| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #388 poslato: Februar 03, 2010, 05:22:54 posle podne » |  | 

pio sam ultimate,labradin,dymatize,bio tech-ov...nijedan se ne rastvori kao all max
 Hvala za info. Bas cu da obratim paznju sta kazu musterije po tom pitanju. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Joker* 
								Član početnik    Van mreže 
								Ko nece kad moze,nece moci kad bude hteo!

| 
								|  | « Odgovor #387 poslato: Januar 31, 2010, 09:24:53 posle podne » |  | 

pio sam ultimate,labradin,dymatize,bio tech-ov...nijedan se ne rastvori kao all max |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #386 poslato: Januar 31, 2010, 11:21:07 pre podne » |  | 

Koliko je meni poznato,svi se glutamini dobro rastvaraju.Ili mozda ti ili neko drugi ima drugacije iskustvo sa nekim glutaminom?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Joker* 
								Ko nece kad moze,nece moci kad bude hteo!

| 
								|  | « Odgovor #385 poslato: Januar 29, 2010, 02:40:00 posle podne » |  | 

trenutno pijem all max glutamin...zadovoljan jako...rastvorljivost potpuna   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #384 poslato: Januar 23, 2010, 04:23:25 posle podne » |  | 

Hvala, nisam video tvoj pos  ::)t. Drugar se uplasio da nije neki fals....     
 Kao sto vidis nije,vec je stvar propusta proizvodjaca. Takve stvari se desavaju u praksi skoro svim proizvodjacima, i kada smo ih svesni,mi unapred obavestimo i upozorimo nase musterije,tako da HVALA za info,bice od velike koristi. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #383 poslato: Januar 14, 2010, 07:53:50 posle podne » |  | 

kod Elite-a se dešavalo slično sa poklopcem koji se dosta lako skida... imali smo slučajeva takvih... tako da samo je problem u ambalaži, istina da su mogli malo više da se potrude... ali da ne skrećem u offtopic sa glutamina! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ognjen Stojanović 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #382 poslato: Januar 13, 2010, 07:37:01 posle podne » |  | 

Ne pijes ambalazu     Ali jeste, ambalaza svakako znaci, cim vidite odmah je (uglavnom) jasno o kakvom kvalitetu i o cemu se radi... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| _ibanez_ 
								 | 
								|  | « Odgovor #381 poslato: Januar 13, 2010, 07:06:57 posle podne » |  | 

nije... ali mogli su malo lepse da urade ambalazu... ipak je rec o dymatize   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #380 poslato: Januar 13, 2010, 05:04:00 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| nickey 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #379 poslato: Januar 11, 2010, 10:11:25 posle podne » |  | 

Hvala, nisam video tvoj pos  ::)t. Drugar se uplasio da nije neki fals....      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| _ibanez_ 
								 | 
								|  | « Odgovor #378 poslato: Januar 11, 2010, 07:50:40 posle podne » |  | 

NICKEY  procitaj par postova unazad.. ja sam danas kupio dym. glutamin   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| nickey 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #377 poslato: Januar 11, 2010, 07:32:46 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| _ibanez_ 
								 | 
								|  | « Odgovor #376 poslato: Januar 11, 2010, 07:12:55 posle podne » |  | 

evo upravo sam probao gl. sa eas-ovim whey-om ukus cokolada, malo kvari ukus ali je ok, moze da se pije.. mada ovaj protein i nema nesto jak ukus.. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ognjen Stojanović 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #375 poslato: Januar 11, 2010, 02:45:06 posle podne » |  | 

Najbolja varijanta ti je direktno u usta i zalijes vodom. Jer i ako napravis rastovr pa ga pijes, nece ti biti lepo. Ovako traje sekund (mada meni ne smeta uopste, ali ajd, svi smo razliciti), a ako ga pomes pa pijes traje 10ak sekudni   Tako da je ti je najjednostavnije u svakom pogledu da ga uzimas direktno, nema potrebe za prethodnim pravljenjem pa kasnijim pijenjem |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #374 poslato: Januar 11, 2010, 01:23:49 posle podne » |  | 

Nije dosadilo vec je tako najlakse    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |