| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #118 poslato: Avgust 27, 2008, 10:52:18 posle podne » |  | 

Pokusaj tako i znaces onda sta je uzrok. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| SAJ | 
								|  | « Odgovor #117 poslato: Avgust 27, 2008, 09:48:00 posle podne » |  | 

@J O J E V T ANisam ni ja siguran da je od glutamina, rekao sam da mi je muchnina pochela od kad sam pocheo da uzimam glutamin od dymatize.
 Vjerovatno je neshto drugo, pa se poklopilo....

@FANATIC
 Ishrana je ista ostala.Probat cu tako pa cu vidjet.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #116 poslato: Avgust 27, 2008, 09:18:04 posle podne » |  | 

Jesi li mozda menjao nacin ishrane od kada su tegobe pocele? Moguce je da si nesto ubacio od hrane sto ti ne prija.Ali najlakse ces znati ako recimo prestanes dva tri dana sa konzumiranjem glutamina.Probaj tako pa ces znati. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #115 poslato: Avgust 27, 2008, 09:15:03 posle podne » |  | 

pre ce ti biit muka od dextroze u teoriji |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| jojevta 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #114 poslato: Avgust 27, 2008, 09:13:38 posle podne » |  | 

i otkud znas da je ta mucninca posledica glutamina,i jos uzimas 10g,sto je malo
 nema logike da je od glutamina,pre ce biti da je nesto drugo
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| SAJ | 
								|  | « Odgovor #113 poslato: Avgust 27, 2008, 09:07:02 posle podne » |  | 

PWM: glutamin 10g, whey 30g, dex 30g.I jedna kapsula krealkalina. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jojevta 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #112 poslato: Avgust 27, 2008, 09:02:28 posle podne » |  | 

Ja dok sam pio univerzalov glutamin nisam imao problema.Prije jedno mjesec dana sam kupio glutamin od dymatize i od tada mi je pochela muchnina.
 Zao mi je batalit da ga pijem, vidjecu kad ispijem to pakovanje...

koja kolicina glutamina je u pitanje? mislim koliko grama pijes u toku dana i kako,da li pijes samo njega ili mesas sa whey-om,dexom....? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| SAJ | 
								|  | « Odgovor #111 poslato: Avgust 27, 2008, 08:54:58 posle podne » |  | 

Ja dok sam pio univerzalov glutamin nisam imao problema. Prije jedno mjesec dana sam kupio glutamin od dymatize i od tada mi je pochela muchnina. Zao mi je batalit da ga pijem, vidjecu kad ispijem to pakovanje...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #110 poslato: Avgust 27, 2008, 03:11:02 posle podne » |  | 

Jeli moguce od glutamina da se javlja muchnina?
 Ja nisam iamo jos nikoga da mi se zali na tako nesto. Mada,sto kaze Hans,svi smo razliciti i ako neko kaze da mu glutamin  pravi mucninu,nema razloga da sumnjam da je tako. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #109 poslato: Avgust 27, 2008, 03:02:19 posle podne » |  | 

Nekom ce biti muka od jagoda,nekom od kikirikija...imas ljude kojhi dobijaju konvulzije od kapi mleka a imas one koji bez problema mogu da svare 5 litara... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| Dulle 
								Član početnik    Van mreže 
								This Time Next Year We'll Be Millionaire

| 
								|  | « Odgovor #108 poslato: Avgust 27, 2008, 01:47:56 posle podne » |  | 

I ja isto imam mucnine, mislim da je od glutamina...pijem whey i glutamin.....obustavio sam suplementaciju na neko vreme...bas zbog te mucnine.. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Johnny Bravo | 
								|  | « Odgovor #107 poslato: Avgust 26, 2008, 09:25:35 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
  NEKADA...  I SAD.. |  |  | 
	| 
			| 

| GoranKS | 
								|  | « Odgovor #106 poslato: Avgust 26, 2008, 08:11:10 posle podne » |  | 

E da se od glutamina mrsavi to je nebuloza totalna   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #105 poslato: Avgust 26, 2008, 06:45:16 posle podne » |  | 

meni nije   ) ... ljudima se i od wheya javlja .. ne bih se iznenadio ... probaj josh koji dan .. pa ako se ne smiri dunno   )  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| SAJ | 
								|  | « Odgovor #104 poslato: Avgust 26, 2008, 06:33:32 posle podne » |  | 

Jeli moguce od glutamina da se javlja muchnina? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |