| 
			| 

| Trodon 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #403 poslato: Februar 13, 2010, 09:52:28 posle podne » |  | 

Interesuje me da li jos uvek ima glutamin da se kupuje po apotekama?? Ranije je imalo. Skoro sam pitao u par privatnih apoteka i kazu da vise to ne prodaju.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #402 poslato: Februar 13, 2010, 09:42:42 posle podne » |  | 

Evo, ja skupljam pare za Alfu. No, do tada, kao prelazno rešenje, kupujem "keca".      Neću valjda 10 godina da štedim za dobar auto a do tada da ne vozim ni jedan od najjeftinijih.    Poruka je jasna.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #401 poslato: Februar 13, 2010, 08:19:32 posle podne » |  | 

bolje skupljaj pare za audi,nego da uzmes juga.
 Problem je sto neko ipak nema sredstava da skupi za audi. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| guga87 
							 | 
								|  | « Odgovor #400 poslato: Februar 13, 2010, 06:42:47 posle podne » |  | 

bolje skupljaj pare za audi,nego da uzmes juga. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #399 poslato: Februar 13, 2010, 11:01:21 pre podne » |  | 

Sto se brendova tice, uvek postoji mogucnost izbora....
 Isto kao sto mozes da biras da li ces da kupis jugo ili audi...  i onda ja pitam a sto se uopste prodaje jugo kad je audi mnogo bolji, i svi to znaju...

e, ista prica je i u svetu suplemenata
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #398 poslato: Februar 13, 2010, 12:59:43 pre podne » |  | 

Pa ako se nema novca za bolje onda je ok,mada ishrana prvo. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Powerlifting-92 
								 | 
								|  | « Odgovor #397 poslato: Februar 13, 2010, 12:04:02 pre podne » |  | 

Sta kazete za Glutamin od Advance Performulations ?? 

extra cena za pakovanje od 300 g

Zbog cene sam i uzeo jer nemam mnogo novca za raspolaganju ...    , A kvalitet ?? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ambiciozan 
							 | 
								|  | « Odgovor #396 poslato: Februar 12, 2010, 11:57:22 posle podne » |  | 

Salu na stranu, novac je najcesce proporcionalan kvalitetu. U gomili tema ces procitati stavove iskusnih clanova o tim jeftinijim suplementima i mozes videti da nisu bas na glasu. Kad sve saberes, mnogo je sigurnije i efektivnije da uzmes proveren proizvod za koji znas da je kvalitetan.LJUDI,A AKO MISLITE DA NIJE KVALITAETAN ZASTO GA UOPSTE I PRODAJETE???SA DRUGE STRANE NE MOZE SE OCEKIVATI CUDA OD SAME SUPLIMENTACIJE-MENI TRI VISE DODJE KAO PLECIBO PA MI JE I OK...A GDE DA PRIOCITAM ODLIKE TIH KVALITETNIJIH PROIZVODJACA,DA VIDIM RAZLIKU??

isto mislim...

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #395 poslato: Februar 12, 2010, 04:40:44 posle podne » |  | 

extra cena za pakovanje od 300 g   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #394 poslato: Februar 12, 2010, 04:40:02 posle podne » |  | 

Salu na stranu, novac je najcesce proporcionalan kvalitetu. U gomili tema ces procitati stavove iskusnih clanova o tim jeftinijim suplementima i mozes videti da nisu bas na glasu. Kad sve saberes, mnogo je sigurnije i efektivnije da uzmes proveren proizvod za koji znas da je kvalitetan.
 isto mislim... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Seph | 
								|  | « Odgovor #393 poslato: Februar 12, 2010, 03:28:49 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| JovanR 
								Član     Van mreže 

Follow the Ruhls!

| 
								|  | « Odgovor #392 poslato: Februar 12, 2010, 03:23:41 posle podne » |  | 

Sad bi ti Kulic u svom stilu odgovorio za Biotech ali mu brisu postove   Salu na stranu, novac je najcesce proporcionalan kvalitetu. U gomili tema ces procitati stavove iskusnih clanova o tim jeftinijim suplementima i mozes videti da nisu bas na glasu. Kad sve saberes, mnogo je sigurnije i efektivnije da uzmes proveren proizvod za koji znas da je kvalitetan. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ambiciozan 
							 | 
								|  | « Odgovor #391 poslato: Februar 12, 2010, 01:13:13 pre podne » |  | 

pozdrav!!! pitanje: da li se meni cini da je ukus glutamina sa vodom mnogo bljantav i bzvz,ili nije nesto u redu sa mojim pakovanjem???            al ok konbinacija posle treninga kreatin+dex+gluten rastvoren u multivitu uz a.k ?   PS.        I Sta nije u redu sa biotech proizvodima pa se nigde ne pominju a ja koristim njihov kreatin i A.K i super su mi...valjda...jer su odlicni sa cenama-a na kraju meseca kad saberes koliko ti treba za gym+a.k+proteini+kreatin+gluten  ...onda ti nije bas sve jedno kad je nesto jeftinije   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Powerlifting-92 
								 | 
								|  | « Odgovor #390 poslato: Februar 11, 2010, 10:46:23 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Joker* 
								Ko nece kad moze,nece moci kad bude hteo!

| 
								|  | « Odgovor #389 poslato: Februar 04, 2010, 06:37:22 posle podne » |  | 

naravno mlaka voda...i mesati kraci vremenski period   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |