| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4274 poslato: Jul 22, 2024, 08:26:13 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4273 poslato: Jul 22, 2024, 08:24:52 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4272 poslato: Jul 22, 2024, 08:24:17 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4271 poslato: Jul 22, 2024, 08:23:45 pre podne » |  | 

Znam da si rekao. Uzasno je sto je onda ko zna koliko po gradovima.Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Pakao je. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4270 poslato: Jul 22, 2024, 08:23:12 pre podne » |  | 

To bi bilo lepo da smo u nekoj prirodi. Malo bi bilo svezije.Teško je ovih dana rashladiti se. Najbolje bi bilo kada bi svi mogli biti okruženi nekom prirodom ili na nekom brdu.Ujutru u 4 kod mene na terasi u hladu je bilo 29 stepeni.....a ja zivim u kuci okruzen drvecem ne u stanu....To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Kada bi svaka nova zgrada sadila odredjeni broj drveca. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4269 poslato: Jul 22, 2024, 08:22:44 pre podne » |  | 

Ovako toplo ne.Secam se da je pre par godina danju bilo 42 stepeni ali onih pravih,ne kao ovih sada kada kazu da je 4O a ustvari je puno vise,ali onda se nocu spustalo barem do prijatnih 22 stepeni....a ne 29....Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Upravo tako. Merenje na odredjenoj nm u hladu. A izbacio je neko termometar sa ulice, i ubeleyeno 58 stepeni. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #4267 poslato: Jul 22, 2024, 08:21:18 pre podne » |  | 

Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

I ja bas razmisljam, ali imam utisak da nije. I ja sam pre neko vece izasao na terasu u 22h i nisam mogao da disem. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4266 poslato: Jul 21, 2024, 06:03:45 posle podne » |  | 

Automobili koji stoje na suncu se pretvore u saunu. 😅Zelene površine sa dosta drveća, uz neku vodu, mesta na većoj nadmorskoj visini su sada zaista najbolji izbor za očuvanje zdravlja po ovako velikim vrućinama.Maximalno se slazem a evo i zasto

Ali bukvalno! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4265 poslato: Jul 21, 2024, 06:03:24 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4264 poslato: Jul 21, 2024, 03:22:24 posle podne » |  | 

Zelene površine sa dosta drveća, uz neku vodu, mesta na većoj nadmorskoj visini su sada zaista najbolji izbor za očuvanje zdravlja po ovako velikim vrućinama.Maximalno se slazem a evo i zasto

Automobili koji stoje na suncu se pretvore u saunu. 😅 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 dr Anita Mrdaković |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4263 poslato: Jul 21, 2024, 03:21:35 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4262 poslato: Jul 21, 2024, 01:04:04 posle podne » |  | 

Zelene površine sa dosta drveća, uz neku vodu, mesta na većoj nadmorskoj visini su sada zaista najbolji izbor za očuvanje zdravlja po ovako velikim vrućinama.
 Maximalno se slazem a evo i zasto |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4261 poslato: Jul 21, 2024, 01:01:45 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4260 poslato: Jul 20, 2024, 09:14:00 posle podne » |  | 

Zelene površine sa dosta drveća, uz neku vodu, mesta na većoj nadmorskoj visini su sada zaista najbolji izbor za očuvanje zdravlja po ovako velikim vrućinama. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	|  |