TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399858 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 09:03:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko suplementacije.  (Pročitano 9021 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Maj 20, 2014, 12:11:17 posle podne »

Bolje prekini sa svime dok ne ozdraviš,pa kreni ispočetka. Zašto si se rešio za fazu punjenja?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #34 poslato: Maj 19, 2014, 07:01:44 posle podne »

Ukoliko ne treniras ,nemoj ni keratin.Bolje se izleci ,pa nastavi.Ne moras ici fazu punjenja,mozes i 5g pre i 5 g nakon treninga.
Sačuvana
Uros123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Maj 19, 2014, 06:58:21 posle podne »

Jos uvek nemam temperaturu, ali bih uzeo neki lek za otklanjanje simptoma gripa i prehlade jer mi curi nos i boli me grlo. Nije antibiotik,obican lek... ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Maj 19, 2014, 06:52:57 posle podne »

Ukoliko imas temperature proteinsku ishranu nemoj koristiti,i prestani i keratin da koristis dok ne ozdravis.
Sačuvana
Uros123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Maj 19, 2014, 06:25:41 posle podne »

Juce sam poceo da koristim kreatin, vezbam svaki dan, radim fazu punjenja 5 dana 4 puta po 5gr. E sad, danas sam dobio neku prehladu, imam kijavicu i sve jace me boli grlo, pa me zanima da li mogu da koristim i lekove i kreatin? Popio bih onaj Fervex sad a kasnije mozda i Brufen ako dobijem temperaturu, jel to nije problem ako koristim kreatin?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: April 15, 2014, 09:12:11 posle podne »

Hvala na brzim odgovorima!
Pa ishrana mislim da mi je obilna ali ne nešto zdrava, baš zbog toga što jedem dosta smorim se svaki put kad mi neko u teretani i forumu kaže "jedi".  :)
Samo ujutru ne jedem obilno, to je uglavnom med (jedno ili 2 parčeta) i mleko (često kozje). Za ručak uvek duplo, to su razna kuvana jela, čorbe, meso itd  :) Večera oko 7, 8, pa jedem opet oko 11, 12 uveče neke sendviče...TakoĂ°e tu su i slatkiši koje znam da treba da izbacim... Možda nije zdravo ali sigurno je trebalo da se ugojim dosad od te hrane meĂ°utim na vagi uvek isti broj...
Ranije kad sam išao u teretanu a išao sam stvarno redovno godinu dana i bilo je napretka što se tiče mišića, koristio sam neki protein Mass 20 mislim da se zove...Isto se nisam ugojio ni gram. Danas sam u teretani pričao sa nekim momcima koji ozbiljno treniraju i rekli su mi da počnem odmah da koristim kreatin što sam kupio i da dodam i neki whey obavezno, to će mi kao vratiti snagu i obim mišića ali da ne prestajem sa treningom.
Hvala na savetima,ali ne mogu da izdržim da mi stoji kreatin a jedva sam čekao da ga kupim, da li ipak neće da šteti ako sad krenem da ga uzimam? Inače počeo sam da treniram svakodnevno...
Moras proste ugljene hidrate i biljne masti (slatkisi i nezdrava hrana)zamenis sa slozenim ugljenim hidratima (ovsene pahulje,pirinac,krompir) i na taj nacin glikogenski depoi u misicima i jetri bice puni i spremni za trening sa opterecenjem ,a uz proteinsku ishranu (pilece belo meso,nemasno crveno meso,belanca) misic ce hipertrofisati (uvecace se).Nije samo bitno koliko kalorija uneses vec iz kojih namirnica!
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: April 15, 2014, 01:28:22 posle podne »

Neće ti štetiti,ali si ipak trebao da uĂ°eš u trening malo više. Ne bi škodilo ni da počneš za mesec dana da ga piješ. Je l imaš uslova da
promeniš ishranu malo?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #28 poslato: April 15, 2014, 09:11:49 pre podne »

Ovo je sport u kome je ishrana primarna i nema tu mesta za izgovore tipa mrzi me,nisam gladan itd...mora se jesti kolko tolko kvalitetno i češće za neke manje makar rezultate.
Mnogo puta mi se dogodilo da nisam gladan pa jedem na silu jer tako mora, ne pita me niko hoću li,mogu li već tako mora ako zaista želim napredak.

ISHRANA PRVO! ostalo je sve sekundarno.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #27 poslato: April 14, 2014, 01:54:08 posle podne »

možeš ti i sada krenuti sa kreatinom ali nemoj se nadati nekim ozbiljnijim rezultatima jer ti je ishrana loša.

Najpre imaš veliku da ne kažem ogromnu pauzu izmeĂ°u obroka, npr ručak i večera su ti u velikom razmaku i onda jedeš pre spavanja, a doručak preskačeš.   

Probaj da rasporediš tako da imaš 4 glavna obroka od kojih bi svaki obrok sadržao proteine i ugljene hidrate, a izmeĂ°u još 2-3 užine,  može biti npr i gejner ili protein sa orašastim plodovima, po koja voćka... ali 2-3 sata gledaj da ne proĂ°e izmeĂ°u dva obroka.

Hraniš se vrlo slabo i čak i nisu neke zdrave namirnice.... iskreno, to treba da ti bude prvi cilj da to promeniš.

Može se, samo je pitanje da li hoćeš
Sačuvana
Uros123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: April 14, 2014, 01:39:02 posle podne »

Hvala na brzim odgovorima!
Pa ishrana mislim da mi je obilna ali ne nešto zdrava, baš zbog toga što jedem dosta smorim se svaki put kad mi neko u teretani i forumu kaže "jedi".  :)
Samo ujutru ne jedem obilno, to je uglavnom med (jedno ili 2 parčeta) i mleko (često kozje). Za ručak uvek duplo, to su razna kuvana jela, čorbe, meso itd  :) Večera oko 7, 8, pa jedem opet oko 11, 12 uveče neke sendviče...TakoĂ°e tu su i slatkiši koje znam da treba da izbacim... Možda nije zdravo ali sigurno je trebalo da se ugojim dosad od te hrane meĂ°utim na vagi uvek isti broj...
Ranije kad sam išao u teretanu a išao sam stvarno redovno godinu dana i bilo je napretka što se tiče mišića, koristio sam neki protein Mass 20 mislim da se zove...Isto se nisam ugojio ni gram. Danas sam u teretani pričao sa nekim momcima koji ozbiljno treniraju i rekli su mi da počnem odmah da koristim kreatin što sam kupio i da dodam i neki whey obavezno, to će mi kao vratiti snagu i obim mišića ali da ne prestajem sa treningom.
Hvala na savetima,ali ne mogu da izdržim da mi stoji kreatin a jedva sam čekao da ga kupim, da li ipak neće da šteti ako sad krenem da ga uzimam? Inače počeo sam da treniram svakodnevno...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #25 poslato: April 14, 2014, 09:13:53 pre podne »

Meni je ta firma zaista odlična i to ne samo neki suplement već zaista sve što sam probao a probao sam veruj mi mnogo toga.
Možda malo cene imaju jače ali mislim da vredi.A da bi znao jel i tebi odgovara moraš probati pa sam doneti zaključak.

Što se tiče tog tvog kreatina, ukoliko si zadovoljan njime onda nema potrebe možda ni da ga menjaš sem ako baš ne želiš čisto zbog sebe malo promene.Dymatize kreatin je odličan i ukoliko ga uzmeš nećeš pogrešiti.

Sa mojim sam prezadovoljan, ali, rekose mi u prodavnici gde kupujem da je Dymatize cak i bolji.

Uzimam ga 2 dana, drugi dan sam radio grudi. Ne znam dal' je placebo, ili je stvarno tako. Povecao sam kilazu na bencu za po 2.5 kga sa strane, i dizem 8 puta. Nisam mogao 4...
Sad, nije to velika kilaza da bi se sad moglo reci da deluje, jos je rano, ali daje mi neku motivaciju da radim, mozda je i to. Videcemo vremenom. :)

U glavnom, hvala Vam puno! :)

U celoj priči najvažnije je da si ti zadovoljan i da vidiš napredak.Ukoliko je on po tebi dobar onda se držiš te suplementacije i ishtrane sve dotle dok je to dobro.
A kada više nisi zadovoljan onda nešto menjaš, kada do toga doĂ°e slobodno nam se javi ovde pa da pomognemo u tvom daljem napretku.A može nam s vremena na vreme javiti i kako napreduješ jer vaš uspeh je i naš uspeh.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: April 13, 2014, 10:49:21 pre podne »

Pozdrav, kupio sam danas kreatin Dymatize u Pansportu pa me zanima da mi kažete da l' se nisam zaleteo...
Ne vežbam baš redovno ali sad krećem malo jače, imam oko 70kg, oko 179, 19 god... Vežbao sam ranije godinu dana u teretani pa pravio dužu pauzu. Cilj mi je da se malo ugojim, takoĂ°e mišićna masa, da li da krenem da koristim ovo što sam kupio?
Najbolje da ustalis se i redovno pocnes da vezbas,da ishrana bude od tri obroka i 2 uzine 60% iz slozenih ugljenih hidrata,30% proteina i 10% masti i sobzirom na tvoje godine ukupan kalorijski unos da bude veci od 2500 cal.Tek nakog toga mozes i poceti keratin 3g pre treninga i 3g nakon treninga,danima kada ne vezbas 3g ujutru.
Sačuvana
SimoGM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: April 13, 2014, 01:27:14 pre podne »

I motivacija je jako bitan faktor, iskoristi to sve i da je placebo u pitanju!;-) Samo oprezno povecavaj tezine, jos je rano.

Imam srecu da, u teretani u kojij vezbam, imaju tegovi od 1.25 kga i 2.5 kg... Svaki drugi trening, za istu misicnu grupu, povecam po jednu, dve serije za neku od tih kilaza. Sledeci trening vec ide lakse. :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 13, 2014, 12:49:55 pre podne »

I motivacija je jako bitan faktor, iskoristi to sve i da je placebo u pitanju!;-) Samo oprezno povecavaj tezine, jos je rano.
Sačuvana
SimoGM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: April 12, 2014, 11:49:47 posle podne »

Meni je ta firma zaista odlična i to ne samo neki suplement već zaista sve što sam probao a probao sam veruj mi mnogo toga.
Možda malo cene imaju jače ali mislim da vredi.A da bi znao jel i tebi odgovara moraš probati pa sam doneti zaključak.

Što se tiče tog tvog kreatina, ukoliko si zadovoljan njime onda nema potrebe možda ni da ga menjaš sem ako baš ne želiš čisto zbog sebe malo promene.Dymatize kreatin je odličan i ukoliko ga uzmeš nećeš pogrešiti.

Sa mojim sam prezadovoljan, ali, rekose mi u prodavnici gde kupujem da je Dymatize cak i bolji.

Uzimam ga 2 dana, drugi dan sam radio grudi. Ne znam dal' je placebo, ili je stvarno tako. Povecao sam kilazu na bencu za po 2.5 kga sa strane, i dizem 8 puta. Nisam mogao 4...
Sad, nije to velika kilaza da bi se sad moglo reci da deluje, jos je rano, ali daje mi neku motivaciju da radim, mozda je i to. Videcemo vremenom. :)

U glavnom, hvala Vam puno! :)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 19 upita.