TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399396 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 28, 2024, 06:55:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 43650 puta)
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Maj 15, 2009, 09:34:29 posle podne »

ni meni nije jasno sto je gubljenje vremena???? sta treba ti po jedna serija za prednje,srednje i zadnje rame,nemoj lupati gluposti molim te....
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Maj 15, 2009, 08:55:09 posle podne »

Cek sto je gubljenje vremena ?
Sačuvana
I don't give a fuck
chiller
Gost
« Odgovor #139 poslato: Maj 15, 2009, 08:47:26 posle podne »

moj zakljucak,
3serije za prednji,srednji,zadnji je gubljenje vremena.
na kraju jedna super serija letenja bez pauze,3 tezine(najveca,manja,najmanja) da najmanju tezinu jedva dignes,i astala vista astal da blista :)
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #138 poslato: Maj 15, 2009, 08:15:23 posle podne »

Dakle zaključak:ljudi ne batinajte svoja ramena sa 24 serije na treningu već odradite po 3-4 serije za prednji,srednji i zadnji deo ramena(mada ja lično odavno nisam radio vežbe za prednje rame) naučiš što više vrsta letenja PRAVILNO da radiš i ćao zdravo.
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #137 poslato: Maj 15, 2009, 07:49:39 posle podne »

samo da pitam za ramena radim Dvorucnom iza glave 3 serije, ispred 3, krivom sipkom do brade 2 serije,Letenje 2 serije i arnoldov potisak 3 serije, da li je to ok ?
mislim da bi trebao da ubacis duplo vise serija nego sto si naveo,ja radim mozda u 3 puta vise serija za ramena i super mi napreduju  :) :)

da radis kako treba isto bi napredovao,sacuvo bi zglobove,smanjio vreme za oporavak misica,manje energije bi potrosio...
bilo kako bilo meni je napredak vidljiv,i sta vise reci nego to?????? kazes ides u elektro u NSu chiller,pa da te vidim koliki si i ja idem u tu skolu,a ne vidim da ima i jedan veci od mene  :) :) :) :) :) :)
gluposti,mozda imam bolju genetiku od tebe,mozda goru mozda imas bolju ishranu mozda nemas...milion gluposti,svoj napredak ne mozes relativno meriti.najbolje poredi se sa nekim kosturom od coveka,pa onda sta god da radis napredak ce biti vidljiv.

napredak bi bio i vidljiviji da radis kako treba,pored prednosti napisanih,ali ne vredi neki ljudi uce na tezi nacin na svojim greskama umesto na tudjim.
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Maj 15, 2009, 06:40:30 posle podne »

samo da pitam za ramena radim Dvorucnom iza glave 3 serije, ispred 3, krivom sipkom do brade 2 serije,Letenje 2 serije i arnoldov potisak 3 serije, da li je to ok ?
mislim da bi trebao da ubacis duplo vise serija nego sto si naveo,ja radim mozda u 3 puta vise serija za ramena i super mi napreduju  :) :)

da radis kako treba isto bi napredovao,sacuvo bi zglobove,smanjio vreme za oporavak misica,manje energije bi potrosio...
mozda sam te i pomesao sa nekim ali nema veze vazno je ono sto se vidi,a ne sta se prica ;) ;) ;)
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Maj 15, 2009, 06:37:57 posle podne »

bilo kako bilo meni je napredak vidljiv,i sta vise reci nego to?????? kazes ides u elektro u NSu chiller,pa da te vidim koliki si i ja idem u tu skolu,a ne vidim da ima i jedan veci od mene  :) :) :) :) :) :)
Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Maj 15, 2009, 04:18:26 posle podne »

zajebi to iza glave, radi ispred, tegovima sa strane i letenje i dosta
znachi da zamocam iza glave haha :D ok
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #133 poslato: Maj 15, 2009, 01:02:06 posle podne »

Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #132 poslato: Maj 15, 2009, 12:32:01 posle podne »

znas samo sta mi nije jasno..kazes popijes 4l na treningu? dal si ti normalan? kad tako moram da napisem
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #131 poslato: Maj 15, 2009, 12:18:22 pre podne »

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja 4-6 serija ukupno za ramena :D aman bre preterujete ali bas bas
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Maj 14, 2009, 10:16:34 posle podne »

Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #129 poslato: Maj 14, 2009, 09:11:20 posle podne »

zajebi to iza glave, radi ispred, tegovima sa strane i letenje i dosta
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #128 poslato: Maj 14, 2009, 08:03:52 posle podne »

previse nepotrebnih potisaka
Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Maj 14, 2009, 07:37:30 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 18 upita.