TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 360581 Teme od strane 24618 Članovi Poslednji član: regulare_

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 03, 2020, 11:53:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 369 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 247703 puta)
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9028


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #680 poslato: Avgust 25, 2015, 02:36:21 pre podne »

2 cela jaja( tvrdokuvana), 250 gr prezident mladog sira( 5,5% m.m.), salata od paradajza...
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #679 poslato: Avgust 24, 2015, 07:45:58 posle podne »

Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #678 poslato: Avgust 24, 2015, 04:22:44 posle podne »

Otisao do prodavnice, poneo hranu.

Sukurac baki, da ne opadnem.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #677 poslato: Avgust 24, 2015, 04:06:57 posle podne »

In nature :D

200g belog i paradajz
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #676 poslato: Avgust 24, 2015, 01:34:27 posle podne »

125g pirinca i 200 g belog
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #675 poslato: Avgust 24, 2015, 12:25:38 posle podne »

Na poslu juneći burger i sirova paprika i malo čili preliva.
Posle posla ovsene, šaka suvih aronija i whey. Chest day. 8)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #674 poslato: Avgust 24, 2015, 12:21:25 posle podne »

 ;)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #673 poslato: Avgust 21, 2015, 06:23:11 posle podne »

@leevu Izblendan paradajz sa malo crnog luka i to dinstao sa iseckanom piletinom.
super, moracu malo da menjam piletinu, ovih dana samo hasam je ili ono cisto kuvano ili kao nesto peceno, moracu malo da dinstam i tako.
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #672 poslato: Avgust 21, 2015, 06:22:18 posle podne »

@leevu Izblendan paradajz sa malo crnog luka i to dinstao sa iseckanom piletinom.

:P :P :P :P :D
Suti bona!
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #671 poslato: Avgust 21, 2015, 05:58:26 posle podne »

Posle nogu 150g pirinca i 200 g junetine ,malooo
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #670 poslato: Avgust 21, 2015, 05:52:52 posle podne »

prežderavanjeee  :D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #669 poslato: Avgust 21, 2015, 05:52:47 posle podne »

@leevu Izblendan paradajz sa malo crnog luka i to dinstao sa iseckanom piletinom.
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #668 poslato: Avgust 21, 2015, 05:44:34 posle podne »

Sta si stavljao ovo belo?
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #667 poslato: Avgust 21, 2015, 04:38:02 posle podne »

;D

lepo lepo  :D ...kako napravis tako male parcice belog? roštilj? pek papir? seckas? itd...
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #666 poslato: Avgust 21, 2015, 04:35:56 posle podne »

;D
Stvarno sam odusevljen kako pripremas i serviras obroke(ako ti to radis),svaka slika do sad mi pojaca apetiti,svaka cast :D
Hvala puno bratex, sve sam spremam naravno. :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 369 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 19 upita.