TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 355939 Teme od strane 24532 Članovi Poslednji član: bojana11

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 22, 2019, 04:41:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 280 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 393578 puta)
Dragana Kuzmanović
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169


« Odgovor #4166 poslato: Avgust 18, 2018, 05:29:35 posle podne »

Proteinske palačinke sa borovnicama

•   1 merica whey proteina
•   3 belanjka
•   120 g ovsenih  pahuljica
•   1/2 banane srednje veličine
•   120 g borovnica
•   2 kašičice praška za pecivo
Priprema:
Ovsene pahuljice ubacite u blender i izmiksajte dok ne dobijete smesu nalik brašnu. Dodajte jaja, bananu, whey protein i prašak za pecivo i miksajte dok ne dobijete jednoličnu smesu. Dodajte borovnice i izmešajte kašikom kako se borovnice ne bi smrvile. Pecite kao klasične palačinke.

Sačuvana
Dragana Kuzmanović
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169


« Odgovor #4165 poslato: Avgust 18, 2018, 05:21:58 posle podne »

 Ovo ti je za najjednostavnije palačinke:

•   60 g ovsenih pahuljica
•   60 g posnog sira
•   1/2 merice whey proteina
•   3 belanjka
Priprema:
Pomešaj sve sastojke dok se smesa ne izjednači i ne bude jednolična.Kad ispečeš ,možeš namazati maslacem od kikirikija ili badema ili voćem bez dodanih šećera.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #4164 poslato: Avgust 17, 2018, 01:58:59 posle podne »

ljudovi jel ima neko neki recept za ovsene palacinke? znam da je neki lik pricao da jede svaki dan za dorucak i da je extra, ali se ne secam ko, ako neko ima neki ekstra reecept neka podeli ;)
Sačuvana
mixa995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 94

« Odgovor #4163 poslato: Maj 08, 2018, 07:35:26 pre podne »

Ja neko sve volim da detaljišem, pa se iz toga izrodi i po neki tekstić - detaljno o soli, potrebama, vrstama i preporukama...lično i ne dosoljavam jela...

https://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/bela-smrt-kuhinjska-so

Začini...hm, MSG...oprezno...

https://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/msg-sinteticki-ukus-ukus-poraza

Pa sad beli luk u prahu, ok, biber ok...
Pa i bolje je ovako detaljnije je iscitati ceo tekst. Hvala
« Poslednja izmena: Maj 08, 2018, 12:11:03 posle podne od strane mixa995 » Sačuvana
Progress is Progress No Matter How Small
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8521


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4162 poslato: Maj 08, 2018, 04:10:37 pre podne »

Ja neko sve volim da detaljišem, pa se iz toga izrodi i po neki tekstić - detaljno o soli, potrebama, vrstama i preporukama...lično i ne dosoljavam jela...

https://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/bela-smrt-kuhinjska-so

Začini...hm, MSG...oprezno...

https://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/msg-sinteticki-ukus-ukus-poraza

Pa sad beli luk u prahu, ok, biber ok...
Sačuvana
mixa995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 94

« Odgovor #4161 poslato: Maj 07, 2018, 07:22:41 posle podne »

Slavisa imam pitanje za vas...Koju kolicinu soli koristiti u toku dana i koju so predlazete? Kao i luk crveni luk? I da li koristiti beli luk u prahu,biber i jel moze zacin za piletinu kupljena u prodavnici (bas one kesice za piletinu  ;D )
Sačuvana
Progress is Progress No Matter How Small
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8521


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4160 poslato: April 12, 2018, 02:18:57 posle podne »

Slazem se sa Twinom...

Jedini hleb u koji smo sigurni je onaj koji sami @ispecemo od brasna u ciju smo @integralnost sigurni... :)

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #4159 poslato: April 12, 2018, 12:45:32 posle podne »

Tonus hleb, ili ako ćeš to dugoročno raditi, kupiš onaj pekač za hleb, pa sam praviš hled od brašna koje ti odgovara.
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 287

Zabava - Online
« Odgovor #4158 poslato: April 12, 2018, 10:36:44 pre podne »

Povremeno mi je potrebno da napravim sendvice za put, gde i koji integralni hleb/kifle bih mogao da uzmem za tu namenu?

Novi sad je u pitanju.
Sačuvana
Squat till u puke!
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8521


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4157 poslato: Mart 16, 2018, 07:32:10 pre podne »

Ja mislim da smo do sada u temama koje ste baš vi pokrenuli dosta govorili o alternativama za prženje mesa - domaći svinjska mast, maslac, extra virgin "ogransko" kokosovo ulje su odlično rešenje za prženje, tako da dajem svoj glas prženju( zasićene masti)...osim ako se ne radi o "zejtinu"( ind. rafinisano suncokretovo ulje)...

Ako se ne varam pričalo se u temama koje ste baš vi pokrenuli i o "zdravom majonezu" sa extra virgin maslinovim uljem...

Sa druge strane pola kafene kašičice majoneza neće nikoga ubiti - sasvim sigurno...ako se radi samo o tom simboličnom unosu "trans masti"...

Mislimo logično, uključimo se...
Sačuvana
bbahtijarevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 126

« Odgovor #4156 poslato: Mart 16, 2018, 07:21:15 pre podne »

Sa obzirom da sam rekreativac. Trudim se da hranim kako treba. Ako već mora da se bira izmeđ dva zla, šta je manje bolno odnosno šta je bolja alternativa. Naravno znam da nijedno od ova dva nije zdravo. Jesti prženo meso ili uz porciju kuvanog mesa od 200 grama dodati pola kafene kašičice majoneza. Hvala
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #4155 poslato: Decembar 24, 2017, 11:03:59 pre podne »

Dankeschön :)


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sačuvana
Jelena Djukic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1031


« Odgovor #4154 poslato: Decembar 23, 2017, 10:34:16 posle podne »

2 dl ulja. Odustani od domaceg majoneza ako zelis sebi dobro


Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8521


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4153 poslato: Decembar 23, 2017, 02:50:08 posle podne »

Rafinisano suncokretovo ulje? hm?
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #4152 poslato: Decembar 23, 2017, 01:49:12 pre podne »

Suncokretovo ulje


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 280 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.877 sekundi sa 18 upita.