Mislio sam da ste zaboravili na moj slucaj, izvinjavam se...
Pauziram ovaj mesec sa teretanom, nisam pri parama pa treniram kuci... 
Uglavnom, 
cucanj sam radio bez ikakve tezine, nisam se usudjivao jos, cekao sam da mi noga bude malo bolje kako bih bio sigurniji;
Iskorak sam radio sa bucicama 8kg, i to mi je bilo tesko  jer mi je koleno nestabilno i kad iskoracujem njom i kad ona ostane pozadi;
Single leg ekstenzija minimalac, 5kg, cak sam i tu drzao desnu nogu u pripravnosti jer kad leva dodje do skoro pune ekstenzije nesto u kolenu krcka pa sam bio u pripravnosti, zadrzaj u ekstenziji nisam radio; 
pregib, isto vazi sto i za ekstenziju kada je u pitanju jedna noga, obe noge 40 kg, s tim sto imam osecaj da 95% vucem samo zdravom nogom;
Leg press se takodje nisam usudjivao jer je tu neophodna puna ekstenzija pri izbacaju, plasim se da bi koleno otkazalo a da desna ne bi izdrala teret sama;
Kada je 
pretklon u pitanju, pri mom trenutnom maximumu ekstenzije leve noge od oko 175 stepeni, mogu da dohvatim pod prstima, cak mislim da uz malo vise  prethodnog razgibavanja i celom sakom;
Taj visak kilograma mi je od tate 

, genetski imam jaci donji deo tela od gornjeg, odnosno vece butine i dupe (da izvinete). Ali uveliko radim na tome da snizim kilazu, hteo sam nekih 7 kg, ali poslusacu, idem na 10;
Istezanja za zadnju lozu iskreno ne radim iako osecam da su mi najneophodnija, ali nzm sta smem da radim a sta ne, koje pokrete? 
Danas sam se prvi put posle 3 meseca usudio da potrcim malo odmah nakon svog home workout-a (iskoristio sam put do prodavnice i nazad), to je nekih 200 m ukupno, osecaj je bedan kad ne mozes ni to da istrcis normalno, trcao sam ja lagano ali je koleno nestabilno, ili sam se samo uplasio pa utripovao da mi je tesko. Uglavnom, pratim ovaj forum, vidim koliko ste pomogli svima, znam da cu i ja od Vas dobiti odgovarajucu pomoc i program da prebrodim ovo, zato i verujem da imam sanse da uspem, i ne odustajem, sutra ujutru cu pokusati da istrcim nekako lagano 1,4 km, sa pauzama sigurno, pa koliko uspem.