog misica pa da ne bi doslo do povrede ta tranzicija mora lepo da se isplanira.
Sa tolikim mostom sto one rade ni ne mozes drugacije da radis.To je nesto sasvim drugo.To je kao sumo dl.Opseg pokreta 5-10cm.....
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #663 poslato: Avgust 06, 2025, 09:46:21 pre podne »

Juce sam radio bench sa trakama i malo uzim hvatom nego inace. Koristio sam dve crvene trake, ove nase iz Pansporta (cini mi se da su sire nego ostale koje sma imao u toj boji, ali nemam ideju koliko dodaju opterecenja). 1x110kg ( inace bez traka bi trebalo da mogu 10x110kg).

https://www.tiktok.com/@mileticdusan/video/7535197548894637318
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #662 poslato: Avgust 06, 2025, 09:43:56 pre podne »

Ja sam na primer gledao i ove devojke koje bencuju puno(doduse i veliki most) ali presirok hvat gde skoro nista ne ide na triceps, i to su najjaci benchevi u tim laksim kategorijama. Ja cak razmisljam da prosirim u hvat, medjutim to moram postepeno jer ovako upalim pripoje grudnog misica pa da ne bi doslo do povrede ta tranzicija mora lepo da se isplanira.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #661 poslato: Avgust 06, 2025, 07:28:25 pre podne »

Gledam ja svaki dan vezbace u teratani i glavna razlika cak i kod rekreativaca koji uzimaju neke stvarcice u odnosu na druge su bas rame i triceps. Te manje misicne grupe izgleda da najvise naprave razliku u odnosu na natural vezbace. Po ramenima uvek znas sta se desava. I sada ja iskreno verujem da je za natural vezbaca u ovim laksim kategorijama, ispod 100kg recimo ako ne i manje, mnogo bolje raditi ovaj siri hvat i sa laktovima tu negde, mozda malo uze nego ja.

Mislim da tehnika mora biti prilagodjena  pored gentike i nekih fizickih predispozicija,tako i da li se natural vezbac i da li govorimo o vezbacu 70-80kg ili 120-140kg. Barem se meni cini da se tehnike mrtvog i bencha bas razlikuju kod teskasa u odnosu na lakse takmicare.
Sa tim se ne bih slozio jer sam ja recimo bez genetike bez tehnike i bez icega tj necural gurao 180kg 6 ponavljanja.Ne pravilnih,jer sam odbijao ali opet....i tek posle je doslo sve ostalo....
A i ako pogledas samu mehaniku videces da nisi u pravu.Sto vise misica ukljucis u pokret moci ces da dignes vecu kilazu.To ti je fizika. ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #660 poslato: Avgust 05, 2025, 12:50:00 posle podne »

Gledam ja svaki dan vezbace u teratani i glavna razlika cak i kod rekreativaca koji uzimaju neke stvarcice u odnosu na druge su bas rame i triceps. Te manje misicne grupe izgleda da najvise naprave razliku u odnosu na natural vezbace. Po ramenima uvek znas sta se desava. I sada ja iskreno verujem da je za natural vezbaca u ovim laksim kategorijama, ispod 100kg recimo ako ne i manje, mnogo bolje raditi ovaj siri hvat i sa laktovima tu negde, mozda malo uze nego ja.

Mislim da tehnika mora biti prilagodjena  pored gentike i nekih fizickih predispozicija,tako i da li se natural vezbac i da li govorimo o vezbacu 70-80kg ili 120-140kg. Barem se meni cini da se tehnike mrtvog i bencha bas razlikuju kod teskasa u odnosu na lakse takmicare.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #659 poslato: Avgust 05, 2025, 07:45:01 pre podne »

Ne znam da li moze da se otvori link, ali evo kako je izgledoa bench poslednji trening 132.5kg sa malom pauzom na grudima. Maksimum koji sam  u skorije vreme podigao je 135kg bez zadrzavanja sipke na grudima. Videcemo jos koliko ce trebati da se vratim do 140kg.

https://www.tiktok.com/@mileticdusan/video/7534116445333032197
Svaka cast na podignutoj tezini.Sto se tehnike tice nije se promenilo,ali kao sto sam ti i pre 10 godina rekao ako tebi tako odgovara onda tako radi.
Samo da  podsetimo ljude tebi kod benca laktovi idu prema napolje kako rade bilderi kako bi napumpali grudi.Da rascistimo nesto ne rade lose to bilderi,njima je cilj da napumpaju jedan misisc,da izoluju,dok je nama powerlifterima/bencerima cilj da sa sto vise misicnih grupa podignemo najvecu mogucu tezinu.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #658 poslato: Avgust 05, 2025, 07:41:46 pre podne »

Pa znas da sam ja razmisljao samo takav cucanj da radim kada sam poceo ponovo da treniram ali nema takve sipke u komercijalnim teretanama. I ako bi pravio home gym sigurno bi samo za ss sipkom radio. Ja mislim da cucanj sa obicnom sipkom ako  nije priprema za takmicenje nema nikakve prednosti. Meni se desava da mi misici u tom delu gde  lezi sipka na ledjima, budu u spazmu nakon cucnja, onda se zbog nerva bol/utrnulost   prenosi na ramena i laktove, pa kasnije i na samu snagu i bench press.
Iz istog razloga sam i prestao da radim.Ne takmicim se vise i vise sam osetio bol nego neki benefit a o ramenu da ne pricamo.
Ja sam ga sam napravio,a moze se kupiti nisu skupi.Ne u komercijalnu teretanu nego za homegym.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #657 poslato: Avgust 04, 2025, 08:55:45 posle podne »

Ne znam da li moze da se otvori link, ali evo kako je izgledoa bench poslednji trening 132.5kg sa malom pauzom na grudima. Maksimum koji sam  u skorije vreme podigao je 135kg bez zadrzavanja sipke na grudima. Videcemo jos koliko ce trebati da se vratim do 140kg.

https://www.tiktok.com/@mileticdusan/video/7534116445333032197
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 13 upita.