TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394571 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 28, 2024, 02:22:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 318 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas danasnji obrok nakon treninga  (Pročitano 218152 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2934 poslato: Jul 16, 2019, 03:07:09 pre podne »

300 gr fileta oslića( kuvano + sa alevom paprikom - jedino tako mi je jestivo :) ) + 100 gr kočanskog pirinča + salata od kupusa
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5697


« Odgovor #2933 poslato: Jul 15, 2019, 10:36:47 posle podne »

Piletina i pirinač

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16621


« Odgovor #2932 poslato: Jul 15, 2019, 10:27:19 posle podne »

Pileće belo i krompir
Sačuvana
Jelena Djukic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1347


« Odgovor #2931 poslato: Jul 15, 2019, 02:54:24 posle podne »

Pileće belo meso + grilovane tikvice

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #2930 poslato: Jul 14, 2019, 10:08:44 posle podne »

Whey i cornfleks
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5697


« Odgovor #2929 poslato: Jul 14, 2019, 05:43:52 posle podne »

Kornfleks i whey.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Miša Nenković
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1495


« Odgovor #2928 poslato: Jul 14, 2019, 01:35:36 posle podne »

Krompir, povrce, piletina
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12772


Never give up!

« Odgovor #2927 poslato: Jul 14, 2019, 06:02:14 pre podne »

Goveđe meso sa pirinčem I povrćem.
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #2926 poslato: Jul 13, 2019, 10:44:45 posle podne »

Belo sa pirincem i povrce
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5697


« Odgovor #2925 poslato: Jul 13, 2019, 06:26:16 posle podne »

250g teletine i krompir

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Miša Nenković
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1495


« Odgovor #2924 poslato: Jul 13, 2019, 06:19:43 posle podne »

Musaka sa mlevenom junetinom

Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2923 poslato: Jul 13, 2019, 03:10:48 pre podne »

300 gr mix pileća džigerica + pileća srca( grilovano) iii domača pogača( da zlo belo brašno :) ) + 2 paradajza
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #2922 poslato: Jul 12, 2019, 09:05:54 posle podne »

Whey
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5697


« Odgovor #2921 poslato: Jul 12, 2019, 06:41:08 posle podne »

Junetina i pirinačne galete

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Simo Boltic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1684


« Odgovor #2920 poslato: Jul 12, 2019, 01:31:36 posle podne »

Pileci batak,pirinac,kupus salata
Sačuvana
Stranice: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 318 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 18 upita.