TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 12:39:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u ramenu  (Pročitano 83719 puta)
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Maj 21, 2013, 09:36:37 pre podne »

Poz,isao sam danas kod fizijatra i prepisao mi je deep relief gel ( 3x dnevno ) i diklofen tableta uz rucak. Treba da idem na terapiju ultrazvuk i vakuum.Radim od 40,50,55,60.Naravno da se zagrevam i istezem.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #192 poslato: Maj 20, 2013, 11:01:23 posle podne »

Sa kojom težinom radiš benč? da li se zagrevaš?
da li se redovno istegneš na kraju treninga 10min?
led na mesto bola....
Sačuvana
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Maj 17, 2013, 07:26:17 posle podne »

Krenuo da radim grudi i u 3-oj seriji bencha pocelo da boli.Kad sam zavrsio isteglio sam zadnje rame i bol je odmah nestao(?).Tako sam posle svake serije radio i kao da nista nije bilo.Inace ista prica kao i pre,boli i preskace rame :/.I radio sam istezanja kako ste mi rekli. Poz :)
Sačuvana
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #190 poslato: Maj 10, 2013, 05:48:48 posle podne »

Ok,hvala. :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #189 poslato: Maj 10, 2013, 03:15:32 posle podne »

Radio sam grudi,posle bencha je krenuo da me boli taj deo opet.Radio sam istezanja :/.Evo detaljniji opis: Boli me samo kada radim grudi.Kada radim ramena ne osetim nikakav bol ali mi kost za svako ponavljanje preskace..Npr Dumbbell Front Lateral Raise stalno mi preskace rame i jako iritira,samo levo. Bol je tu samo kada radim grudi i najvise boli posle bench press-a..Kasnije kada radim kosi sa bucicama tu krece da otkida,i na razvlacenju takodje.To je to uglavnom, ne bih da se povredim jos vise..Imao sam pauzu od oko 6 meseci cak ni tad nije prestalo i mislim da sam ovu povredu zaradio radeci shoulder press iza glave ali nisam siguran. Hvala :)
da li radiš istezanja za ramena, posebno zadnje rame?
treću vežbu izbaci, drugu zameni sa istezanjem- prava ruka na ivicu sprave ili zida staviš u visini ramena, polako okrećeš telo i glavu u drugu stranu...
Prva vežba je najvažnija. Kod istezanja je važno da radiš Sa zadržajem od minut u položaju u kom osetiš zatezanje, pa ponoviš tri-četiri puta...
Javi kako ide...

Radio sam istezanja http://www.topendsports.com/medicine/images/shoulder-posterior.gif http://www.sport-fitness-advisor.com/images/golf_stretching_exercises_shoulder.gif i ovo mi je drug pomogao http://supersets.ca/sites/default/files/field/image/anterior-shoulder-stretch.jpg
Sačuvana
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #188 poslato: Maj 09, 2013, 10:08:23 posle podne »

Radio sam grudi,posle bencha je krenuo da me boli taj deo opet.Radio sam istezanja :/.Evo detaljniji opis: Boli me samo kada radim grudi.Kada radim ramena ne osetim nikakav bol ali mi kost za svako ponavljanje preskace..Npr Dumbbell Front Lateral Raise stalno mi preskace rame i jako iritira,samo levo. Bol je tu samo kada radim grudi i najvise boli posle bench press-a..Kasnije kada radim kosi sa bucicama tu krece da otkida,i na razvlacenju takodje.To je to uglavnom, ne bih da se povredim jos vise..Imao sam pauzu od oko 6 meseci cak ni tad nije prestalo i mislim da sam ovu povredu zaradio radeci shoulder press iza glave ali nisam siguran. Hvala :)

Radio sam istezanja http://www.topendsports.com/medicine/images/shoulder-posterior.gif http://www.sport-fitness-advisor.com/images/golf_stretching_exercises_shoulder.gif i ovo mi je drug pomogao http://supersets.ca/sites/default/files/field/image/anterior-shoulder-stretch.jpg
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Maj 09, 2013, 10:03:43 posle podne »

@nature

radiš prednje, srednje, zadnje rame sa bučicama + rotatori (podizanje bučica iznad ramena u blagom pretklonu-laktovi u visisni ramena, i ležeći na boku lakat na boku spoljna rotacija bučice podl pod 90°). istezanja obavezno.
Za zadnje rame možeš polako uvoditi i veslanje u pretklonu sa šipkom ili na mašini sedeći....  Polako podiži težinu na bučicama, jedino rotatore ne povećavaj.
Javi kako ide. Pozdrav
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #186 poslato: Maj 09, 2013, 09:57:28 posle podne »

Evo radim kao sto si rekao, vise nemam bolova, jos od 1. maja. Mogu da radim sa maksimalnim pritiskom, ne pravi mi problem.  : )))
samo napred  ; -)
obrati malo pažnju na vežbe za ramena (posebno zadnje), za rotatore ramena i istezanja za rame obavezno  (zadnje! ).
javi ako bude problem
Radim sve sem vezbi za zadnje rame, nekako me smara ali moracu i to poceti. Uglavnom problem je krenuo od fudbala tj od guranja u duelu. Videcemo sutra posle termina, oce biti problema.
ajde javi kako je bilo.....
Odigrao 2h u full-u, bez problema ;)  U are the boss.
Sutra mi je shoulder day. Da li da radim ovo sto si rekao u rehab delu + prednje rame dizanjem tega ispred sebe, srednje rame sa dizanjem sa strane i zadnje rame sa letenjem + istezanje na kraju ? To je generalno dovoljno za zdravlje ramena ? Cesto smanjim intenzitet treninga npr ledja ili grudi zbog nekih nelagodnosti u ramenima...
:)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Maj 09, 2013, 09:55:33 posle podne »

Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #184 poslato: Maj 09, 2013, 02:19:25 pre podne »

Evo radim kao sto si rekao, vise nemam bolova, jos od 1. maja. Mogu da radim sa maksimalnim pritiskom, ne pravi mi problem.  : )))
samo napred  ; -)
obrati malo pažnju na vežbe za ramena (posebno zadnje), za rotatore ramena i istezanja za rame obavezno  (zadnje! ).
javi ako bude problem
Radim sve sem vezbi za zadnje rame, nekako me smara ali moracu i to poceti. Uglavnom problem je krenuo od fudbala tj od guranja u duelu. Videcemo sutra posle termina, oce biti problema.
Odigrao 2h u full-u, bez problema ;)  U are the boss.
Sutra mi je shoulder day. Da li da radim ovo sto si rekao u rehab delu + prednje rame dizanjem tega ispred sebe, srednje rame sa dizanjem sa strane i zadnje rame sa letenjem + istezanje na kraju ? To je generalno dovoljno za zdravlje ramena ? Cesto smanjim intenzitet treninga npr ledja ili grudi zbog nekih nelagodnosti u ramenima...
Sačuvana
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #183 poslato: Maj 08, 2013, 07:09:31 posle podne »

« Poslednja izmena: Maj 09, 2013, 12:08:00 pre podne od strane drg » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Maj 08, 2013, 04:43:51 posle podne »

samo napred  ; -)
javi ako bude problem
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #181 poslato: Maj 08, 2013, 04:42:37 posle podne »

Pozdrav,juce sam krenuo opet u teretanu,radio sam biceps,triceps i podlaktice i nikakav bol u ramenu nisam osetio.Danas sam radio ledja,takodje nista.U ponedeljak cu raditi grudi pa se javljam.Inace rame mi i dalje preskace :( .
radiš istezanja?
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #180 poslato: Maj 06, 2013, 12:53:13 pre podne »

samo napred  ; -)
javi ako bude problem
Sačuvana
drg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: Maj 04, 2013, 09:20:07 posle podne »

Pozdrav,juce sam krenuo opet u teretanu,radio sam biceps,triceps i podlaktice i nikakav bol u ramenu nisam osetio.Danas sam radio ledja,takodje nista.U ponedeljak cu raditi grudi pa se javljam.Inace rame mi i dalje preskace :( .
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.33 sekundi sa 18 upita.