TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405193 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 23, 2025, 03:55:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 93 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko sna nam je potrebno  (Pročitano 338034 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1265 poslato: Avgust 07, 2025, 07:44:05 pre podne »

Znas kako nije mi tesko naci drustvo u teretani jer brzo privucem paznju kada negde treniram. Ovako u nekoj obicnoj majici sa mojih 70 - 80kg izgledam kao da ne treniram nesto posebno, i onda kada stavim na cucnju 150-200kg pridju ljudi da pohvale/iskomentarisu nesto i tako uglavnom zapocnemo razgovor.

A zamisli tek onda mene sa mojih 130kg kada radis dl preko 300kg kada sa 250-300kg na cucnju radis ponavljanja kada sa 200kg u bencu uradis 8 ponavljanja i slicno....i onda ti pride neko kako i on ima nekog poznanika koji u nekoj teretani isto tako dize 200kg u bencu.....a ti razmislajas pa zasto se onda ne takmici....i konacno izade na takmicenje i podigne 130kg....sto je dobro za pocetak ali ipak nije 200kg.....
Tako sam recimo u Golds Gymu otisao da pogledam profesionalce kako vezbaju i postigao to kada sam stavio 220kg na bencu i uradio dvojku touch&go i onda su svi prisli i gledali moj trening a ja bio zbunjen jer u najpoznatijoj teretani nisam to ocekivao.Tamo mi je prisao i Charles Glass on je trener sampiona,sto mi je bila izuzzetno velika cast.Rekao mi posle par saveta,sto mi je jos veca cast!I nije mi naplatio.Covek zivi za ovaj sport.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1264 poslato: Avgust 07, 2025, 07:37:19 pre podne »

Ukoliko već možeš da radiš od kuće, boravak u prirodi i na selu je odlična opcija.

I supruga i ja radimo od kuce, i s obzirom da sad imam bebu razmisjam da bi kasnije za njen razvoj bilo mnogo zdravije da je negde na selu u prirodi. Evo i sada kad smo u Beogradu, nema puno opcija osim da je izvedem na sat vremena negde napolju. Da neko ne protumaci pogresno, ali meni to pocelo da lici na ono kao kad izvedes psa u setnju i to mi se ni malo ne dopada. Tako da se nadam da cu uspeti da nadjem neku kucu u narednih godinu dana i da se preselim.
Potpuno te shvatam zato sam i ja zavrsio u Backoj Topoli. ;)
Sigurno ti je bolje.
Ja licno smatram da jeste.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1263 poslato: Avgust 07, 2025, 07:36:32 pre podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D
Meni je to super. Čovek rasterećeno vežba i istovremeno se druži.

Meni to prija,cak nekad i motivise kad je dobra ekipa u teretani. A i ja sam od onih koji za mesec dana upozna 20 novih drugara iz teretane :D
Bas si druzeljubiv ;D Doduse i ja slicno radim.
Mislim dasmo mi ovde na forumu svi takvi.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1262 poslato: Avgust 06, 2025, 09:15:19 posle podne »

Znas kako nije mi tesko naci drustvo u teretani jer brzo privucem paznju kada negde treniram. Ovako u nekoj obicnoj majici sa mojih 70 - 80kg izgledam kao da ne treniram nesto posebno, i onda kada stavim na cucnju 150-200kg pridju ljudi da pohvale/iskomentarisu nesto i tako uglavnom zapocnemo razgovor.

A cesto i ja posto pravim velike pauze izmedju serija, skinem/namestim tegove ljudima koji su okolo i to se pokazalo kao jako zanimljiv fenomen. Svi namrsteni sa slusalicama svako radi svoje, i kada im tako pomognes iz cista mira vidis kako se svima pojavi osmeh na licu, ne bitno dal su muskarci ili devojke u pitanju. A takodje primetio ovih dana kako se te pozitivne stvari zapravo prosirile u teretani gde treniram, pa su poceli i jedni drugima da pomazu i to me bas prijatno iznenadilo.
Super. Ljudi i treba da komuniciraju i da se pomažu međusobno.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1261 poslato: Avgust 06, 2025, 09:14:17 posle podne »

Pricanje je pozeljno, ako se udvara nekoj curi 8) Mada cesto one nose slusalice, da ih drugi ne ometaju ;)

Hahah, mislim da se to ne bi svidelo zeni :D
A ja cesto udjem u razgovor jer mi je potreban spoter na glavnim serijama, pa nije lose upoznati ljude koji treniraju u istim terminima. Meni je bolje kad imam partnera za trening, jedan drugog motivisete i gurate napred, mada je to danas tesko naci.
A generalno sluslaice nikad nisam koristio kada sam van kuce, volim da sam prisutan, da znam sta se desava oko mene i slicno. Jer se desavalo da ja radim cucanj sa velikom kilazom, blizu maksimuma a neko se mota iza moji ledja ili se saginje po teg, neko je doveo dete u teretanu a ono se mota oko kaveza dok radim cucanj i slicno.
Pa to za udvaranje i ne vazi za tebe ;D Pricam za sebe 8)
I ja sam vise za to da se bude prisutan uopste. A ne i na ulici nose slusalice, ili i razgovaraju preko njih,pa ka da pricaju sami sa sobom.
U redu je i ponekad nositi slušalice ali nikako uvek i stalno. Danas se malo preteruje sa tim.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1260 poslato: Avgust 06, 2025, 04:38:20 posle podne »

A cesto i ja posto pravim velike pauze izmedju serija, skinem/namestim tegove ljudima koji su okolo i to se pokazalo kao jako zanimljiv fenomen. Svi namrsteni sa slusalicama svako radi svoje, i kada im tako pomognes iz cista mira vidis kako se svima pojavi osmeh na licu, ne bitno dal su muskarci ili devojke u pitanju. A takodje primetio ovih dana kako se te pozitivne stvari zapravo prosirile u teretani gde treniram, pa su poceli i jedni drugima da pomazu i to me bas prijatno iznenadilo.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1259 poslato: Avgust 06, 2025, 03:08:35 posle podne »

Ukoliko već možeš da radiš od kuće, boravak u prirodi i na selu je odlična opcija.

I supruga i ja radimo od kuce, i s obzirom da sad imam bebu razmisjam da bi kasnije za njen razvoj bilo mnogo zdravije da je negde na selu u prirodi. Evo i sada kad smo u Beogradu, nema puno opcija osim da je izvedem na sat vremena negde napolju. Da neko ne protumaci pogresno, ali meni to pocelo da lici na ono kao kad izvedes psa u setnju i to mi se ni malo ne dopada. Tako da se nadam da cu uspeti da nadjem neku kucu u narednih godinu dana i da se preselim.
Odrastanje u manjim sredinama, sa više prirode, je svakako mnogo bolje.
Samo primer iz mog sinovljevog iskustva.On je presao kod komsije koji su imali konje,guske,patke,koke,krave a poznanik iz Bg je sve to samo video na slici a moj sin ga hranio,pomagao komsiji da ga ciste itd....neprocenjivo.
Mnogo je bolje, sigurno.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1258 poslato: Avgust 06, 2025, 03:07:37 posle podne »

Potpuno te shvatam zato sam i ja zavrsio u Backoj Topoli. ;)
Sigurno ti je bolje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1257 poslato: Avgust 06, 2025, 03:07:10 posle podne »

Pricanje je pozeljno, ako se udvara nekoj curi 8) Mada cesto one nose slusalice, da ih drugi ne ometaju ;)

A ja cesto udjem u razgovor jer mi je potreban spoter na glavnim serijama, pa nije lose upoznati ljude koji treniraju u istim terminima. Meni je bolje kad imam partnera za trening, jedan drugog motivisete i gurate napred, mada je to danas tesko naci.
A generalno sluslaice nikad nisam koristio kada sam van kuce, volim da sam prisutan, da znam sta se desava oko mene i slicno. Jer se desavalo da ja radim cucanj sa velikom kilazom, blizu maksimuma a neko se mota iza moji ledja ili se saginje po teg, neko je doveo dete u teretanu a ono se mota oko kaveza dok radim cucanj i slicno.
Ja iz istog razloga nikad nisam nosio sluske dok sam se takmicio.Sada vec da.... ;D ;D ;D
Mozes sebi da dopustis ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1256 poslato: Avgust 06, 2025, 03:06:43 posle podne »

Odrastanje u manjim sredinama, sa više prirode, je svakako mnogo bolje.
Ima svojih prednosti, svakako. Cini mi se da je zdravije u svakom aspektu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1255 poslato: Avgust 06, 2025, 03:06:06 posle podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D
Meni je to super. Čovek rasterećeno vežba i istovremeno se druži.

Meni to prija,cak nekad i motivise kad je dobra ekipa u teretani. A i ja sam od onih koji za mesec dana upozna 20 novih drugara iz teretane :D
Bas si druzeljubiv ;D Doduse i ja slicno radim.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1254 poslato: Avgust 06, 2025, 03:05:07 posle podne »

Ja vam zelim da uspete u tome i da uzivate.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1253 poslato: Avgust 06, 2025, 03:03:03 posle podne »

Pa to za udvaranje i ne vazi za tebe ;D Pricam za sebe 8)
I ja sam vise za to da se bude prisutan uopste. A ne i na ulici nose slusalice, ili i razgovaraju preko njih,pa ka da pricaju sami sa sobom.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1252 poslato: Avgust 06, 2025, 10:06:29 pre podne »

Isti sam bio i sad kad se ne takmicis sad vec mozes tako ali kod takmicarskog sporta ovo isto ne bi bilo pozeljno.

Kod takmicarskog trening mi je znacilo da imam ekipu za trening koja se isto takmici, kao na pocetku Milos i Ljupka pa onda uvek na treningu imate jednu druge. U smislu imas ljude koji umeju da spotuju, iskorigujete jedni druge ako vidite neki propiust, za neki pr motanje steznika i slicno. Ali u poslednjih par godina je bas tesko sa nekim se dogovoriti za obican trening, bas se ubrzao zivot, i nikako ljudi da se usklade sa vremenom.
Dobro ,da,to je nesto sasvim drugo,ja u pocetku nisam imao pa sam putovao u Suboticu kod Ervina Katone pa vezbali zajedno,da bi posle i ja stvorio isto to u Topoli. ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1251 poslato: Avgust 06, 2025, 09:57:19 pre podne »

Isti sam bio i sad kad se ne takmicis sad vec mozes tako ali kod takmicarskog sporta ovo isto ne bi bilo pozeljno.

Kod takmicarskog trening mi je znacilo da imam ekipu za trening koja se isto takmici, kao na pocetku Milos i Ljupka pa onda uvek na treningu imate jednu druge. U smislu imas ljude koji umeju da spotuju, iskorigujete jedni druge ako vidite neki propiust, za neki pr motanje steznika i slicno. Ali u poslednjih par godina je bas tesko sa nekim se dogovoriti za obican trening, bas se ubrzao zivot, i nikako ljudi da se usklade sa vremenom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 93 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 12 upita.