TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:52:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73223 puta)
chiller
Gost
« Odgovor #169 poslato: Jul 06, 2009, 11:15:35 posle podne »

ipak cu ja oslic,to sto si napisao za skusu verovatno isto ide i za oslic?
Sačuvana
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1206


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #168 poslato: Jul 06, 2009, 10:39:29 posle podne »

Delom zbog finansija??? Pa oslic i skusa su toliko jeftine da je to extra!!! Oslic kosta oko 230din. za kilo, a skusa oko 170din. za kilo s' tim sto kod oslica koro i da nema otpadaka, a skusu moras da ocistis, oseces glavu, tako da ima malo otpadaka... Kupuju se zamrznute...
Evo ti predloga za spremanje skuse... Iseces glavu i rep, rasporis i povadis iznutrice i DOBRANO je operes iznutra, bukvalno dok se meso ne zabeli. Raseces je po sredini ali ne prepolovis, malo posolis, malo djumbira u prahu, stavis na foliju tako da je koza okrenuta na dole (da bi se kasnije lakse odvojila), pa u tapsiju i u rernu... Peces dok ne zarumeni. Posle samo skines koscice koje bukvalno same otpadaju i ogulis kozu i unistavas jer je preukusno!!! Mozes dodati i malo maslinovog ulja i limuna, ali ja to ne radim jer mi je ovako ukus fenomenalan  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
chiller
Gost
« Odgovor #167 poslato: Jul 06, 2009, 10:27:33 posle podne »

ne jedem ribu mnogo delom zbog finansija delom zbog ukusa...sutra se posti pa reko da kupim i ispecem,sam :-\ ::)
prioriteti:
cena
ukus

stim da mi je vaznija cena ali spreman sam da platim i nesto vise za malo bolji ukus...
sad ne mogu da se setim sta sam jeo pre od ribe,ali cini mi se da je oslic,znaci odem u ribarnicu i trazim oslic(sad koji? zaledjen,odledjen ziv mrtav nem pojma nikad nisam kupovao ribu :D
i jos jedno pitanje kako ga spremiti najbolje,pise cini mi se na nekoj strani,u foliju malo vode i peci? sad koliko dugo i jel mogu Fino kese za pecenje,samo sto su one kese i providne su :-\ moze neki zacin limun,persun so?
i jos jedno kolika je otprilike cena za 1kilo i koliko da pecem za jedno,ustvari 1ipo coveka :D
i imali neko predlog bolju ribu?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #166 poslato: Jul 01, 2009, 09:17:47 posle podne »

amin.. u tome ima svega samo ne ribe.. to su bukvalno OSTACI OD RIBE i to manjim delom, a većim delom razni dodaci tipa brašna i slično
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #165 poslato: Jun 30, 2009, 08:00:46 posle podne »

 8) 8) 8)


Johny fish master :)
Najveci gubitak je sa onim kupovnim filetima.. Totalno ne mozes racunati na onih 800g sto pise na kesi :)

da,fileti su katastrofa :)
ja ih pecem i prosipam vodu :)
totalmi su promasaj za kupovati,pogotovo one jeftinije :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #164 poslato: Jun 26, 2009, 03:57:14 posle podne »

Ne nasedajte na riblje filete ma koliko izgledali lepo i cisto kao meni...

a o onim fish fingers-ima i raznim oblicima od "kao" ribe da ne pricam... to je najveca prevara... smisle razne simpaticne oblike koji bi se svideli deci, a nemaju veze sa ribom, samo gomila ugljenih hidrata

Sačuvana
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #163 poslato: Jun 26, 2009, 07:42:59 pre podne »

Pa oduvek je bilo poznato da ribare prodaju najvise vode u zaledjenoj ribi... :-\
Sačuvana
Be Happy!!!
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1206


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #162 poslato: Jun 25, 2009, 02:00:52 posle podne »

Zato lepo kupujte ceo oslic kao ja, i necete imati tih problema...  ;)
Skoro duplo je jeftiniji, ne "prepolovljuje" se kada se ispece, i ja sa njega samo kozicu skinem i naravno kosti i otpadak je totalno zanemarljiv da bi se opravdala cena fileta... Samo sam jedanput kupio filete i kada sam video o cemu se tu radi, vise ih nikada nisam kupio...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #161 poslato: Jun 25, 2009, 01:46:27 posle podne »

Kao da ih pumpaju sa vodom
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #160 poslato: Jun 25, 2009, 01:24:19 posle podne »

Da, slažem se.
Kupim filet oslića, stavim ga u rernu, a on se "istopi". Bukvalno se prepolovi sadržaj. :D :D
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #159 poslato: Jun 24, 2009, 09:53:25 posle podne »

Johny fish master :)
Najveci gubitak je sa onim kupovnim filetima.. Totalno ne mozes racunati na onih 800g sto pise na kesi :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #158 poslato: Jun 24, 2009, 08:50:19 posle podne »

 8) 8) 8)

Danas mi pade na pamet da izmerim procenat gubitka ribe prilikom ciscenja :)
danas sam jeo skusu i sardelu :)
pod ciscenje podrazumevam vadjenje svih iznutrica,secenje glave i svih peraja,a kod skuse i justenje
one tanke klizave koze :)
od cele skuse,otpadak cini oko 45%  :)
od cele sardele otpadak cini oko 35%  :)

Natavno,glave mozete da cuvate za corbicu,ali to je samo predlog  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
tozaNS
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 508

« Odgovor #157 poslato: Jun 23, 2009, 08:26:28 posle podne »

8) 8) 8)


Omiljena salata uz ribu mi je krompir salata. Neodoljivo. :)

sto si ti naivan  ;D
najboilja salata na svetu za uz  ribu  :)
jel to sa lukom : :D :D :D ;) ;) ;)

Naravno da je sa lukom. ;D :D
salata je brutalna
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #156 poslato: Jun 23, 2009, 09:16:47 pre podne »

8) 8) 8)


Omiljena salata uz ribu mi je krompir salata. Neodoljivo. :)

sto si ti naivan  ;D
najboilja salata na svetu za uz  ribu  :)
jel to sa lukom : :D :D :D ;) ;) ;)

Naravno da je sa lukom. ;D :D
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3930


Dip. trener

« Odgovor #155 poslato: Jun 22, 2009, 11:08:56 posle podne »

da al kad je to ona salata sa lukom...mmmmmmmm
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.