TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:31:16 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sindrom skljocanja lakta  (Pročitano 14189 puta)
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Septembar 22, 2014, 10:46:04 pre podne »

evo kako je to izgledalo sinoc
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Septembar 22, 2014, 10:45:52 pre podne »

Pedja sinoc sam radio terapiju i malko sklekova sam uradio sobzirom da su mi laktovi bolje ne bole me i to malko pucketaju medjutim psoel treninga sam se istegao dobro lijevi triceps malo vise i onda sam drzao led jedno 10ak minuta i posle sam osjetio blago neto na tricepsu kao da me nesto ujelo nisam obracao mnogo paznje na to da kad sam se pogldeao u ogledalo uocio neki podliv na tricepsu jutros se crvenilo maklo i i otok se smanjio al nmalko osjecam bol onako vrlo blagu u tom predjelu pa mi pomogni molim te jer ne znam sta je to da li je od leda reakcija jer sam ga drzao direktno na triceps ili je mozda napregnutost misica iako sam malo samo radio :-\
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Septembar 16, 2014, 08:25:10 posle podne »

Pedja evo veceras sam radio terapiju i kad sam krenuo da ispravim u laktu lijevu ruku skljocnulo mi je malko iznad lakta i malko me boljelo a sad mi samo skljoca kad krenem da istezam triceps i savijem ruku gore i onda sa desnom uhvatim e onda mi sklocne evo na slici gdje piseTRICEPS BRACHI TENDON to je mjesto gdje me boli i gdje skljocne.a bol je sa spoljasnje strane lakta malko iznad njegaSto se desne ruke tice tj lakta sve je ok i polako se oporavlja i bas osjecam napredak. http://www.stetoskop.info/images/dragana/triceps.jpg
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2014, 08:27:42 posle podne od strane Mićo » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Septembar 10, 2014, 02:00:06 posle podne »

Ne forsiraj tezine, radi redovno istezanja...
Javljaj kako ide..
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Septembar 10, 2014, 01:58:58 posle podne »

Mozes raditi sve sto ne boli, izbegavaj vezbe koje sam ti napomenuo...
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Septembar 08, 2014, 06:14:19 posle podne »

za biceps najefektivnije mi je sa sipkom :) :D a ne ne boli me nista samo ono krcka lijeva ruka i desna mada desna manje od lijeve :D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Septembar 08, 2014, 01:06:59 posle podne »

Grudi radi peck dek najbolje, a mozes i benč (ako nema tdgoba)...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Septembar 08, 2014, 01:05:44 posle podne »

Biceps radiš sa sipkom ili bucicama?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Septembar 08, 2014, 01:04:23 posle podne »

Vežbe koje si okacio su ok, posebno istezanje je važno!
Sklekovi ne,
Ramena sa bucicama letenja ok.
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Septembar 04, 2014, 06:18:26 posle podne »

pa recimo sklekove mada mozda nisam siguran sad stojeci biceps nisam siguran ni za to onda sskupljanje grudi sa bucicama na benc klupi onda me interesuje za ramena smijem li i koje vjezbe sa bucicama da radim recimo ovako nesto http://www.menshealth.co.uk/cm/menshealthuk/images/it/camlateralraises210211.jpg ovo sa pretklonom http://truegymfitness.com/wp-content/uploads/2014/04/lateral-raise.jpg  a inace sad mi samo krcka u predjelu kad hocu da radim ovo istezanje pa kad okrecem ruku sklocne mi u podlakticnom dijeliu ispod lakta i kad bas ispravim lakat u laktu http://www.dijetica.com/sites/all/images/vezbe/vezbe_istezanja/bicepsi.jpg a ima za lakat sam mislio jos neke vjezbe eto za brzi oporavakm inace povremeno hladim ledom malko konjske masti i terapiju po protokolu bolje je mnogo nwe trnu prsti eto samo to skljocanje iritirajuce. :) ;) :D
« Poslednja izmena: Septembar 08, 2014, 06:16:14 posle podne od strane Mićo » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Septembar 04, 2014, 07:52:00 pre podne »

Napisi mi neke vezbe koje bi radio, pa ću ti odgovoriti sta mozes i po potrebi ti dodam jos neku...
Pozdrav
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Septembar 04, 2014, 07:50:54 pre podne »

Radi program koji sam ti dao, posebno posveti paznju istezanju podlaktica i tricepsa.
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Avgust 30, 2014, 07:53:42 posle podne »

U pravu si Pedja treba jos da se cuvam nisam nista specijalno radio sinoc bez terapiju ovu koju sam dobio pa mi se sve skoro smirilo bez na lijevoj ruci lakat skljoca i trne mi pomalo mali prst tako da cu nastaviti da primjenjujem terapiju i istezanja samo me interesuje ima li jos koja vjezbe da radim i koje vjezbe ostalih regija smijem da radim  recimo za ramena za grudi jer kao sto znas mi koji redovno treniramo ne mozemo bez toga oprosti ja eto samo to da te pitam i hvala ti punoo :) ;) :D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Avgust 29, 2014, 03:05:56 posle podne »

Pedja ogromno olaksanje nervi tj ruke prsti su prestali da mi trnu i titraju laktovi ne bole ne boli vise nista jedino ponekad malko laktovi skljocnu mada stvarno rijetko koji je tretman sad da li da pocnem ostale vjezbe polako sklekove mali broj ponavljanja stojeci biceps ali i da takodje nastavim sa terapijom sta bi mi ti preporucio s obzirom da mi se stanje poboljsalo i hvala ti mnogo ti hvala. :) :D ;)
Ok, bez obzira radi 5 dana program koji sam ti dao sa akkcentom na istezanjima!
Javi kako je za 5 dana ili pre po potrebi...
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Avgust 29, 2014, 10:50:11 pre podne »

Pedja ogromno olaksanje nervi tj ruke prsti su prestali da mi trnu i titraju laktovi ne bole ne boli vise nista jedino ponekad malko laktovi skljocnu mada stvarno rijetko koji je tretman sad da li da pocnem ostale vjezbe polako sklekove mali broj ponavljanja stojeci biceps ali i da takodje nastavim sa terapijom sta bi mi ti preporucio s obzirom da mi se stanje poboljsalo i hvala ti mnogo ti hvala. :) :D ;)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.355 sekundi sa 17 upita.