TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 09:51:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: par pitanja...  (Pročitano 30454 puta)
kiki_ns
Član
**
Van mreže Van mreže

www.stjepanovic.tk
« Odgovor #85 poslato: Maj 16, 2008, 10:22:18 pre podne »

Mislim da je kombinacija odgovarajuceg treninga,dijete i snazne motivacije ono sto daje prave i trajne rezultate. Oslanjanje na sagorevace nije resenje ako zelis lepo i zdravo telo na duze staze.. Ako uspeh posle gubitka prvog kilograma ne uspe da te motivise u tolikoj meri da zaista pocnes da gubis zelju da se najedes..onda nista nece.

Upravo tako...

@Orchid
Zasto koristis sagorevace. Jos odmah jedan od jacih?
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Maj 15, 2008, 09:50:42 posle podne »

kad nisam umrla danas!

jutros sam uzela dve tablete odjedanput, u zivotu mi nije bilo gore, konstantno sam osecala neku mucninu, imala sam osecaj kako mi mozak udara o lobanju i bukvalno su mi smetale sopstvene oci!!! tresla sam se "u sebi", dakle, ne vidno, nego bukvalno u sebi. uzmem olovku da pisem i imam osecaj da mi se ruka trese, a ruka potpuno mirna!

a juce sam popila dve tablete u ramaku od 2 sata, prvu sam bila popila u 10, drugu u podne i nije delovalo nista.
danas je pocelo da deluje dva sata nakon uzimanja!

ne znam da li je ovo od stim & trim-a, mozda je takav dan. ne znam u cemu je bio problem, inace imam nizak pritisak.

setala sam celo vece jer uopste nisam mogla da ucim, ali se i dalje osecam lose!

da li da se sutra vratim na jednu dnevno ili jednu dva puta dnevno, ili da pijem jednu i po 2x dnevno ili da napravim pauzu???

pitam jer sam citala da ovo sve prodje nakon par dana, ovi nezeljeni efekti i da se tek onda vidi pravo dejstvo ma huanga.
jako se brzo razvije tolerancija kad se uzima npr. jedne nedelje jedna, druge 2 tablete, tj. kad se doze postepeno povecavaju?

kakva su vasa iskustva?

Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #83 poslato: Maj 15, 2008, 08:27:42 posle podne »

Pi slobodno 3 tablete pola sata pre treninga....
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

jojevta
Gost
« Odgovor #82 poslato: Maj 15, 2008, 12:41:25 posle podne »

nastavi pa pijes,samo povecaj postepeno doze,
normalno je da dolazi do tahifilaksije,ali to su male doze koje si ti uzimala zato i nisi ni osetila nista
videces kad se malo poveca doza - kako tek onda deluje
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Maj 15, 2008, 07:19:43 pre podne »

evo javljam se!

pocela sam sa jednom kapsulom stim & trim dnevno i stigla sam do dve dnevno, uzimala sam jednu dva puta na dan. danas mi je prvi dan kako sam uzela 2 kapsule po dozi u nadi da ce bolje delovati jer do sada nije delovalo nista. nije mi jasno sta se desava sa mnom?! kod mene ne deluje nista! apetit mi je normalan, tj. normalno ogroman, cini mi se da bih ga imala i da izvadim zeludac. i tada bi moj organizam nasao neki nacin da ponovo oseti glad!

nije mi jasno kako je moj organizam mogao da razviju toleranciju na sve ovo?!

sad me zanima sta da radim? da nastavim da ga pijem, da pravim pauzu? negde sam procitala kako bi trebalo da se uzima 5 dana u nedelji i onda dva dana pauze da se organizam ne navikne.

evo sta sam pronasla:
A more gradual transition from lower to higher treatment dose might have resulted in fewer cardiovascular side effects by allowing time for development of tachyphylaxis.

svaki dan vozim rolere i idem u brzu setnju. ishrana je ok, stvarno pazim. nije u tome problem.

da probam da napravim pauzu nedelju dana do dve, pa da probam ponovo?!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Maj 08, 2008, 10:05:55 posle podne »

S&T možeš povećavati postepeno ako osetiš da više ne deluje.. samo naravno ne više od 4 na dan, 6 maksimum ako baš mora...
ISHRANA je najvažnija
Sačuvana
nelle
Gost
« Odgovor #79 poslato: Maj 06, 2008, 12:12:55 posle podne »

Mislim da je kombinacija odgovarajuceg treninga,dijete i snazne motivacije ono sto daje prave i trajne rezultate. Oslanjanje na sagorevace nije resenje ako zelis lepo i zdravo telo na duze staze.. Ako uspeh posle gubitka prvog kilograma ne uspe da te motivise u tolikoj meri da zaista pocnes da gubis zelju da se najedes..onda nista nece.
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Maj 06, 2008, 08:04:37 pre podne »

odlucila sam da uzmem stim & trim. jedva sam se odlucilla. citala sam da je animal cuts ipak bolji kad nema puno kg da se skine, a ja imam 12.
danas cu uzeti 1/4 tablete i tako par dana, pa cu da uzmem 2 x 1/4. necu da se predoziram.

sad me zanima da li da pravim neke pauzem, npr. koristim ga 3 nedelje, pa onda pauza nedelju dana kao kod AC?
i zanima me da li vremenom prestaje da deluje kada se organizam navikne?

nek mi je sa srecom
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Maj 05, 2008, 01:14:30 posle podne »

Ja sam opet za jednu kesicu dnevno AC-a.. bolje oprez sa ishranom nego silovanje sa sagorevačem...
Inače svi sagorevači utiču na smenjenje apetita..
što se tiče koncentracije.. upravo zato samo jedna kesica i postepeno uvoĂ°enje S&T ako se za njega odlučiš... oba sagorevača imaju izražen efekat na psihu u smislu nemira i potrebe za aktivnošću...
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #76 poslato: Maj 05, 2008, 12:42:16 posle podne »

stim&trim je jaci od animala,jer u svom sastavu ima ma huang,dok je animal efedra free sagorevac,sto ne znaci da je los nikako
uglavnom,ja sam uvek za dve kesice u toku dana,e sad ti mozes da probas sa jednom,pa da posle povecas dozu,i ako vidis da imas neke smetnje,mada cisto sumnjam da ces imati nesto vise od nesanice,ti onda smanji opet na jednu
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Maj 05, 2008, 12:34:58 posle podne »

sta je jace, animal cuts ili stim & trim? molim nekoga ko zna da mi odgovori.

sad su mi rekli da ako uzmem animal cuts da bih ipak morala da uzimam 2 kesice dnevno ako hocu da mi deluje kako treba! da li je to previse?

sta je od ovoga istina?

Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Maj 05, 2008, 12:47:08 pre podne »

bebac, hvala, krenucu onda sa tim, ionako se vise ne proizvodi.

je l' do 1. jula ili 1. avgusta smem da ga uzimam (zbog roka trajanja)? ima li ikoga ko zna?

i da li si imao bolju koncentraciju? to nema veze sa mrsavljenjem i sl., zanima me zbog ucenja  ;)

i da li i animal cuts deluje na koncentraciju?
« Poslednja izmena: Maj 05, 2008, 01:11:11 pre podne od strane orchid » Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Maj 04, 2008, 08:40:51 posle podne »

Evo što se mene tiče ja ti GARANTUJEM da Stim Trim ubija apetit maximalno(bar meni ubija), ja nisam mogao da jedem po ceo dan kad sam pio 6tableta dnevno što je inače preporučena doza(imam 90kg) ubija i Animal Cuts ali manje.
Prestao sam da pijem ST punu dozu, sad pijem AC jednu kesicu ujutru pre treninga i malo pojačam sa 100mg cofeina + L carnitin a popodne uzmem 1 tabletu ST i apetit mi je u blagoj kontroli.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #72 poslato: Maj 04, 2008, 05:46:43 posle podne »

ako mi se smanji apetit, bicu manje gladna, tj. necu biti gladna i organizam nece proizvoditi one stresne hormone ili sta vec, pa se organizam uspanici i svaki sledeci unos hrane skladisti.

ako animal cuts i mahuang ne ubiju apetit, ne znam kako povrce moze?! to mozda kod tebe upali, kod mene nema sanse!

ovaj stim & trim sto je na akciji ima rok trajanja do jula 2008. godine, je l' tako?

neko je napisao na forumu da oni koji imaju ispod 23/24/25 godine ne bi trebalo da uzimaju sagorevacu koji u sebi imaju i l-tirozin i sinefrin. zasto? 

pa u svakom slucaju,pojedes kilo brokolija i cak ces vise smrsati nego sto ces dobiti :D gubis vise kalorija jeduci vlakna nego sto dobijes od njih
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Maj 04, 2008, 04:59:35 posle podne »

ako mi se smanji apetit, bicu manje gladna, tj. necu biti gladna i organizam nece proizvoditi one stresne hormone ili sta vec, pa se organizam uspanici i svaki sledeci unos hrane skladisti.

ako animal cuts i mahuang ne ubiju apetit, ne znam kako povrce moze?! to mozda kod tebe upali, kod mene nema sanse!

ovaj stim & trim sto je na akciji ima rok trajanja do jula 2008. godine, je l' tako?

neko je napisao na forumu da oni koji imaju ispod 23/24/25 godine ne bi trebalo da uzimaju sagorevacu koji u sebi imaju i l-tirozin i sinefrin. zasto? 
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 19 upita.