TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402491 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 16, 2025, 07:37:02 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
* Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 859524 puta)
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #132 poslato: Jun 23, 2014, 08:54:53 posle podne »

:D
Polako ulazim u fazon...
xD
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #131 poslato: Jun 23, 2014, 07:33:01 posle podne »

Pa, kontam da se i za njega računa pre kuvanja, jer oteža zbog vode koju upije...
(valjda...)
:D
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #130 poslato: Jun 23, 2014, 07:25:46 posle podne »

Nista ne fali i da utvrdimo :D a za pirinac predpostavljam isto samo obrnuto posto je on posle kuvanja tezi...
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #129 poslato: Jun 23, 2014, 01:27:38 posle podne »

Sirovog...
Nemaš pojma koliko ljudi sa foruma vole ovo pitanje...
:D
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #128 poslato: Jun 23, 2014, 01:22:55 posle podne »

A sto se tice mesa, gledamo kolicinu pre pripreme ili nakon pripreme. Posto mi 200g sirovog  belog mesa bude nekih 150g posle pripreme. Pa da li gledamo kolicinu proteina u odnosu na kolicinu sirovog ili pripremljenog mesa?
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #127 poslato: Jun 22, 2014, 08:11:12 posle podne »

Pa, to i radim...
:D
Hleb (sa mesom) samo užinam na poslu što ponesem...
:D
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #126 poslato: Jun 22, 2014, 08:08:45 posle podne »

Udri onda po mesu i uzivaj! :D
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #125 poslato: Jun 22, 2014, 08:00:52 posle podne »

OK
Obratiću paznju...
:)
Mada, za Tonus kažu da je bez brašna...
:D
Svakako kod kuće imam heljdino brašno pa njega koristim...
Jeste da stvari dosta budu tvrdje, ali svakako nisam neki ljubitelj testa...
:)
Daj mesa i hleb mi ne treba...
:D
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #124 poslato: Jun 22, 2014, 07:52:45 posle podne »

Gledaj tip brasna, pravi crni hleb se proizvodi od brasna T1100 ili razeni T950, ako se ne varam. Ovo za t950 nisam siguran, ali T1100 sam 100% siguran. Sve sto je proizvedeno od nekog drugog brasna i pise da je "crni hleb" to je obmana proizvodjaca.
« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 07:55:34 posle podne od strane Funta92 » Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #123 poslato: Jun 22, 2014, 07:21:05 posle podne »

OK
:)
Taj volim (zeleni)...
:D
A oni crni (tost) tipa Tvojih 5 Minuta, Klas...?!?
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #122 poslato: Jun 22, 2014, 07:18:26 posle podne »

I mene interesuje koji su "pravi" integralni hlebovi...
:)
Sačuvana
paksle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 19


« Odgovor #121 poslato: Jun 22, 2014, 07:16:07 posle podne »

Ako je to pravi integralni hleb, onda je ok, mozes kao uzinu, mozes nekad i tunu ili parce pilecih grudi, stavi i neku salatu... Nadam se da nisi mislio na ono presoljeno suvo meso...
a jebem li ga,otkud znam,evo ti slika kao primer

http://s7.postimg.org/fujk4yp7v/Fotografija0004.jpg

inače tunjevinu koristim standardno,pileće grudi takoðe,ovo sam ubacio kao promenu i ako deklaracija ne laže 28g proteina na 100g mesa,s tim da ja jedem dosta manje...onako,koliko je dovoljno za jedan sendvič da se pregrize
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #120 poslato: Jun 22, 2014, 07:00:16 posle podne »

Ako je to pravi integralni hleb, onda je ok, mozes kao uzinu, mozes nekad i tunu ili parce pilecih grudi, stavi i neku salatu... Nadam se da nisi mislio na ono presoljeno suvo meso...
« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 07:02:12 posle podne od strane Funta92 » Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
paksle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 19


« Odgovor #119 poslato: Jun 22, 2014, 06:32:03 posle podne »

od nedavno sam počeo da ubacujem izmeðu dva obroka doručka i ručka,sendvič sa nekim suvim mesom...
sušena ćuretina,ili nešto slično sa minimalnom količinom masnoće...to obično jedem oko 11h,kao neki meðu obrok,sa dva tanka komada crnog hleba
sad me zanima koliko je to ok?
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #118 poslato: Jun 22, 2014, 12:23:25 posle podne »

Za 80 kg to bi bilo 100g ovsenih 150g pirinca i kriska dve integralnog hleba dnevno, ili 4,5 krompira umesto hleba. Jel ok takva kombinacija i nesto malo iz jabuke i jogurta sto ima...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 18 upita.