TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 357333 Teme od strane 24555 Članovi Poslednji član: adamovicm

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 08, 2019, 02:38:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 280 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 398604 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #221 poslato: Avgust 01, 2014, 09:56:53 posle podne »

Pa dobro,neki pišu i kako su spremili :) A tebe ako zanima,ti pitaj :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #220 poslato: Avgust 01, 2014, 07:45:13 pre podne »

Mozes i da  napises kako si spremio, da stavis slike.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #219 poslato: Jul 31, 2014, 02:09:46 posle podne »

tamo pise samo ko je sta jeo a ne pise kako je to spremio :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #218 poslato: Jul 30, 2014, 06:09:20 posle podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.

Pa postoje već rubrike - Vaš doručak i šta večerate.Ljudi tu pišu svoje recepte :)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 419


Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #217 poslato: Jul 30, 2014, 09:51:55 pre podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.
Pa otvori i kreni ti prvi :D
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #216 poslato: Jul 30, 2014, 01:25:04 pre podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.
Sačuvana
Suuu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 37


« Odgovor #215 poslato: Jul 23, 2014, 12:48:35 posle podne »

Ja to ovako radim :)
Svaki dan :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #214 poslato: Jul 22, 2014, 10:09:23 posle podne »

Sutra nosim meso 'mesto hleba.
Dva parčeta (belog), a izmedju malo pirinča i šargarepe...
:)
Sva sreća, pa sam na godišnjem od prekosutra...
:D
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 337


« Odgovor #213 poslato: Jul 22, 2014, 09:50:33 posle podne »

Sećam se kad sam nosio obrok na fakultet i čuveno pitanje... Kako mož' da jedeš bez 'leba? :D
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #212 poslato: Jul 22, 2014, 10:19:52 pre podne »

Kao sto kaze Suu,kutija sa hermtickim zatvaracem i natrpas mesa, pirinca povrca, hleb ti ne treba ni na poslu. I ja ovako na poslu radim.  8)
Sačuvana
Suuu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 37


« Odgovor #211 poslato: Jul 22, 2014, 07:30:07 pre podne »

Meso u plastičnu čliniju i poneseš, hleb ti ne treba :)
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 693

« Odgovor #210 poslato: Jul 21, 2014, 11:34:50 posle podne »

Ma naterao sam majku da mi napravi, neki recept sa jednom soljom belog brasna i sve ostalo inegralno i semenke. Bas zbog toga sto znam da od kupovnog nema vajde. A hleb nisam jeo sto god, nego rekoh cisto ponekad za promenu ili kad se pravi neki sendvic sa belim mesom za poneti.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #209 poslato: Jul 21, 2014, 11:25:32 posle podne »

Meso mi nije problem...
:D
Svakako pečem noću meso kako bi' užinao, tako da ću obariti malo pirinča, pa ću pola za ručak pojesti...
:)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #208 poslato: Jul 21, 2014, 11:12:57 posle podne »

60g perenča ? Ja bi mogao 160g po obroku hahaha :D uglavnom mislim da ti je najbolja opcija pirinca koliko oces, belog mesa, i ako oces neko povrce iseces i sve pomesas (a i ne moras mada ja bih) i stavis u ciniju sa poklopcem. nema promasaja
Sačuvana
Panta rei, panta res.
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #207 poslato: Jul 21, 2014, 10:43:49 posle podne »

100 grama pirinca i 100 grama ovsenih, 145-150 grama u.h.

Zar ne bi moglo ovako?

Pa, 100g pirinča bi' razvukao na dva dana...
:D
Skuvam 60g za ručak uz neko meso, i jedva pojedem...
:D

A gde nosis ? Na posao ili ? Jel bi mogao da spakujes u ciniju neku sa poklopcem npr 100g pirinca i 200g mesa ? tako sam ja radio...

Pa, da, na posao...
Mogao bi', ali recimo šačicu pirinča i 100g mesa, kako ne bi večerao ručak...
:)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 280 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.72 sekundi sa 18 upita.