TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 09:29:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: par pitanja...  (Pročitano 30433 puta)
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #100 poslato: Maj 17, 2008, 08:58:32 pre podne »

vikidns- znam da i tebe iritira kada ljudi ne zele da slusaju i kad su zbunjeni ali ajde da pokusamo na malo lepsi nacin, bez uzrujavanja da objasnimo ljudima osnovne stvari po pitanju ishrane da jos ne bi napravili i kontra efekat. Devojka je ocigledno zbunjena i u pogresnom pravcu razmislja a mi smo svi tu da pomognemo, ne da odmognemo i prepiremo se.  ;) 8)
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
vikidns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Welcome To The Club 100

« Odgovor #99 poslato: Maj 17, 2008, 08:54:12 pre podne »

Citat
uostalom, ne jedem jaja, meso i ribu.

Idemo redom :

1. Probala sam i ovo --> Pa kako si probala ovo kada ti ne jedesh MESO, RIBU i JAJA ?

2.
Citat
ja nisam masina kojoj je potrebno neko gorivo, pa cu da pojedem i ono sto ne volim, samo da prezivim, pa da ceznem za onim sto volim da jedem. to uopste nije resenje na duze staze.
samo je potrebno smanjiti unos kalorija i hraniti se zdravo

Onda ti smanji unos kalorija i hrani se zdravo i pusti nas na miru ?

Inache ako hoces rezultate onda se morash pretvoriti u mashinu, i da znash to je itekako lek za duge staze, a kad vec budesh dugo na hrani koju ne volish, polako cesh nauchiti nachine kako da ih spremish na ukusan i fit nachin . . .

3.
Citat
akse mi je da ne jedem uopste nego da jedem belanca. bolje infuzija nego ovo! nije poenta da mi se povraca nakon svakog obroka!

Pozdravi se onda fitnessa i svojih ciljeva ? Jel si sigurna da bi povracala ? Mozda ako lepo ispecesh u tiganju bez ulja, stavish malo vegete i origana, moze i kechapa, mozda onda i necesh povracati.

4.
Citat
stvar je u tome sto nema koju dijetu probala nisam, da ne nabrajam! ja poznajem sebe, dijete kod mene ne pale, znam kako moja psiha funkcionise! zelim da jedem sta mi se jede kada mi se jede, pa makar to stalo u 3 kasike! mogli biste i vi to da probate a ne jedete belanca i orahe!

:-) Jel kupujesh chasopis debeli ali srecni ? Probaj, ima dobrih stvari.

Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #98 poslato: Maj 17, 2008, 08:46:21 pre podne »

Citat
ovo ce da radi do izvesnog stepena, probala sam i ovo, nesto slicno, pa mi ujutru padne secer, ne mogu da ustanem iz kreveta i kasnije se ugojim od prvog uh koji unesem. sa ovim mogu da smrsam i vise od 4 kg mesecno bez ikakvih sagrevaca i sl. sad videh da ima i oraha, verovatno zbog omega3 i da se ubijie silni holesterol.

ja nisam masina kojoj je potrebno neko gorivo, pa cu da pojedem i ono sto ne volim, samo da prezivim, pa da ceznem za onim sto volim da jedem. to uopste nije resenje na duze staze.
samo je potrebno smanjiti unos kalorija i hraniti se zdravo, a ako ce mi sagorevac pomoci u tome, sto da ne?! treba jesti ono sto ti se jede, jer ovaj program ishrane je isto jedan vid gladovanja. ja mogu da budem sita u smislu da se ne tresem od gladi, ali opet cu biti na neki nacin gladna, ako me razumete.

lakse mi je da ne jedem uopste nego da jedem belanca. bolje infuzija nego ovo! nije poenta da mi se povraca nakon svakog obroka!

sta li cete nakon ovog da napisete, ne mogu da zamislim?! sad cu ispasti nedokazani kreten koji ne zeli pomoc!

stvar je u tome sto nema koju dijetu probala nisam, da ne nabrajam! ja poznajem sebe, dijete kod mene ne pale, znam kako moja psiha funkcionise! zelim da jedem sta mi se jede kada mi se jede, pa makar to stalo u 3 kasike! mogli biste i vi to da probate a ne jedete belanca i orahe!

evo sta se ovde desava:

A: kakvo je vreme danas?
B: zasto bi to bilo koga zanimalo?
A: mene zanima jer ne znam sta da obucem.
B: zasto bi uopste izlazila na ulicu? ostani kod kuce.
A: ali ja bih da se prosetam.
B: bolje ti je da ne gubis vreme na to, radi nesto pametno, sredi stan.
A: sredicu ga kad se vratim. sta da obucem, jaknu ili samo neku majicu dugih rukava?
B: obuci patike.

sad cu i ja da odem na neku temu o bb, pa cu da govorim da lice na likove iz stripova i sl. da gube vreme sa tegovima, da je bolje da nesto pametnije rade. tako cu nekom decku koji je dosao da pita koji protein da kazem da krene da trenira plivanje!
iskreno, mislim da imas veoma pogresan stav i razmisljanje.
sto se tice dijeta, moras shvatiti da je njihov efekat kratkorocan i nije efikasan u smislu u kojem bi trebao biti.
tebi trebaju osnovne smernice i pravila po pitanju ishrane kojih ces se pridrzavati a poneki dan i praviti varijacije sa unosom uh kada ces varati metabolizam i jesti sve sto volis, cak i slatkise.
kada se samo setim sebe na sta sam licio pre nekoliko godina(zbog dugogodisnje bolesti) i u sta sam se sad bukvalno transformisao, sada sam potpuno spreman sportista, i potpuno zdrav sto je najbitnije, i mentalno i fizicki.
a sve zbog nekih osnovnih pravila kojih sam se pridrzavao i zato sto sam SLUSAO iskusnije ljude koji iza sebe imaju rezultate.
i jos nesto, kazes da ces biti gladna u drugom smislu, pa da li ti mislis da se u zivotu nesto moze postici bez odricanja i mnoogo truda?!
sa dobrim izgledom je isto tako.
moras ubrzati svoj metabolizam sa vise obroka dnevno, i ja sam bio sumnjicav kao i ti jer sam imao uzasno spor metabolizam i lako se debljao, medjutim sada koliko god da jedem ne mogu da predjem 80 kg i uvek imam konstantnu kilazu.
dakle sve je vrlo jednostavno ,moras se drzati nekih pravila i odreci se nekih stvari zarad uspeha, a za svaki savet se javi i dobices najiskreniji odgovor.
NO PAIN ,NO GAIN.
« Poslednja izmena: Maj 17, 2008, 08:48:25 pre podne od strane MANIAC » Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Maj 17, 2008, 06:47:37 pre podne »

ovo ce da radi do izvesnog stepena, probala sam i ovo, nesto slicno, pa mi ujutru padne secer, ne mogu da ustanem iz kreveta i kasnije se ugojim od prvog uh koji unesem. sa ovim mogu da smrsam i vise od 4 kg mesecno bez ikakvih sagrevaca i sl. sad videh da ima i oraha, verovatno zbog omega3 i da se ubijie silni holesterol.

samo je potrebno smanjiti unos kalorija i hraniti se zdravo, a ako ce mi sagorevac pomoci u tome, sto da ne?! treba jesti ono sto ti se jede, jer ovaj program ishrane je isto jedan vid gladovanja. ja mogu da budem sita u smislu da se ne tresem od gladi, ali opet cu biti na neki nacin gladna, ako me razumete.

lakse mi je da ne jedem uopste nego da jedem belanca. bolje infuzija nego ovo! nije poenta da mi se povraca nakon svakog obroka!

sta li cete nakon ovog da napisete, ne mogu da zamislim?! sad cu ispasti nedokazani kreten koji ne zeli pomoc!

evo sta se ovde desava:

A: kakvo je vreme danas?
B: zasto bi to bilo koga zanimalo?
A: mene zanima jer ne znam sta da obucem.
B: zasto bi uopste izlazila na ulicu? ostani kod kuce.
A: ali ja bih da se prosetam.
B: bolje ti je da ne gubis vreme na to, radi nesto pametno, sredi stan.
A: sredicu ga kad se vratim. sta da obucem, jaknu ili samo neku majicu dugih rukava?
B: obuci patike.

sad cu i ja da odem na neku temu o bb, pa cu da govorim da lice na likove iz stripova i sl. da gube vreme sa tegovima, da je bolje da nesto pametnije rade. tako cu nekom decku koji je dosao da pita koji protein da kazem da krene da trenira plivanje!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #96 poslato: Maj 17, 2008, 02:38:34 pre podne »

pa u sushtini da ... ovo bi trebalo da radi ...
Sačuvana
vikidns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Welcome To The Club 100

« Odgovor #95 poslato: Maj 16, 2008, 10:31:51 posle podne »

Ista pricha kao sa nici pre 1.5 godina . . . :-(

A ja nemam snage isto da ponavljam . . .

U kratko :

1. 7:00  -  50gr Ovsene + 3 Belanceta

2. 9:00  -  50gr Ovsene + 3 Belanceta

3. 13:00  -  30grama oraha + 3 Belanceta

4. 15:00 - 150gr Pilece Belo

5. 17:00 - 150gr Pilece Belo

6. 19:00 - 1 konzerva tunjevine

7. 21 ili 22 200gr Ella sira

*Uz obroke sa brojem 3,4,5,6,7, Jedi povrce poput zelene salate,spanaca, ili sta god volish ali bez zachina. Operesh i jedesh ko' zec

*Na dan popij 3-4 Litre vode, i to ti je jedina technost koju pijesh

*Sa obrocima 1, 2, 4, 5, 6, Uzmi 1 kapsulu omega3 ulja

Ako se ovog pridrzavas 1 mesec, ti cesh PO MOM MISLJENJU skinuti od 2 - 4 kg BEZ TRENINGA

Sa treningom da ti ne pricham . . . Istopices se skroz.

Sto se tiche sagorevacha on ce ti povecati uspeh za maximum 5%-10% . . . Uglavnom samo se ti pridrzavaj ovog programa ishrane i to je to . . .

Srecno!!

« Poslednja izmena: Maj 16, 2008, 10:34:25 posle podne od strane vikidns » Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #94 poslato: Maj 16, 2008, 09:52:15 posle podne »

imam osecaj da se swaka 2 minuta gledas u ogledalo, i pitas se da li si smrsala...

malo iskuliraj, misli o necem drugom...

znas i sama da rezultat nece doci preko noci...

nemoj pogresno da shwatis moj post...samo manje obracaj paznju, tj manje se opterecuj twojom kilazom, i bice ti lakse, weruj mi...
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Maj 16, 2008, 08:22:52 posle podne »

mene bas cudi sto sam reagovala tako, nije trebalo tako da reagujem, a neki pozitivan efekat do sada osetila nisam. krenucu od pon. da pijem dve po dozi jedanput dnevno ili jedna po dozi dva puta dnevno, sutra i prekosutra pravim pauzu.

moj metabolizam je ocigledno mrtav, ni mahunag ne moze da ga pokrene.

mama kaze da sam smrsala, vaga pokazuje 1 kg manje, ali ona kaze da se vise vidi u obimu, a to i ja primecujem.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #92 poslato: Maj 16, 2008, 07:42:25 posle podne »

ti si bas bas burno odreagovala na sagorevac... ipak prejaka varijanta za sam pocetak.

Sobzirom na tvoju osetljivost, sve sto bih ti preporucila je dobar aerobni trening pre kojeg ces popiti kesicu CARNI FX, i naravno ukombinovano sa radom sa opterecenjem i drugim vezbama, sve zavisi u kakvoj si mogucnosti...

jedino sto je i meni "zasmetalo" je tvoj stav, nemoj uopste da padas u zacarane krugove i depresiju da ne mozes nista postici, ma mozes, stisni jedom zube i idi do kraja!
nema razloga za zurbu...
Sačuvana
nelle
Gost
« Odgovor #91 poslato: Maj 16, 2008, 02:29:57 posle podne »

Ok,lady Orchid..:)
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #90 poslato: Maj 16, 2008, 02:11:37 posle podne »

@kiki_ns

hihi, ja sam stm & trim pocela da uzimam tek par dana nakon sto sam ga kupila, 3 dana sam skupljala snage da progutam prvu tabletu, mislila sam da cu da eksplodiram, jer nema cega se nisam naslusala!

da li si krenuo sa jednom i nakon koliko vremena si stigao do 3 po dozi?

evo napisacu ponovo ono sto sam vec bila napisala: pronasla sam na netu da ne treba povecavati dozu sporo i postepenoo, vec npr. krenes sa jednom, vidis da si preziveo, odmah drugu, ako prezivis i to, onda i trecu, i da, cak i ako osetis neke negativne efekte, nastavis da ga uzimas jer tek tada krece da deluje!
ako krenes kao ja, npr. pijem jednu dnevno dve nedelje, pa naredne dve pijem 2 dnevno, delovace isto kao i jedna!
sad ne znam da li je to istina!

i pronasla sam da mahunag treba uzimati 5 dana, pa dva dana pauze, tako navodno bolje i duze deluje!

pila bih npr. panadol, kafetin, brufen jer me malo boli glava, to je mozda i od sinusa, od vremena, ko zna, ne mora da znaci da je mahuang.
ne znam da li postoje neke interakcije.

tetrazepam je ipak nesto drugo, u cuts-u nema cega nema, to bi jedino znala da ti odgovori dr. daniela, sacekaj da se ona javi!

sto se ishrane tice, ja to govorim svima! ne postoji taj sagorevac, a ni teretana i sport, koji moze da sagori koliko uneses! zbog toga mi je bilo jako bitno da mi sagorevac smanji i apetit, tako bih lakse podnela dijetu i glad! ne vidim da se to desava!

@nelle

nisam maloumna, lol! i ne vidim sta je problem sa mojim stavom! ne mislis valjda da samo lezim i jedem i cekam da mahuang pocne da deluje?!!
ja sada jako malo jedem, a kad sam bila na herbafastu unosila sam najvise 400-500 kcal dnevno!!!!

problem je sledeci: moj usporeni metabolizam! ja sam ga navikla na mali unos kalorija dnevno, sve iznad toga me ugoji! 
organizam je cudo, samo pronalazi nacine na koje ce nadoknaditi ono sto mu oduzimas! to verovatno svi znamo!
tako sam bila citala za neki lek, ne znam tacno koji, isto deluje na mozak, na neurotransmitere, citala sam kako prestaje da deluje jer organizam nadje nesto drugo da obavlja tu funkciju ili tako nesto.
tako se moj privikao na 500 kcal!
kolicina koja je za neke ljude normalna, za mene je pogubna!

ja stvarno ne mogu citav zivot da stavim na hold da bih smrsala! ne mogu da se posvetim ni treningu, teretani i sl. jer mi je fakultet priortet! jedva stizem da postignem sve sada, a zanisli da treniram nesto, 4 sata manje dnevno, dok odem, dok se vratim, dok se spremim i sl. veruj mi, nista bez 4h!

moram da pravim kompromise, zato sam i kupila sagorevac!

ok aj ovako .. ako to vec znash zashto ne ubrzavash metabolizam ... a to shto si sada rekla kao .. ah ne imam 1 obavezu u zivotu i shta cu sada nemam vremena da jedem je glupost imo i obichan izgovor poshto ovde brdo ljudi mnogo manje slobodnog vremena ima od tebe pa stize i uspeva da dodje do rezultata u svemu shto radi ... ee sada sve ovo ima poentu i nije napushavanje nego ocu da ti kazem da je to stvar organizacije ... ustati sat vremena ranije i spremiti sebi hranu za ceo dan .... nositi tu hranu kroz grad i jesti u javnosti ... ee to su kompromisi a ovo shto ti radish mi lichi na liniju manjeg otpora :)) .. znachi prioritet ti je da ubrzash taj metabolizam .. imaj 6+ obroka neko vreme i doci ce na svoje .. :) NHF i puno srece :))

tebi treba pojachan apetit  ... TI TREBA DA JEDESH VISHE NEGO IKAD U ZIVOTU !!! ali pametno i odabrane stvari ... kakvo gladovanje ... oslanjash se na lekove .. imash prilichno loshu ideju kako mrshavljenje treba da izgleda .. chitaj josh na forumu plz ..
« Poslednja izmena: Maj 16, 2008, 02:14:44 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Maj 16, 2008, 12:42:13 posle podne »

@kiki_ns

hihi, ja sam stm & trim pocela da uzimam tek par dana nakon sto sam ga kupila, 3 dana sam skupljala snage da progutam prvu tabletu, mislila sam da cu da eksplodiram, jer nema cega se nisam naslusala!

da li si krenuo sa jednom i nakon koliko vremena si stigao do 3 po dozi?

evo napisacu ponovo ono sto sam vec bila napisala: pronasla sam na netu da ne treba povecavati dozu sporo i postepenoo, vec npr. krenes sa jednom, vidis da si preziveo, odmah drugu, ako prezivis i to, onda i trecu, i da, cak i ako osetis neke negativne efekte, nastavis da ga uzimas jer tek tada krece da deluje!
ako krenes kao ja, npr. pijem jednu dnevno dve nedelje, pa naredne dve pijem 2 dnevno, delovace isto kao i jedna!
sad ne znam da li je to istina!

i pronasla sam da mahunag treba uzimati 5 dana, pa dva dana pauze, tako navodno bolje i duze deluje!

pila bih npr. panadol, kafetin, brufen jer me malo boli glava, to je mozda i od sinusa, od vremena, ko zna, ne mora da znaci da je mahuang.
ne znam da li postoje neke interakcije.

tetrazepam je ipak nesto drugo, u cuts-u nema cega nema, to bi jedino znala da ti odgovori dr. daniela, sacekaj da se ona javi!

sto se ishrane tice, ja to govorim svima! ne postoji taj sagorevac, a ni teretana i sport, koji moze da sagori koliko uneses! zbog toga mi je bilo jako bitno da mi sagorevac smanji i apetit, tako bih lakse podnela dijetu i glad! ne vidim da se to desava!

@nelle

nisam maloumna, lol! i ne vidim sta je problem sa mojim stavom! ne mislis valjda da samo lezim i jedem i cekam da mahuang pocne da deluje?!!
ja sada jako malo jedem, a kad sam bila na herbafastu unosila sam najvise 400-500 kcal dnevno!!!!

problem je sledeci: moj usporeni metabolizam! ja sam ga navikla na mali unos kalorija dnevno, sve iznad toga me ugoji! 
organizam je cudo, samo pronalazi nacine na koje ce nadoknaditi ono sto mu oduzimas! to verovatno svi znamo!
tako sam bila citala za neki lek, ne znam tacno koji, isto deluje na mozak, na neurotransmitere, citala sam kako prestaje da deluje jer organizam nadje nesto drugo da obavlja tu funkciju ili tako nesto.
tako se moj privikao na 500 kcal!
kolicina koja je za neke ljude normalna, za mene je pogubna!

ja stvarno ne mogu citav zivot da stavim na hold da bih smrsala! ne mogu da se posvetim ni treningu, teretani i sl. jer mi je fakultet priortet! jedva stizem da postignem sve sada, a zanisli da treniram nesto, 4 sata manje dnevno, dok odem, dok se vratim, dok se spremim i sl. veruj mi, nista bez 4h!

moram da pravim kompromise, zato sam i kupila sagorevac!

Sačuvana
nelle
Gost
« Odgovor #88 poslato: Maj 16, 2008, 11:59:46 pre podne »

evo zasto:

metabolizam mi je jako spor, jako se brzo umaram i potrebno je nesto sto ce mi pomoci makar malo, jer motivaciju dobijem tek kad vidim da sam krenula da mrsam. kad sam na mrtvoj tacki, tj. kad vidim da se nista ne desava, ja nista ni ne preduzimam i onda ulazim u zacarani krug!

stim & trim sam uzela jer sam htela da probam mahuang pre nego sto mu istekne rok, dyma burn nisu imali. pila sam herbafast, neke kineske tablete za mrsavljenje i one su mi delovale dok im nisu promenili sastav. one su bile jake, nije pisalo da imaju mahuang, ali ko zna, ubrzavale su metabolizam i smanjivale apetit, i to drasticno. nakon njih mi nije delovalo nista! dala sam 5000 din. za reductil, on takodje smanjuje apetit, meni uopste nisu delovale! zato mi je bilo potebno nesto sto ce zaista delovati!

koki_ns, meni je jasno da ti zelis da pomognes, pomozi tako sto ces mi napisati sta da radim sada, da li da smanjim dozu ili da pravim pauzu i sl.? potreban mi je konkretan savet!

da li se kod nas moze nabaviti phentermin?

i da li smem da pijem lekove za glavobolju dok pijem mahunag i koje? npr. kafetin, brufen, panadol?
Ovakvim stavom neces skinuti ni gram. Potpisujem. Bez ljutnje..
 A,sto se tice fentermina..nisam siguran da mozes da ga nadjes u nasim apotekama.. Obrati se doktoru,da te posavetuje o nuspojavama ovg i slicnih amfetamina..
Sačuvana
kiki_ns
Član
**
Van mreže Van mreže

www.stjepanovic.tk
« Odgovor #87 poslato: Maj 16, 2008, 11:14:57 pre podne »

Pa ewo ja sam koristio prosle gdoine Animal Cuts i dobro mi je odradio zasta sam ga namenuo.
Ove godine pre 3 nedelje sam poceo da koristim S&T i samo iz razloga sto je na akciji.

Krenuo po jednu tab. Pre toga su mi gomila njih rekli kakav cu osecaj imati da me radi i da postepeno povecavam.
Znaci toliko su napricali da sam svasta pomisljao kada uzmem prvu tab.

I ja krenuo da ga koristim ali meni ni jedna i kasnije 6 u toku dana nisu izazivale apsol nikakve efekte!!!

Prestao sam da ga pijem ima 7 dana.

Ja za phentermin prvi put cujem tako da pitaj nekog ko zna.

Sto se tice lekova koje si navela,iz kog razloga bi ih pila?

Ja sam postavio pitanje u topicu MEDICINA slicno tvom  ali tu se jedan pametnjakovic umesao i poceo
da prosipa ......

Naime ja krecem A.cuts od ponedeljka jer mi je takav plan od ranije ali iz nekih razloga moram piti TETRAZEPAN,
jer imam jaku povrdu i on mi je deo terapije.

ZNaci ni ja ne znam da li smem da ga korisitim ili ne!!!!

Mislim ne pravim se pametan ako ne moram ::) ali ishrana ti je sve.
Ja sam bez ikakvih sagorevaca napravio vec formu a on mi dodje kao neki finihs.
Kontas?

Metabolizam ti je spor!
Ubrzaj ga variranjem UH.Stepenast metod.
Cardiom na prazan zeludac sa postepenim prelaskom na HIT....

Na kraju tu spada i sagorevac

Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Maj 16, 2008, 10:57:15 pre podne »

evo zasto:

metabolizam mi je jako spor, jako se brzo umaram i potrebno je nesto sto ce mi pomoci makar malo, jer motivaciju dobijem tek kad vidim da sam krenula da mrsam. kad sam na mrtvoj tacki, tj. kad vidim da se nista ne desava, ja nista ni ne preduzimam i onda ulazim u zacarani krug!

stim & trim sam uzela jer sam htela da probam mahuang pre nego sto mu istekne rok, dyma burn nisu imali. pila sam herbafast, neke kineske tablete za mrsavljenje i one su mi delovale dok im nisu promenili sastav. one su bile jake, nije pisalo da imaju mahuang, ali ko zna, ubrzavale su metabolizam i smanjivale apetit, i to drasticno. nakon njih mi nije delovalo nista! dala sam 5000 din. za reductil, on takodje smanjuje apetit, meni uopste nisu delovale! zato mi je bilo potebno nesto sto ce zaista delovati!

koki_ns, meni je jasno da ti zelis da pomognes, pomozi tako sto ces mi napisati sta da radim sada, da li da smanjim dozu ili da pravim pauzu i sl.? potreban mi je konkretan savet!

da li se kod nas moze nabaviti phentermin?

i da li smem da pijem lekove za glavobolju dok pijem mahunag i koje? npr. kafetin, brufen, panadol?
« Poslednja izmena: Maj 16, 2008, 10:59:26 pre podne od strane orchid » Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 13 upita.