TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398263 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 05:34:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Anketa
Pitanje: Mogu li da vratim misic u stanje kao pre povrede?
koliko vremena da odmaram? - 1 (33.3%)
kad pocnem da treniram, mogu li istim intenzitetom kao do sada, uz postepeni uvod? - 2 (66.7%)
Ukupno glasova: 3

Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: ischioglutealni bursitis  (Pročitano 38838 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Decembar 15, 2014, 12:11:05 pre podne »

Da li je radjen nekada rendgen karlice?
Ultrazvuk bolnog mesta?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Decembar 15, 2014, 12:08:47 pre podne »

Pozdrav,  drago mi je da cujem novosti, a raduje me i da postoji napredak...
Tu je kombinacija problema - sindroma rotatora kuka (tu je i obturator kao i piriformis...) a jednim delom je problem i sa gornjim pripojem nekog od misića zadnje lože (biceps femoris...) koji je prvi put i povredjen....
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Decembar 08, 2014, 02:16:41 posle podne »

Postovanje, Ognjene, odavno se nisam javljala.  Stari problem sa glutealnom regijom je zamenio novi-upala pripoja misica.  To je ono sto su me,po mom osecaju, bolele trticne kosti.
Boli me pri pojedinim pokretima, kao sto je Uttanasana I njoj slicno-istezanje.  Pijem Nodol,magnezijum,stavljam  obloge od svezeg kupusa. I treniram. Sve ovo predugo traje,pa se nadam da ce vremenom prestati,jer ipak ima pomaka. Recimo,za krace vreme prestaje bol. Barem to.
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: Oktobar 07, 2014, 10:16:39 pre podne »

Iskljucila sam led,zagrevam I utopljavam bolno mesto, vise mi prija. Radim jogu,istezanje. Pripoji su bolni pri istezanju. Rolam preko lopte,a za vezbe-ne znam koje da radim. Ne znam da li treba da potenciram taj deo. Nisam radila shok wave. Sad sam na masazu, jaku, tako da mi sve skoro utrne. Pijem Nodol, aspirin,magnezijum, mazem diklofenakom.
[/quote]. Sedalne kosti me bole posle treninga tj. posle istezanja zadnje loze.  Pri svakodnevnim aktivnostima I sedenju ne boli.
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Oktobar 07, 2014, 10:12:27 pre podne »

Iskljucila sam led,zagrevam I utopljavam bolno mesto, vise mi prija. Radim jogu,istezanje. Pripoji su bolni pri istezanju. Rolam preko lopte,a za vezbe-ne znam koje da radim. Ne znam da li treba da potenciram taj deo. Nisam radila shok wave. Sad sam na masazu, jaku, tako da mi sve skoro utrne. Pijem Nodol, aspirin,magnezijum, mazem diklofenakom.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: Oktobar 07, 2014, 09:36:58 pre podne »

da li je radjen shock wave? instilacija kortikosteroida? (ili plazma faktor rasta?)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Oktobar 07, 2014, 09:36:11 pre podne »

masiranje ledom lokalno, lioton gel ne primenjujete? (ne prija?)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Oktobar 07, 2014, 09:35:27 pre podne »

Ja mogu probati da sastavim još jedan program (za obturator), samo što to nije jednostavno...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Oktobar 07, 2014, 09:34:17 pre podne »

Pozdrav, drago mi je što ste se javili, razmišljao sam kakva je situacija kod vas...
Šta trenutno radite od vežbi?
da li ima bolova pri sedenju, svakodnevnim aktivnostima?
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Oktobar 06, 2014, 10:58:38 pre podne »

Postovanje, Ognjene, odavno niste pisali :-).
Kod mene sve po starom,boli kad se istezem.
Idem kod fizioterapeuta na masazu,kaze da ima puno upaljenih burzi, sve po nesto 'preskace' prstima,dok masira. Nisu mu jasna tolika zadebljanja I nekakve kuglice, prepreke, zatvrdnuca(moj izraz),zadebljanja... Ipak misli da cemo resiti problem.
Pijem Nodol,aspirin,magnezijum,mazem se diklofenakom.
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Septembar 05, 2014, 10:36:54 posle podne »

Danas  sam shvatila da ne treba da se istezem, jer tako pogorsavam stanje. Odradila sam trening I istezala sve sem zadnje loze. Nju sam samo reda radi,beznacajno. I mnogo manje me sada boli. Sta mislite da potpuno postedim istezanja desnu glutealnu regiju?
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Septembar 04, 2014, 08:46:43 pre podne »

Do pre par dana sam mislila da ce potpuno proci,ali zadnjih dana me bas boli,posebno trticne kosti,tako da nisam optimisticna vise. Imam I malu upalu od joge. Negde sam procitala da treba jacati I istezati misis do kojeg je bolna burza.  A sve mi se cini da me boli samo zbog istezanja.Zadnja loza mi je kao struna, cak kad sam do pola savijena. Pogorsanje.
I htela sam da Vas pitam,da li je u redu sto stalno mislim na i osecam potrebu za istezanjem  (protezanje, razvlacenje),na trening I mimo njega, na posao...Vise nego za treningom? A I strasno mi prija :-) ,ali se tako pogorsava upala.
« Poslednja izmena: Septembar 04, 2014, 09:16:11 posle podne od strane andjelika » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Septembar 04, 2014, 08:08:50 pre podne »

Kakvo je stanje? Ima promene?
Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Avgust 28, 2014, 12:59:42 posle podne »

Ne mogu nigde da nadjem,konkretno, kako da izlecim burzitis.  Ako uzmem u obzir da sam prosla sve tretmane (laser,magnet,masaza,struja, shok wave, mazanje. ..),ostaje mi da budem pazljiva I strpljiva. To tako ide?
Na slikama, gde se vide burze,prikacene,cini mi se da je bas za karlicu, treca,moj slucaj.
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2014, 11:43:03 pre podne od strane andjelika » Sačuvana
andjelika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Avgust 25, 2014, 04:43:10 posle podne »

Mislim da je to mesto sa video snimka bolno.  A ona vezba sa joge, kao trikonasana,jako istezanje,je pun pogodak,strasno bolan pokret,najbolniji. Nerazgibana I nezagrejana ne mogu do kraja da ga uradim.
 Boli kad sedim uspravno. A ako malo savijem  ledja,tj.ako se opustim,predjem na meksi deo,prestaje bol. Svako istezanje, od prikazanih, mi odgovara. Najjace je u golub poziciju  (po trbuske, desnu nogu  savijenu ispod grudi napred, rukama ka napred, leva noga ispruzena pozadi I gornjim delom tela ka rukama,ne lezeci na savijenu nogu). U ovom polozaju najbolje istegnem bolno mesto.

« Poslednja izmena: Avgust 27, 2014, 01:00:28 posle podne od strane andjelika » Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.15 sekundi sa 20 upita.