TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 10:51:01 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ubrzavanje Sagorevanja  (Pročitano 53112 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #166 poslato: Novembar 28, 2011, 04:54:01 posle podne »

so + ugljeni hidrati u ogromnoj količini ----->   "žaba" naduveni izgled :)   
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #165 poslato: Novembar 28, 2011, 04:50:03 posle podne »

Sto se tice samog izgleda visak soli nece smetati ukoliko je unos hidrata na niskom nivou.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Novembar 28, 2011, 04:19:46 posle podne »

Ok je da smanjiš so, ali zašto si je potpuno izbacio?  Sportistima je preko potreban natrijum.... ne spremaš se za takmičenje

u svakom slučaju svaka čast na odlučnosti i istrajnosti :)

Sportistima treba izotonični rastvor soli.. višak soli u obroku ili piću imaće obrnuto dejstvo...
p0rema tome umesto da dosoljava hranu (na št je verovatno momak mislio) može da unosi izotonike
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Novembar 28, 2011, 04:11:37 posle podne »

Ja umesto soli vise volim da stavim zacin...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Novembar 28, 2011, 03:28:31 posle podne »

nemoj izbacivati so...  preko nam je potrebna, pogotovo što treniraš i gubiš znojenjem važne elektrolite.

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #161 poslato: Novembar 28, 2011, 03:22:45 posle podne »

Ne znam, jednostavno to "Skuplja vodu u stomak" me je previshe lupilo u glavu i eto, izbacio sam je :) Upravo sada sam popio prvu kesicu animala u zhivotu, chekam da prodje pola sata i odo da treniram :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #160 poslato: Novembar 28, 2011, 03:19:09 posle podne »

Ok je da smanjiš so, ali zašto si je potpuno izbacio?  Sportistima je preko potreban natrijum.... ne spremaš se za takmičenje

u svakom slučaju svaka čast na odlučnosti i istrajnosti :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #159 poslato: Novembar 28, 2011, 02:01:05 posle podne »

Stvarno jesam i ponosan sam na sebe, kad kazhem ponosan, pre svega mislim na ishranu! Neverovatno sam bio "hardcore". Ni gram soli u mesec dana, svaki obrok sam sam spremao, svakom mesu sam prvo skidao mast, pa sam ga prao, da skinem josh masti, zatim prokuvam i tek onda pechem.

Povrce je bilo skroz na vodi, bez zachina, stavljao sam samo pershun i mirodjiju kao zachin i to je to :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Novembar 28, 2011, 01:56:35 posle podne »

Sagorevac radi svoje samo ukoliko je ishrana i trening na zavidnom nivou,a u tvom slucaju odradio si sve kako treba.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #157 poslato: Novembar 28, 2011, 01:49:38 posle podne »

Skinuo sam svega ali mishicne mase hvala Bogu ne! Jako sam se dobro hranio, pio proteine i amino i gledao to na svaki moguci nachin da sachuvam, i uspeo sam.

Najvishe masti mi se skinulo u struku i u preponama sto sam zadovoljan. Generalno, mene je to jako lepo odradilo, verovatno zato shto mi je prvi sagorevach bio pa mi je bio shok :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Novembar 28, 2011, 01:45:49 posle podne »

Po tvojoj proceni,koliko si stvarno smrsao a da ne gledas vagu posto od tih 12 kg vise od pola si izgubio vodu i nesto misicne mase verovatno?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #155 poslato: Novembar 26, 2011, 01:59:47 posle podne »

Ajde da ostavim 1 post ovde u skladu sa temom.

Poshto je klasika vishe - ishrana, suplementi, trening ovo ono

Ja sam smrshao oko 12 kga za mesec dana uz 2 treninga dnevno, regulisanom ishranom, Dyma Burn extrem-om i proteinom...

Pre svega, sagorevach Burn Extreme od firme Dymatize bih svima preporuchio toplog srca (za pochetnike), nije neshto ultra jak ali ima dosta stimulansa shto je meni najbitnije.

Ja sam to radio ovako:
Ujutru na prazan stomak 2 kapsule (full doza, pochetnici za pochetak po pola, imate sve objasnjeno), i dok prodje tih nekih pola sata - 45 mina kako krene da deluje, popijem domaci zeleni chaj. Kardio trening ne ispod 40 minuta (u mom sluchaju). Radio sam kombinacije shprinteva, trcanja laganim tempom, i brzog hodanja. Poshto je to bilo jako rano, ja taman stignem na doruchak. Isposhtujem sve tako u toku dana da bih sachekao pola 4 - opet sagorevach, zeleni chaj i teretana gde radim sa tegovima.
Ishrana mi je bila iskljuchivo proteinska, ugljene hidrate sam sveo na minimum. Kad kazhem minimum, jeo sam 1 kuvan krompir dnevno ili shaku ovsenih ujutru.
Pio sam u proseku 8-12 litara vode (da, ne lazhem stvarno). Svako jutro mi je pocinjalo sa pola litre vode. Spavao sam minimum 10 sati dnevno. 9 sati preko noci, 1 sat popodne.

I tako ja se osvrnem, i skinem 12 kga za 30 dana :) :) :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #154 poslato: Oktobar 13, 2011, 10:16:17 pre podne »

da ne zbunjujemo čoveka, ovo je ok za start...  samo veći broj obroka u toku dana i pravilan odabir namirnica je dobar start...

najbitnije je da počne da doručkuje... i da tu za doručak ubaci malo proteina... npr  kajgana, belanca... sa malo raženog hleba ili ovsenih

a za ostatak dana je već dobio fine savete :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #153 poslato: Oktobar 12, 2011, 10:33:08 posle podne »

Ne može ni da izgubi puno, ako ih nema puno. :D Ja sam samo akcentovao da se treba truditi da što više zadrži. A, njemu kao početniku, uz dobru ishranu i treninge, verovatno bi pošlo za rukom i da dobije nešto mišića uz smanjenje procenta masti. To je inače jako teška misija za naprednije vežbače.
Sačuvana
Chewu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: Oktobar 12, 2011, 10:27:26 posle podne »

Nece ih izgubiti sa ovakvom ishranom sigurno, znam po sebi jer cesto imam velike razlike u kilazi, variram od 80 do 100kg tokom godine, tako da znam po licnom primeru da nikada nisam izgubio nesto misica posebno, mislim ni nemam sta preterano da izgubim, a ne verujem ni da Fisherpro ima  :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.354 sekundi sa 17 upita.