TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:14:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 117 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kreatin za početnike!  (Pročitano 421665 puta)
VARDARAC
Gost
« Odgovor #199 poslato: Avgust 20, 2008, 11:26:58 pre podne »

Danas mi je stigla posiljka iz Pansporta Kre-Alkalyn (kapsule).Interesuje me koliko vode treba uneti u organizam u toku dana sa ovim kreatinom,koliko dugo se pije bez pauze.Veliki pozdrav!
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #198 poslato: Avgust 19, 2008, 02:01:00 posle podne »

a vidim poceo i nature best , isopure  i ostalo ,  Pedja napisi sta ima jos od njih , na sajtu vidim samo dva suplementa

Osnovne stvari,whey,kreatin,glutamin A bice i protein92 i ZC Isopure u vecim pakovanjima.
kreatin  je stigao u tom promotivnom pakovanju,jer je
to cena za 500g,
Sačuvana

M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Avgust 19, 2008, 01:32:46 posle podne »

a vidim poceo i nature best , isopure  i ostalo ,  Pedja napisi sta ima jos od njih , na sajtu vidim samo dva suplementa
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #196 poslato: Avgust 19, 2008, 12:49:43 posle podne »

A kad je vec tema o kreatinima,samo sam hteo da skrenem paznju na stvarno
dobru ponudu, Kreatin Monohidrat od Perfect Naturest Besta 500+300g gratis=1680 dinara.
Znaci,800g 1680 dinara,a secam se jos pre dok smo ga imali da je stvarno odlican kreatin.
Sačuvana

MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #195 poslato: Avgust 19, 2008, 09:03:39 pre podne »

slazem se sa Pedjom.

Pitanje je zaista koliki deo se apsorbuje od unete kolicine monohidrata...   a specificna PH vrednost kod kre alkalyna dovodi do vece raspolozivosti organizmu...   tj desio se napredak u tehnologiji :)

i jedna i druga varijanta je OK, bitno da je kvalitet
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #194 poslato: Avgust 18, 2008, 03:37:19 posle podne »

Da vam postavim jedno pitanje, e sad koliko ce to imati veze sa temom zavisi od vaseg odgovora. Dakle, koji preparat da kombinujem uz whey da bi se on najbolje ugradio u misice. Da li je to kreatin ili neki drugi preparat. I neznam zasto ali imam neki trip da bi me na masi bilje odradio neki monohidrat nego alkin bas zbog toga sto povlaci vodu, a samim tim i whey. Da li to ima smisla ili ne.

Kreatin ti je dobar izbor,a sad,dobitak na vagi ce uz monohidrat svakako biti veci nego uz Kre-Alkalyne,ali
ce sva ta razlika nestati nakon prestanka uzimanja kreatina,tj,nakon sto izbacis vodu koju je navukao monoihidrat.
Sačuvana

MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Avgust 16, 2008, 06:41:47 posle podne »

Da vam postavim jedno pitanje, e sad koliko ce to imati veze sa temom zavisi od vaseg odgovora. Dakle, koji preparat da kombinujem uz whey da bi se on najbolje ugradio u misice. Da li je to kreatin ili neki drugi preparat. I neznam zasto ali imam neki trip da bi me na masi bilje odradio neki monohidrat nego alkin bas zbog toga sto povlaci vodu, a samim tim i whey. Da li to ima smisla ili ne.
pa uz whey koristi dextrozu da bi se protein brze apsorbovao... a u vezi kreatina je bolje da dobijes na cistijoj masi nego vodu... mada sve zavisi koliko UH unosis...
Sačuvana
mihajlosd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #192 poslato: Avgust 16, 2008, 04:28:24 posle podne »

Sačuvana
Mister021
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Avgust 08, 2008, 11:08:20 posle podne »

Napravio sam pauzu od oko mesec dana...Pre pauze sam pio kreatin,ostalo mi je jos oko 150 gr...Da li da uradim punjenje ili da ga unosim kao da je punjenje uradjeno ( 2*5 gr )?Samo da napomenem,kad popijem tih 150 gr necu imati para za drugi,tako da...
ima josh kreatina u tvojim mishicima .. nemash potrebe za punjenjem ... kreni samo redovnih 3-5 g

I ja bih isao na tu varijantu ako neces da kupijes jos kreatina.
Svakako da bi punjenje bilo delotvornija opcija,ali u tvojoj situaciji,
ujutro i uvece po 5g ce morati da posluzi.

Kao sto sam i mislio...Hvala Vam puno! :)
Sačuvana
Pozdrav za drugove iz teretane i za drugove sa druge strane zakona sto ne plase se nikoga.
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #190 poslato: Avgust 08, 2008, 11:33:24 pre podne »

Napravio sam pauzu od oko mesec dana...Pre pauze sam pio kreatin,ostalo mi je jos oko 150 gr...Da li da uradim punjenje ili da ga unosim kao da je punjenje uradjeno ( 2*5 gr )?Samo da napomenem,kad popijem tih 150 gr necu imati para za drugi,tako da...
ima josh kreatina u tvojim mishicima .. nemash potrebe za punjenjem ... kreni samo redovnih 3-5 g

I ja bih isao na tu varijantu ako neces da kupijes jos kreatina.
Svakako da bi punjenje bilo delotvornija opcija,ali u tvojoj situaciji,
ujutro i uvece po 5g ce morati da posluzi.
Sačuvana

urkee
AAS is the answer !!!
Napredni član
Van mreže Van mreže

Arsenal FC--zauvek !!!

« Odgovor #189 poslato: Avgust 08, 2008, 02:35:39 pre podne »

Ne bih se slozio sa tobom trebalo bi ponovo da se odradi punjenje....Ali ako ne mozes da kupis ponovo onda pici standardno...
Sačuvana
* GANG LAND *
Sta ti mogu kada si tako jak !!!
Lokk1
Gost
« Odgovor #188 poslato: Avgust 07, 2008, 08:59:59 posle podne »

Sačuvana
Mister021
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Avgust 07, 2008, 08:12:34 posle podne »

Sačuvana
Pozdrav za drugove iz teretane i za drugove sa druge strane zakona sto ne plase se nikoga.
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #186 poslato: Avgust 07, 2008, 01:20:29 posle podne »

Interesuje me da li se i tokom faze odrzavanja kreatinom dobija na masi i da li se to desava sve dok se koristi kreatin?Dobro, posle kad prestanes da pijes znam da nestaje sva masa.Ali dok god koristis kreatin dobijas na masi?

Rekao bih da nisi procitao ni jednu jedinu rec koju smo prethodno pisali o kreatinu.
Kreatin se pre svega koristi za dobijanje snage,a da li ces ti dobijati na masi  tokom
faze odrzavanja sa kreatinom,zavisi od tvojih treninga i tvog unosa proteina.
Sačuvana

MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #185 poslato: Avgust 06, 2008, 01:48:31 posle podne »

punjenjem postizes odredjenu "zasicenost" misica kreatinom i posle samo odrzavas....  kreatin je svakako dobrodosao ukoliko radis na povecanju misicne mase a to sto odmah dobijes par kilograma je najverovatnije voda...
ne ocekuj cuda od kreatina...  ne dobija se na masi od kreatina, vec od dobre klope, dosta proteina
Sačuvana
Stranice: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 117 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.