TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398552 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 03:35:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko proteina.HITNO  (Pročitano 55611 puta)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Decembar 03, 2013, 12:56:24 posle podne »

Nesto si ti pogresno povezao. Misici se opustaju (ako si na to mislio) samo od ne treniranja.
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Decembar 03, 2013, 12:51:32 posle podne »

Dobro sto se tice menjanja ukusa to mi nije toliko bitno,bitno mi je da uzmem neki gde bi se videle promene do leta,lepo je menjati ukuse ali posta sam slab finansijski i nisam u mogucnosti dobar je bilo koji ukus :D e sad jos nesto,da pije protein do leta i da prestanem da ga pijem jel bi mi se misici opistili ili bi ostao takav kakav bi bio? :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #56 poslato: Decembar 02, 2013, 01:44:15 pre podne »

Ja uživam da menjam ukuse, ali i proizvoĂ°ače. :) Nema šanse da ću dve kutije zaredom uzeti isti ukus (jednom davno napravio tu grešku i više ne simpatišem taj ukus). Volim maltene sve ukuse, s tim što mi se kod nekog proizvoda odreĂ°eni ukus neće dopasti, a kod drugog isti taj ukus hoće.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Decembar 02, 2013, 12:30:55 pre podne »

To što se tiče ukusa je baš relativna stvar,ja na primer ne volim da menjam ukuse i uvek kupujem isti protein istog ukusa jer od ostalih ukusa i proteina uvek povratim koliko mi ne prijaju drugi ukusi.Robert ti je dao odličan predlog da uzmeš pored proteina i neki vitaminski kompleks jer sad dolazi hladnije vreme pa je pogodno unositi više vitamina zbog imuniteta.A što se tiče trajanja proteina meni pakovanje od 2,3kg traje više od 2 meseca tako da bi tebi ovo pakovanje od 4,5kg trebalo da traje barem 5-6 meseci ako piješ samo posle treninga i ponekad uz užinu ili doručak.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #54 poslato: Decembar 02, 2013, 12:07:32 pre podne »

Pored toga, veliko pakovanje ume da dosadi sa ukusom, pa se čovek zasiti. :) Po meni, imaš sada na akciji odličan Nitro Gold Pro protein, pa bi ti onda ostalo novca i za neke druge sitnice, poput nekog vitamisnkog kompleksa.

http://www.pansport.rs/Proteini/Proteinske-mesavine/BI1175-Nitro-Gold-Pro.html
Sačuvana
Bogisa
Gost
« Odgovor #53 poslato: Decembar 01, 2013, 09:34:17 posle podne »

4.5kg nema sanse da potrosis za 2 meseca, trajace ti mnogo duze. Da sam na tvom mestu te pare bih ulozio u ishranu, tek kad bude potpuno sredjena razmisljao bih o suplementima. Takodje mislim da ti je sad mnogo potrebniji c vitamin i kompleks vitamina i minerala, nego protein. Ipak ide zima i zbog imuniteta ti treba :)
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Decembar 01, 2013, 06:34:29 posle podne »

Malo sam finansijski lose,pa hocu nekako najbolje da prodjem,nadam se da me razumete. :) ako uzmem elite od 4.5 kg to je veoma skupo a ako ga potrosim za 2 meseca ne znam hocu li biti u mogucnosti opet da ga uzmem. razumete me nadam se. :)
Sačuvana
Bogisa
Gost
« Odgovor #51 poslato: Decembar 01, 2013, 04:59:45 posle podne »

Već sam ti napisao da ja njega koristim,tako da mislim da je dobar inače ga ne bih koristio,moja preporuka ti je ako kupuješ Elite Whey kupi sa ukusom vanile.
Delim misljenje, ja sam pio elite od vanile, odlican ukus :)
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Decembar 01, 2013, 03:53:20 posle podne »

Hvala Dule..
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Decembar 01, 2013, 03:45:42 posle podne »

Već sam ti napisao da ja njega koristim,tako da mislim da je dobar inače ga ne bih koristio,moja preporuka ti je ako kupuješ Elite Whey kupi sa ukusom vanile.
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Decembar 01, 2013, 03:23:16 posle podne »

ok,hvala a sta mislis o elite whey?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Decembar 01, 2013, 02:52:39 posle podne »

Pa to sam proceni,ako ne štediš na proteinu možeš uz doručak ili kao neku užinu u tim neradnim danima da popiješ protein.
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Decembar 01, 2013, 02:45:17 posle podne »

u jednoj merici hyper whey-a ima 32 grama..e sad to popijem sa dekstrozom posle treninga..e sad da li ga pijem i subotom i nedeljom dok ne treniram ili samo kad treniram posle treninga?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Decembar 01, 2013, 12:28:47 pre podne »

Jednu mericu proteina sa 20g dekstroze(to je jedna supena kašika ili malo manje od pune merice za protein) razmutiš vodom i popiješ odmah posle treninga a možeš i jednu uz doručak.
Sad da li će biti promene za dva meseca zavisi i od drugih stvari od kojih je ishrana na prvom mestu,a posle toga i trening i odmor.Ali sigurno će biti razlike nego da ga ne koristiš to je sigurno.
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 30, 2013, 11:45:23 posle podne »

Hvala Dule,samo jos nesto...ovaj hyper ako mozes da mi objasnis kako i koliko puta ja na dan da ga pijem,i sa njim da li ce biti promene za 2 meseca?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 17 upita.