TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:08:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ubrzavanje Sagorevanja  (Pročitano 53151 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Septembar 28, 2011, 06:23:03 posle podne »

pa kad je već kupila AC...
samo istina je da ćeš iszgledati onako kako jedeš sa ili bez sagorevača kao suplementa
Sačuvana
mirovideo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Septembar 28, 2011, 05:54:14 posle podne »

Eh, uz lošu ishranu nije ni čudo što si nezadovoljna sagorevačima. :) Kupila si sada dobar sagorevač - iskoristi ga pametno, tj. pametno se hrani. Nemoj ga protraćiti uzalud. ;)

heh da ne bude kao jedan što je napisao "bačene pare" :D
Nisam imala pojma kako to ide oko ishrane, ja mislila srežeš kalorije i završio si posao, sad mi je jasno i što nisam imala snage da izguram trening do kraja, pametno kombinovanje uh i proteina i doba dana plus ac i ja za dva minuta uradim vojne trbušnjake za desetku nakon dvočasovnog treninga :D :D

Jaaa ne bih da sam dosadna, ali koji je recept za jačanje ruku za sklekove, sve sve ali sklekovi su mi... :S

Nisi imala rezultate zato sto vodoo magija ne radi na belce ili zato sto nisi sredila ishranu. Jedno od ta dva

Ma garant je do magije ;) Potpisujem :)
Sačuvana
Mira
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #134 poslato: Septembar 28, 2011, 05:47:54 posle podne »

Nisi imala rezultate zato sto vodoo magija ne radi na belce ili zato sto nisi sredila ishranu. Jedno od ta dva
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #133 poslato: Septembar 28, 2011, 05:44:51 posle podne »

Eh, uz lošu ishranu nije ni čudo što si nezadovoljna sagorevačima. :) Kupila si sada dobar sagorevač - iskoristi ga pametno, tj. pametno se hrani. Nemoj ga protraćiti uzalud. ;)
Sačuvana
mirovideo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Septembar 28, 2011, 05:39:57 posle podne »

Ma kad sredis ishranu sagorevac ti nece biti ni potreban...Ni od Cuts-a neces imati koristi koliko god jak bio ako ti je ishrana u out-u..

E da, iskreno, uz L karnitin sam se loše hranila, možda zato i nije imao efekta, ali ja trčim pred rudu, iako sam ovde čitala i čitala, umesto prvo da se posavetujem sa vama stručnjacima ja prvo kupila AC pa ajd da pitam :) No šta je tu je, korigujem ishranu maximalno, redovno treniram i pijem ga pa biće nadam se rezultata, ne očekujem čudo, naročito ne za kratko vreme.
Danas sam popila ceo paket uključujući i crvenu pilulu i nisam imala problema, ipak je ono bilo fala bogu samo za "prvi put".
Sačuvana
Mira
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Septembar 28, 2011, 05:26:04 posle podne »

Ma kad sredis ishranu sagorevac ti nece biti ni potreban...Ni od Cuts-a neces imati koristi koliko god jak bio ako ti je ishrana u out-u..
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #130 poslato: Septembar 28, 2011, 03:51:36 posle podne »

Od L karnitina i ne može da se očekuje nešto posebno. To je neka najblaža varijanta. Više daje neku psiho podršku(osećaj da koristiš nešto u svrhu mršavljenja), a sreĂ°ena ishrana da one prave rezultate.
Sačuvana
mirovideo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Septembar 28, 2011, 03:31:20 posle podne »

Cuts je prejak za devojke, po mom mišljenju. I ne savetujem ga da se uzima kao prvi sagorevač, za početak nešto blaže tipa l karnitin, ili unidyne, dyma burn...

Koristila sam L-Carnitine Liquid 1100 - Dymatize i ništa se nije desilo..
Sačuvana
Mira
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #128 poslato: Septembar 28, 2011, 01:39:41 posle podne »

Slazem se sa Monikom da je cuts prejak sagorevac a u tu grupu bih stavio i dyma burn jer ima u sebi jak odnos stimulansa i apsolutno nije za svakoga.Treba prvo krenuti od slabijih i videti kakve rezultate oni daju.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #127 poslato: Septembar 28, 2011, 11:37:52 pre podne »

Cuts je prejak za devojke, po mom mišljenju. I ne savetujem ga da se uzima kao prvi sagorevač, za početak nešto blaže tipa l karnitin, ili unidyne, dyma burn...

Sačuvana
mirovideo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Septembar 27, 2011, 09:01:37 posle podne »

Ok od sutra menjam ishranu, hvalaaa  :) Danas sam slično jela samo više proteina je bilo zastupljeno, izbacila sam crvenu pilulu i pila ostale 45 min pre treninga i bilo mi je super, izgurala trening od 2 sata i imala snage za još..
Možda treba organizmu da se privikne, pa ću za koji dan da probam da ubacim crvenu pilulu ali ne na prazan stomak već pred trening u teretani, na trčanje ću bez AC, pa da vidim da li je do crvene pilule zaista ili mi izmeĂ°u ostalog ni dan juče nije bio baš baš...

Sačuvana
Mira
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Septembar 27, 2011, 08:33:48 posle podne »

Opet ja :'( Počela sam ovako...popila kesicu AC otišla na trčanje....prvi obrok sam imala sat vremena nakon trčanja ovsene pahuljice + 2 belanca, zatim užinala jednu galetu od pirinča- to sam samo imala, ono što sam zacrtala sa treningom u teretani od glavobolje nisam uspela da odradim, odspavala, bila ko nova, ručala pileće belo meso sa dosta salate, užinala par badema, večerala oko 100 gr ella sira.

Čitala sam da hoće da se javi glavobolja, i da može da se pokuša sa izbacivanjem crvene pilule? Eventualno, da li ima uticaja i ako se pije na prazan stomak, možda će više da mi prija nakon doručka, ili trebam nešto da ubacim uz sve ovo?
Sutra nemam ujutru trčanje, pošto imam tae bo popodne, ali imam teretanu pre podne, kada da popijem Ac?
I još jedna stvar- pije se sa jogurtom?! Da, ne?! Zašto?

Ako opet imam glavobolju kao danas teško meni ??? :'(

Ovako.. za početak rpemalo jedeš...
doručak pre treninga ili bar proteinski šejk zato da ne piješ AC na rpazan stomak...
izbaci crvenu pilulu...
užina galeta od pirinča je bezveze - uzmi bar dve voćke na dan..
u večernju ellu ubaci povrće tj pardajz i papriku npr
AC piješ pre treninga ali nikad posle 16h
možeš ga piti sa jogurtom da te ne boli stomak

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #124 poslato: Septembar 27, 2011, 05:10:47 posle podne »

Koja god dijeta da je u pitanju nije laka,a pogotovu ove hard dijete i to ne savetujem svakome da ne bi doslo do zdravstvenih problema.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #123 poslato: Septembar 27, 2011, 09:09:04 pre podne »

dijeta mora da se usaglasi sa stilom života osobe....  ne može svako na keto dijetu... vi ste ozbiljniji vežbači i to je druga priča

ali ja radim sa rekreativcima i nema šanse niti potrebe da nekome sasečem toliko hidrate
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #122 poslato: Septembar 27, 2011, 09:06:34 pre podne »

A na keto si sav oran za zivot i nove pobede
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 17 upita.