TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:08:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ubrzavanje Sagorevanja  (Pročitano 53152 puta)
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #46 poslato: Maj 21, 2009, 10:22:44 posle podne »

Kad smo vec kod ubrzavanja sagorevanja masti,moze li neko da me uputi u SVE namirnice koje pomazu sagorevanju masti?Inace,kakvo misljenje imate o Hydroxycut Hardcore i Rapid Cuts?Koji je po vama bolji?Ja imam malih problema sa glavom,tj. prosiren kapilar,ali sprecavam problem lekom,pa ne smem da dolazim u kontakt sa zabranjenim supstancama kao sto je oktopamin koji je u sastavu Animal Cuts-a.Hvala unapred!

Definitivno treba da se konsultujemo sa Danijelom oko tvog problema,a Hydroxycut® Hardcore ces morati da preskocis jer je trenutno povucen iz prodaje.
« Poslednja izmena: Maj 21, 2009, 10:24:54 posle podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #45 poslato: Maj 21, 2009, 10:13:31 pre podne »

imas podforum ishrana za sva pitanja o ishrani...  a za ovo nisam sigurna, najbolje Daniela da odgovori
Sačuvana
Wladimir1987
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Maj 18, 2009, 02:14:09 posle podne »

Kad smo vec kod ubrzavanja sagorevanja masti,moze li neko da me uputi u SVE namirnice koje pomazu sagorevanju masti?Inace,kakvo misljenje imate o Hydroxycut Hardcore i Rapid Cuts?Koji je po vama bolji?Ja imam malih problema sa glavom,tj. prosiren kapilar,ali sprecavam problem lekom,pa ne smem da dolazim u kontakt sa zabranjenim supstancama kao sto je oktopamin koji je u sastavu Animal Cuts-a.Hvala unapred!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Mart 07, 2009, 11:00:15 pre podne »

Jako mi je drago zaista, budi primer drugima da se sve moze!

Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #42 poslato: Mart 07, 2009, 09:05:03 pre podne »

Pohvale i od mene...
Drago mi je sto si ukapirao sustinu i znas da je za tvoj napredak najzasluznija sredjena ishrana a posle i sve ostalo.
Samo tako nastavi
Sačuvana
Be Happy!!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #41 poslato: Mart 07, 2009, 01:41:35 pre podne »

Nama je veliko zadovoljstvo ako smo ti pomogli da ostvaris zeljeni cilj.Cim udes u mogucnosti okaci svoje slike pa da vidimo napredak.Samo napred u nove pobede!
Sačuvana
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Mart 07, 2009, 01:12:06 pre podne »

Moracu da ozivim ovu moju temu, od zadnjeg trcanja nisam se ugojio ni jedan jedini gram, sto je jako dobro. Krecem se sto vise ishrana je do tancina sracunata i nema greske, sada mi je jako krivo jer se nisam slikao pre i posle mog putesestvija jer ko kod me sretne a nije me video zadnjih 6 meseci ne moze da veruje, i pitaju koju sam dijetu koristio hahaahahh sto mi je jako smesno ja uglavnom kazem ma pio sam neki caj onda me pitaju koji caj ja kazem da necu da kazem hahahha moram malo da ih zezam onda objasnim da sam se malo vise potrudio oko sebe i to je to!!!

Ovako, sa prvim lepim vremenom krenucu opet sa trcanjem i malo drugacijom ishranom onda cu se slikati pa da napravimo paralelu pre i posle i mogu da napravim jednu sliku u mojim starim pantalonama koje su mi bile bas taman kada sam imao tih famoznih 30kg vise!

Ja nemam nekih velikih ambicija bodybuildng volim ali ja time ne mogu da se bavim aktivno sam vezbao u teretani nekoliko godina na suvo sto se kaze i onda sam prestao na nekoliko godina sad imam jako obaveza u zivotu i ne mogu da se posvetim i teretani, elem, poenta mog pisanija je da covek moze da ucini nesto za sebe i to sa minimalnim ulaganjima potrebna je samo jaka volja, rad i doslednost.

Moj cilj je da svoj fizicki izgled vratim u domene normalnog i skladnog ka normalnom tezimo a sklad mi je cilj i ja cu se potruditi da u toku ove godine sto je vise moguce od svojih namera ostvarim, propraceno slikama naravno!

Veliku zahvalnost za svoj mali uspeh dugujem svim ljudim dobre volje sa ovog foruma koji su sa mnom podelili svoje znanje i iskustvo,
najlepse hvala svima!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Decembar 09, 2008, 10:17:16 posle podne »

kad sam ga ja koristila bio mi je super da podignem puls - zbog povišene temperature tela koju pojas uzrokuje povećava se puls
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Decembar 09, 2008, 10:24:13 pre podne »

sluzi iskljucivo za preznojavanje...

a sto se tice lokalnog sagorevanja masti - toga nema... slozila bih se sa Danijelom.
Sačuvana
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Decembar 08, 2008, 12:46:35 posle podne »

Ja sam ga koristio, ne mogu reci da mi nije podpomogao ubrzanje sagorevanja masnih naslaga ako nista drugo bar daje psiholosku motivaciju, mislim da nije na odmet nositi ga kad trcis, ili koristis traku!!
Sačuvana
marijankab
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Decembar 08, 2008, 08:46:07 pre podne »

Pojas može da se kupi u Pansportu
Samo mala napomena: pojas ne povećava lokalno sagorevanje masti
:)))) cemu onda sluzi pojas
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Decembar 05, 2008, 03:22:59 posle podne »

Pojas može da se kupi u Pansportu
Samo mala napomena: pojas ne povećava lokalno sagorevanje masti
Sačuvana
marijankab
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Decembar 05, 2008, 11:24:17 pre podne »

L carnitine za koji si pitao je odlican, ali Unidyne ima ipak malo kompleksniji sastav...

Iz licnog iskustva slazem se sa Monikom u vezi Unidyn-a i rada sa tegovima.
Sa Unidyn-om i Carnitech-om uz pojas, i sa kucnom varijantom vezbi sa tegovima i sklekovima nedeljno skidam 2-2.5kg.
Ako se odlucis na ovakav tretman moj ti je savet da koristis i neki suplement za regeneraciju kako ti ne bi doslo do razgradnje misica. Ja koristim Isotec i zadovoljan sam njime.
Gde moze da se kupi pojas?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Novembar 03, 2008, 11:37:35 pre podne »

ej ja koristim Mega Shake, mogu slobodno i najiskrenije da kazem da je to jedan od najboljih preparata koje sam ikad probala !!!!!!!!

kao zamena za obrok EXTRA, cak i na dijeti... jeste da ima malo UH, ali i proteina, vlakana, vitamina, minerala, CLA - jako bitne, MCT...  fantastican je.. a da ne zaboravimo i koncentrat,izolat proteina, kazein...

znaci koristis ga kao zamenu za obrok...   izuzetno moze da zasiti!
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Novembar 03, 2008, 11:01:17 pre podne »

bolje onaj protein od Nature best  , onaj perfect + tako nesto , zaboravio sam kako se zove
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 13 upita.