TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 11:51:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje u vezi Animal Cuts  (Pročitano 33429 puta)
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

If I work too much, I'll get sick!

« Odgovor #43 poslato: Mart 02, 2007, 01:49:46 posle podne »

Miki,

jos uvek se sa setom secam vremena kada sam studirao i isao u teretanu, zlatno vreme mog perioda bildovanja, proteini, vitamini, winstrol, redovna ishrana, knjiga "Ishrana bodibildera" umesto Biblije.... ::)

Nazalost, kao i vecina ljudi koji nemaju dodirnih tacaka sa fitesom (osim sto bi svi zeleli da tako izgledaju  :)) moj posao je od 8 do 5. S tim sto obicno uvek ostanem duze, jer uvek neko hoce neki sastanak, da nesto predlozi, da kaze svoj problem itd.. manje vise tipicna prica coveka od 30+ godina.

Kuci dolazim oko 18 sati, ono sto sam uspeo je da promenim nacin ishrane (5-6) obroka dnevno, tako da ishrana ne trpi (previse) zbog posla. Ali pre 8, pola 9 uvece nema sanse da radim vezbe (ponedeljak, sreda i petak) ili tenis (utorak i cetvrtak, 1-2 sata).

U ovoj nazovimo realnoj zivotnoj situaciji, sta mi ti predlazes: da li da mozda neke vezbe pomerim za vikend dane kada mogu da radim ujutro?  Jer vec sam primetio da kad odem na tenis od 20-22 casa, ja posle ne mogu da zaspim do 3-4 ujutro. Na sve ovo, kada bi trebalo da uzimam AC?

Pozdrav,

luftika
« Poslednja izmena: Mart 02, 2007, 01:53:01 posle podne od strane luftika » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #42 poslato: Mart 02, 2007, 01:02:17 posle podne »

Hvala na detaljnim odgovorima  :)

Jos jedna stvar me zanima:
znam da je bilo dosta price kada da se uzima AC (ujutro i rano popodne), pa onda vidim da dosta vas smatra da je jedna "porcija" AC-a dovoljna. Posto ja radim vezbe u kucnoj radinosti (zgibovi, sklekovi, trbusnjaci, jednosrucni tegovi, federi) oko 1h, 1h 20min, stim sto pocinjem izmedju 8 i pola 9 uvece da li je ok da tu jednu dnevnu dozu popijem oko 12 ili 1 popodne ili treba par sati pre treninga? da li to ima neke veze i kakva su vasa iskustva sa tim?

Pozdrav,

luftika

Iskreno receno ne dopada mi se ideja da uzimas AC uoci svojih kasno vecernjih treninga. Opet uzimanje AC na nekoliko sati pre treninga ne mora imati adekvatne efekte na trening kako je to prvobitno zamisljeno. Postoji li mogucnost da treniras u prepodnevnim satima kako je vec slucaj da to radis kod kuce i ne zavisi od odlaska u teretanu?
Sačuvana
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Mart 02, 2007, 09:55:44 pre podne »

Hvala na detaljnim odgovorima  :)

Jos jedna stvar me zanima:
znam da je bilo dosta price kada da se uzima AC (ujutro i rano popodne), pa onda vidim da dosta vas smatra da je jedna "porcija" AC-a dovoljna. Posto ja radim vezbe u kucnoj radinosti (zgibovi, sklekovi, trbusnjaci, jednosrucni tegovi, federi) oko 1h, 1h 20min, stim sto pocinjem izmedju 8 i pola 9 uvece da li je ok da tu jednu dnevnu dozu popijem oko 12 ili 1 popodne ili treba par sati pre treninga? da li to ima neke veze i kakva su vasa iskustva sa tim?

Pozdrav,

luftika

Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #40 poslato: Mart 01, 2007, 10:52:12 posle podne »

Dok vi tu pricate pored mene je (ne devojka) nego flasha vode koju redovno guckam kada radim nesto na kompu.
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Mart 01, 2007, 10:50:24 posle podne »

U poptunosti se slažem sa Mikijem... po svim pitanjima..

I još samo jednu stavr da dodam.. dosta tečnsoti samo po sebi radi kao diuretik.. nešto kao sa klopom.. bolji metabolizam ako više unosimo.. prema tome za odstranjivanje viška vode - pijte puno vode ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #38 poslato: Mart 01, 2007, 10:10:49 posle podne »

Vezano za AC, posto on izmedju ostalog izbacuje "visak" vode iz organizma: da li to znaci da tokom njegove primene treba piti manje vode ili vise?

Jos jedna stvar: posto AC ubrzava metabolizam, da li to znaci da treba i vise obroka dnevno, jer sto je brzi metabolizam vise ste "gladni".

Ovo vas pitam zato sto sam citao knjigu koju svi hvale "Burn the Fat, Feed the Muscle" , jer po njoj izmedju osalog sto je brzi metabolizam to je potrebno i vise kalorija kako organizam nebi dospeo u tzv. "starving mode- izgladnjivanje", kad trosi cistu misicnu masu a mast akumulira?

i jos jedno pitanje i gotovo  ;D Da li se po vasem misljenju AC koristi kod ljudi koji imaju prekomerenu tezinu (bas, bas) ili je takodje dobar i za redukovanje "body fat" i za one koji zele da skinu koji kilogram (1-2)?

Pozdrav,

luftika

Upravo tako! Sa AC u primeni potrebno je unositi vise vode u toku dana kako bi se njegovo diureticko dejstvo moglo u potpunosti ispoljiti

Vise obroka predstavljace metabolicko ubrzanje i to je fakat koji nam pomaze da mrsavimo a ne gladujemo. Sa AC to je za korak lakse!
Predlog je da imas 3 glavna obroka bazirana na dijetalnim mesima, povrcu, salti, supama...voce

Iskustva me uce da AC ima bolje rezultate kod ljudi sa manje viska nego kod extremno gojaznih. Gubitak vecim delom na obimu uz maksimalnu zastitiu misicne mase koja je glavna odlika AC gubitak kg nece biti velik vec pre svega kvalitativni pomak u pravcu gubitka masnih naslaga i poboljsanja telesnog sastava
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #37 poslato: Mart 01, 2007, 11:39:13 pre podne »

najbolji je kad hoces da se "iseces"  :)
ali dobar je i u prvoj varijanti.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Mart 01, 2007, 10:03:41 pre podne »

Vezano za AC, posto on izmedju ostalog izbacuje "visak" vode iz organizma: da li to znaci da tokom njegove primene treba piti manje vode ili vise?

Jos jedna stvar: posto AC ubrzava metabolizam, da li to znaci da treba i vise obroka dnevno, jer sto je brzi metabolizam vise ste "gladni".

Ovo vas pitam zato sto sam citao knjigu koju svi hvale "Burn the Fat, Feed the Muscle" , jer po njoj izmedju osalog sto je brzi metabolizam to je potrebno i vise kalorija kako organizam nebi dospeo u tzv. "starving mode- izgladnjivanje", kad trosi cistu misicnu masu a mast akumulira?

i jos jedno pitanje i gotovo  ;D Da li se po vasem misljenju AC koristi kod ljudi koji imaju prekomerenu tezinu (bas, bas) ili je takodje dobar i za redukovanje "body fat" i za one koji zele da skinu koji kilogram (1-2)?

Pozdrav,

luftika
« Poslednja izmena: Mart 01, 2007, 10:07:34 pre podne od strane luftika » Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #35 poslato: Februar 28, 2007, 08:34:03 posle podne »

off course
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
mikiveliki
Gost
« Odgovor #34 poslato: Februar 28, 2007, 08:33:07 posle podne »

Znaci samo prirodno....
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #33 poslato: Februar 28, 2007, 06:46:36 posle podne »

slazem se i drago mi je da smo se razumeli
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Februar 28, 2007, 05:59:42 posle podne »

Već i ne znam o čemu smo na početku pričali...
Duh ima pravo da im je zajednočko što imaju ozbiljne neželjene efekte.. Ali naravno hemijski, biološki i na svaki drugi način efedrin nije steroid, to je jasno... Najveća razlika je što efedrin ne remeti hormonalni sastav osobe što je veoma bitna loša strana AAS... a najveća sličnost je što može da "rikne" srce i na efedrinu i na AAS
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #31 poslato: Februar 28, 2007, 10:32:50 pre podne »

steroidi su vestacki napravljani hormoni i kao takvi u telu funkcionisu.
a ni klen ni efedrin nisu steroidi.
wini druga stvar.
nego ofujemo jope tako da..
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #30 poslato: Februar 28, 2007, 10:27:46 pre podne »

Naravno i efedrin se nekada uveliko koristio pa ima svoje medicinsko poreklo sta vise on se stavlja u kapljice za nos i pumpice kako bi lakse procistio disajne kanale............Ali ne zovemo mi steroide ono sto steti nego steroidi su lekovi koji kod zdravih osoba deluju totalno drugacije nego kod bolesnih.Oni doprinose kao sto i sami znate dostizanju enormnih rezultata.E sad efedrin ne spada u u tu kategoriju bas iz razloga sto se koristi i dan danas u svakodnevnoj upotrebi kao lek,dok se drugi "steroidi"koristi u najtezim slucajevima tipa : rak,koma itd......Ali ipak spada u kategoriju (NE)LEGALNIH supstanci iz razloga sto njegova prekomerna uptreba kao i drugih steroida dovodi do nezeljenih rezultata kao i DO ZAVISTI............To je ono sto je Miki hteo da kaze......Nadam se :D :D.........Ako ne ispavice me :D
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #29 poslato: Februar 28, 2007, 09:05:27 pre podne »

pa zasto smo onda temu efedrin stavili u podforum Steroidi a ne suplementi ?
I marihuana ima svoje medicinsko poreklo pa ipak se smatra  drogom
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.239 sekundi sa 18 upita.