TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 06:53:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DIZAJN TRENINGA  (Pročitano 51302 puta)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Avgust 04, 2007, 10:03:07 pre podne »

tako je , ja belezim svaku seriju , imam  tabelu napravljenu  i tu su svi parametri i prazna polja u kojim belezim svaku seriju , koliko sam ponavljanja u radio i sa kojom tezinom sam  radio , mislim da mi je na kompu ako nekom treba uploadovacu je
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #186 poslato: Avgust 04, 2007, 09:44:56 pre podne »

GVT trazi da mu se posvetis neko odredjeno vreme kako je koncepcija ovog nacina vezbanja bazirana na vise nedeljnom pa i mesecnom radu. Tek nakon zavrsetka svake od vise pojedinacnih faza koje cine oaj progrma u celini mozes ocekivati i konkretne rezultate a zatim sve to mozes i analizirati. Vodjenje dnevnika treninga sa ovim sistemom treninga je veoma vazno i gotovo da je bez toga nemoguce u celosti sagledati svoj napredak.
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Avgust 04, 2007, 02:51:53 pre podne »

Koji bi mi preporucili program za masu? Jel ima neki koji se zaista pokazao odlicno? Hocu da kada krenem sa masom od septembra da izmenim svoj licni program koji je solidan.
Svaki program radi posao,sve se svodi na ishranu.

Jasno mi je da je hrana kljuc svega. Ja u sustini nisam jos naucio kolko je zaista potrebno vezbi, serija, za povecanje mase i snage. Od prilike idem po nekom svom principu 6 ponavljanja pa na gore. Vezbe radim proizvoljno, cesto menjam na treningu itd.
Puno hvalite GVT...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #184 poslato: Avgust 03, 2007, 05:39:55 posle podne »

Apsolutno,kontra kosi najbolja vezba
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #183 poslato: Avgust 03, 2007, 05:30:33 posle podne »

Pazi one su vec dovoljno velike partije kod mene nego kazem ti da mi grudi i ledja bas ne raguju toliko dobro na mali broj ponavljanja u smislu hipertrofije i to na samom treningu ako uporedim sa 10x10 kada su znale da explodiraju u bukvalnom smislu. Ono sto sam primetio da sa ovim odabirom vezbi kao sto je programom predvidjeno grudi su dobile novu dimeziju u pogledu oblika a to je uvecanje donjeg spoljnjeg dela pektoralisa tako da deluju vizuelno vece-EXTRA!
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2007, 09:39:52 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #182 poslato: Avgust 03, 2007, 05:23:17 posle podne »

Cudno,grudi i ledja mi bas pucaju od rasta,bukvalno neznam sta cu sa strijama....
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #181 poslato: Avgust 03, 2007, 05:19:59 posle podne »

KOd mene obratno. Noge mi extra reaguju a ruke prosecno kao i grudi i ledja? No kako bih drugacije otkrio svoje potencijale u mojim ranim 40!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #180 poslato: Avgust 03, 2007, 05:14:49 posle podne »

Obavezno
A sto se hipertrofije tice,mislim da mi na ruke mnogo bolje deluju ova mala ponavljanja.Verovatno imam vise brzih vlakana u rukama
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #179 poslato: Avgust 03, 2007, 04:57:00 posle podne »

Zeznut trening zeznut.
Ono sto sam otrkrio da bar kod mene vazi je da mi noge ne reaguju narocito na ova mala ponavljanja(Snaga se povecava ali nema upale),dok mi ruke naprosto pucaju od ta tri ponavljanja.

Ako se uzmu u obzir cinjenice da hipertrofija ima smisla tek sa 6 i vise ponavljanja onda je logicno da ovaj sadasnji deo GVT u kome se nalazimo dati na misicnom volumenu, barem ne znacajnije kao sto sam zano da se napucam sa 10x10!

Sa druge strane ideja ovog dvomesecnog ciklusa je da izadjes iz njega znacajno jaci i da sa novim raspolozivim arsenalom krenes u novu seriju 10x10 i naprosto eksplodiras. To je ono sto ja ocekujem. U medjuvremenu sam smanjio svoju tezinu na jedva 95kg i suv sam kao nekada iako nacin ishrane nisam znacajnije menjao. Da pomenem da Cardio uopste ne radim naprosto 10 serija me drzi u dobrom ritmu a povecani nivoi HGH i Testosterona kao posledice oovog nacina vezbanja naprosto "jedu" moju mast!

U nedelju je emisija na TV most mozes proceniti moju formu  gledajuci TV i uveriti se u ono o cemu ti govorim...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #178 poslato: Avgust 03, 2007, 02:25:01 posle podne »

Zeznut trening zeznut.
Ono sto sam otrkrio da bar kod mene vazi je da mi noge ne reaguju narocito na ova mala ponavljanja(Snaga se povecava ali nema upale),dok mi ruke naprosto pucaju od ta tri ponavljanja.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #177 poslato: Avgust 03, 2007, 12:26:56 posle podne »

Vidim Hans da si malo ispred mene. Ja sam danas zvanicno zvarsio T1 fazu sa 10x5 i od nedelje ulazim u fazu T2 sa 10x4 i povecanjem od 7% u odnosu na inicijalne tezine. Ono sto ja mogu da primetim je da moras uci dobro zagrejan u ovaj tip treninga jer tezine sa kojima radis su takoreci submaximalne!?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #176 poslato: Avgust 02, 2007, 03:03:04 pre podne »

Koji bi mi preporucili program za masu? Jel ima neki koji se zaista pokazao odlicno? Hocu da kada krenem sa masom od septembra da izmenim svoj licni program koji je solidan.
Svaki program radi posao,sve se svodi na ishranu.
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Avgust 02, 2007, 02:51:22 pre podne »

Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: Jul 31, 2007, 10:47:56 pre podne »

HVALA
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #173 poslato: Jul 31, 2007, 02:40:18 pre podne »

German volume training
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.