TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:10:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda diskusa  (Pročitano 19642 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Januar 17, 2015, 09:59:05 pre podne »

Koji si tacno napravio pokret pri dizanju 195 kad se javio bol?
(mrtvo dizanje ili druga vežba...?)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Januar 14, 2015, 10:17:22 posle podne »

Da se ubacim i ja u temu. Povredio sam leĂ°a pre 3 mesec već sam pisao negde na forumu. Podigao 195kg i kad sam spustio teg i probao da se uspravim nisam mogao od bolova, to jest ustao sam ali je jako bolelo,narednih nedelju dana  sam jedva ustajao iz kreveta  i bolelo je pri nekim pokretima. Zatim primio 5 inekcija i bio kod kiroprakticara, sve se sredilo i nije bilo više nikakvih bolova. Ja posle 3 dana mislio prošlo sve, uradio čučaj i bol se vratio ali malo drugaciji, posto kiropraktičar nije bio u gradu tog dana ja odem kod nekog fizioterapetuta i on me izmasira. Posle te masaže osećao sam pritisak u kolenima, više u desnom. Vremenom (period 2 meseca) bol se smanjivao, jedan dan ustaem i nista ne boli, sutradan opet osetim pritisak u donjem delu leĂ°a. Počeo da se istežem i sad mogu da napravim bilo koji pokret bez bolova,  čak sam se baš dosta istegao i mogu uraditi pokrete koje ranije nisam mogao ni da zamislim. Ali se sada bol javlja kad stegnem mišiće donjeg dela leĂ°a, kad pokušam da podignem nešto ili se blago savijem i stegnem mišiće. Kada se istežem leĂ°a uvek dobro ispucaju iako se istezem na svaka 2h, najviše mi prija kad legnem na ledjima savijem jednu nogu u kolenu i prebacim je na drugu stranu,  tad ispucaju ledja i oslobodim pritisak u kolenima.Imam snimak ali ne znam kako da slikam i da okačim.
Da još jednom pomenem bol je tup i više je pritisak neki nego bol, i boli samo stegnem mišiće ledja ( nekad bole smao ledja nekad se stvori pritisak u kolenu)  sa opustenim mišićima i bez naprezanja mogu sve da uradim.
Sačuvana
Marko()
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Januar 14, 2015, 10:01:18 posle podne »

Vazi  :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Januar 14, 2015, 11:48:28 pre podne »

Napisaću ti program vežbi koje treba da radis kod kuće svakodnevno 10-14 dana, posle toga ćes dobiti program za teretanu...
A ove vezbe- razlikuju li se nesto od onih koje sam vam vec naveo da radim ili je to nesto sasvim drugo ?
Marko, razlikuju se vežbe... postaviću ti vežbe, ovih dana, cim sednem za racunar da ti lepo napisem program...
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Januar 05, 2015, 07:15:21 pre podne »

Nema na čemu, savetovaću ih i svaki sledeći put. Ovde i svugde gde ja mislim da je potrebno. Sve najlepše  :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Decembar 31, 2014, 06:56:37 posle podne »

Nemoj ovo da shvatiš pogrešno, ali ta testiranja su samo pro forme. Ako nemaš , popularno nazvanu ''jaku vezu'', nema šanse da proĂ°eš sve i da razvališ tamo. Broj sklekova ili trbušnjaka koje si uradio nećeš znati jer ti neko od tih likova broji ''samo one koje si pravilno uradio'' ali na kraju ti ne kažu koliko si pravilno uradio da bi se rezultati lakše naštelovali. Jedna devojka se požalila da to nije fer i odmah su joj rekli da se spakuje i krene kući. Nije ovo tema samo ti kažem da se ne zalećeš previše ako nemaš nekog na položaju, ili da napraviš i drugu alternativu.
Nije mesto za ovakve komentare...
Neće ništa smetati da dečku neko iz ličnog iskustva kaže šta se trenutno tamo dešava.
Hvala sto si podelio sa nama svoje informacije, ali ovaj forum je mesto za teme sporta, sportske ishrane, sportske medicine, suplementacjje, treninga.... (te teme su za neku drugo mesto...)
Sve najbolje  :)
Sačuvana
Marko()
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Decembar 31, 2014, 11:11:41 pre podne »

Napisaću ti program vežbi koje treba da radis kod kuće svakodnevno 10-14 dana, posle toga ćes dobiti program za teretanu...
A ove vezbe- razlikuju li se nesto od onih koje sam vam vec naveo da radim ili je to nesto sasvim drugo ?
Sačuvana
Marko()
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Decembar 31, 2014, 11:10:12 pre podne »

Da,da cuo sam i ja za to preko veze, al mislim da ako se dobro spremim i uzevsi u obzir da cu nositi oko 38 bodova iz skole da imam sanse, jer mislim da je nemoguce da bas svih 150-200 bude primljeno preko veze, mislim da ko uradi ekstra sve ipak ima neke sanse.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Decembar 31, 2014, 08:02:26 pre podne »

Nemoj ovo da shvatiš pogrešno, ali ta testiranja su samo pro forme. Ako nemaš , popularno nazvanu ''jaku vezu'', nema šanse da proĂ°eš sve i da razvališ tamo. Broj sklekova ili trbušnjaka koje si uradio nećeš znati jer ti neko od tih likova broji ''samo one koje si pravilno uradio'' ali na kraju ti ne kažu koliko si pravilno uradio da bi se rezultati lakše naštelovali. Jedna devojka se požalila da to nije fer i odmah su joj rekli da se spakuje i krene kući. Nije ovo tema samo ti kažem da se ne zalećeš previše ako nemaš nekog na položaju, ili da napraviš i drugu alternativu.
Neće ništa smetati da dečku neko iz ličnog iskustva kaže šta se trenutno tamo dešava.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Decembar 30, 2014, 09:59:25 posle podne »

Ovako bi trebalo da izgleda test fizicke spremnosti:
To je nesto sto mozeš spremiti po nalazu na kičmi...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Decembar 30, 2014, 09:58:01 posle podne »

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Decembar 30, 2014, 08:12:37 pre podne »

Sačuvana
Marko()
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Decembar 30, 2014, 01:17:10 pre podne »

Ovako bi trebalo da izgleda test fizicke spremnosti:
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Decembar 29, 2014, 11:36:22 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Decembar 29, 2014, 11:34:28 posle podne »

Mislim da ti dva borilacka sporta nisu neophodna sa tvojim stanjem kičme...
Treba da budes oprezan da dobro stanje kicme ne dovedes u problematicno (!)
Problem je diskus hernija tj ispadanje medjuprsljenskog diska prema korenovima nerava koji prolaze kroz kicmu.
Pritisak na nerve dovodi do bola kao sto je išijas...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 18 upita.