TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 11:41:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 766835 puta)
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #3117 poslato: Januar 27, 2016, 12:16:20 posle podne »

Hehehehe pa uvek treba olaksati sebi, ajde sto nije zdravo, nego i vise posla :D
koji je u pitanju tiganj? :D ima svasta na trzistu, pa da znam iz prve ruke koji je ok a da se ne lepi
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3116 poslato: Januar 26, 2016, 09:24:20 posle podne »

Ja jaja ne kuvam i ne pecem....


Bojim se bolece me ;D;D;D;D;D;D;D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #3115 poslato: Januar 26, 2016, 08:31:08 posle podne »

Da li kiselo mleko i sir imaju one dobre bakterije kao i jogurt?
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3114 poslato: Januar 26, 2016, 07:09:28 posle podne »

I ja kada stavim jako malo ulja i razmažlžem vece papirom OK bude.
:)
Mada, navukao sam se na ove iz rerne...
Manje pranja, a više mesta na šporetu...
:D
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 805


« Odgovor #3113 poslato: Januar 26, 2016, 07:05:58 posle podne »

Ja imam metalac tiganj za palačinke, najveći je tad bio u prodavnici, preĂ°em ga silikonskom četkicom sa kap maslinovog ulja, bukvalno mi deci ulja traje više od pola godine, ne lepi ništa, milina je spremati jaja  na njemu. Nije bio skup tiganj, do 1500din max(Ne sećam se tačno) a i dalje šljaka kao nov.  :)

Što se tiče kuvanja jaja, stavim jaja iz frižidera u vodu, čim krene da ključa voda računam 10 minuta, skidam sa šporeta, odmah prospem vodu i naspem hladnu, prospem opet i naspem još jednom hladnu vodu i ostavim da se hladi, prospem tu vodu posle par sati i nema nikakvih problema, jaja se lepo ljušte. Ja takoĂ°e kao Miladin, skuvam 30-ak komada jer ne volim tek skuvana jaja da jedem, volim kad se ohlade i stoje par dana, tad mi je ukus najbolji  :D
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3112 poslato: Januar 26, 2016, 06:40:00 posle podne »

Opet kažem: svaka čast onome kome se jaja ne lepe na teflonu.
Dao sam onomad 30+ evra za isti; super je za sve, samo ne za jaja.
Samo se razmazuju i dosta ostane tog trunja od jaja posle
Mislim, lako se on posle opere, ali mi se lepi.
Zato kada su sveža: papir + pleh; ko voli gumena jaja (ja da) neka proba.
:D
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #3111 poslato: Januar 26, 2016, 06:12:46 posle podne »

Hehehehe pa uvek treba olaksati sebi, ajde sto nije zdravo, nego i vise posla :D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3110 poslato: Januar 26, 2016, 05:41:49 posle podne »

Javlja se covek zbog kojeg sam kupio tefal tiganj ☺

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #3109 poslato: Januar 26, 2016, 05:40:42 posle podne »

Ja cu opet biti dosadan, ali ljudi dvadeset prvi vek, kakvo ulje, kakva mast, kakvo lepljenje. Kvalitetan tiganj i nema greske.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #3108 poslato: Januar 26, 2016, 04:27:56 posle podne »

a zar vam nije ukusnija kajgana ili jaje na oko ili omlet :D ? meni je to sto puta lepse od kuvanog jajeta ali kazem lepi ako se ne stavi dosta masti ili ulja
Sačuvana
Terror
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1796


terroristes

« Odgovor #3107 poslato: Januar 26, 2016, 04:05:31 posle podne »

A da probate ovako :D

https://www.youtube.com/watch?v=aazP6zvJmiQ
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #3106 poslato: Januar 26, 2016, 03:34:36 posle podne »

Uff kolko me to nervira, poludim uvek

i mene isto, pola jajeta mi ode sa ljuskom
i ja sam imao neku foru kao teror, stalno ispiranje i menjanje hladne vode, potom samo ostavim u hladnoj vodi i ljuska se smezura i lako otpada
u poslednje vreme ni ovo ne deluje  :(
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #3105 poslato: Januar 26, 2016, 12:18:30 posle podne »

ja recimo kad ih obarim potopim u ladnu vodu i ostavim da se ohlade...posle ljuska lako ide dole...bar je to moje iskustvo...
I naravno posto nemam vremena svaki dan bariti i cekati jaja da se olade, ja obarim 30komada odjednom oljustim sve i vadim svaki dan koliko mi treba
Sačuvana
Terror
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1796


terroristes

« Odgovor #3104 poslato: Januar 26, 2016, 12:13:55 posle podne »

posto kad god skuvam jaja ono pola otpadne sa ljuskom, ili se slabo ljusti pa se svaki put iznerviram, zanima me kako mi pecete ili przite jaja a da se ne lepe i da ne treba puno masti ili ulja, zavisi i do tiganja ili sta vec? ja przim u nekoj inox serpici maloj ali treba malo vise masti :D
Ovako ja radim.Ubacim jaja u serpu sipam hladnu vodu ,upalim sporet.Kad pocne da vri upalim alarm na 9 min.Kad zvoni odmah prospem vrelu vodu i sipam hladnu preko jaja.To ispiranje ponovim 3 4 puta.Izvadim jaja iz serpe izlupam ih kasikom ili jedno od drugo ili jednostavno protresem serpu jako.Ljuska gitovo da sama otpadne...pokusaj tako meni  stalno uspeva
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3103 poslato: Januar 26, 2016, 12:05:06 posle podne »

Možeš u rerni ako imaš manji pleh; samo stavi papir za pečenje preko njega.
Starija barena jaja se ne lepe, tako da kupi S jaja, ta sigurno stoje duže u marketima...
:)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 17 upita.