TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406898 Teme od strane 25078 Članovi Poslednji član: milovan777

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 16, 2025, 12:35:39 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 64 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Izvestaji sa takmicenja  (Pročitano 255252 puta)
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #840 poslato: Avgust 11, 2014, 12:19:55 posle podne »

Zaista svaka čast Ironman :) Ovo je pravi opis i organizacija takmičenja . Nisam bio ali sudeći po onome što sam pročitao iz tvoga teksta sve je bilo na svom mestu. Vi Novosaðani ste uspeli da podignete Powerlifting takmičenja na jedan viši nivo što mi je mnogo drago, sve pohvale još jednom!  8)

I zaboravih reći, čestitke svim takmičarima i momcima sa ovog foruma  ;D
« Poslednja izmena: Avgust 11, 2014, 12:23:13 posle podne od strane boky95 » Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #839 poslato: Avgust 11, 2014, 11:34:01 pre podne »

Juče je u Novom Sadu na Štrandu održan IPF RAW BENCH PRESS CUP, u organiciji Srpske Powerlifting Federacije - SPF, tehnički organizator pl klub Tri Glave Sr. Kamenica.

Nastupilo je ukupno 40 takmičara, od online prijavljenih 63 takmičara. Imali smo goste iz Hrvatske i Crne Gore, koji su ostvarili zapažene rezultate. Najavljeni gosti iz BiH nisu se pojavili na ovom takmičenju, nadamo se da ćemo se videti na bini u Požarevcu ili krajem godine na još jednom takmičenju koje ćemo uskoro najaviti.

Posebno smo ponosni na 7 takmičarki, ukupno 6 mlaðih juniora i 6 takmičara u veteranskoj-master kategoriji. Najmlaði takmičar Nemanja S. je 1999. godište, a najstariji Milovan M. je 1949. Za powerlifting nikad nije kasno, a može se početi prvog dana kada osoba napuni 14. godina.

Pomalo nam je žao što su dva velika pehara otišla u Crnu Goru, ali svakako sve čestitke izuzetnom Milošu Jekniću iz Podgorice koji je sa nepunih 89kg telesne težine gurnuo iz benča 185kg.   

Merenje je počelo u 9:10h, završeno u 10:40h. Takmičenje je počelo u 11:15h, završeno je u 14:45h, u dosta opuštenom ritmu, sa sudijskom pauzom od dvadesetak minuta. Dodelja medalja malo je kasnila, oko 15:30h je sve bilo gotovo.

Nakon takmičenja 30 takmičara, sudije, organizatori i članovi SPF nastavili su druženje u kafeu Orcus Štrand, tražeći okrepljenje u besplatnom pasulju i (uglavnom) pivu  8)

Svi takmičari koji su došli dobili su poklon paket od sponzora: 1 kesu bezglutenskog keksa sa ekspandiranim pirinčem, dve kesice promo keksa Vodeničarsko blago (slatko + slano), i multi sola/iso-sport, multivitaminski sok/funkcionalni napitak za sportiste, vaučer za konzumaciju posle takmičenja, ADAS anti-doping džepni priručnik. OVO I SVAKO NAREDNO TAKMIČENJE U 2014. označeno je BEZ KOTIZACIJE! Niko od takmičara nije platio kotizaciju, savez je progledao kroz prste i za one koji su kasnili sa prijavama i nije im naplatio najavljeni iznos. 

U blizini SPF šatora gde je bilo merenje takmičara postavljen je Pansport štand, gde su takmičari beplatno mogli da konzumiraju Scitec whey protein ili izotonični napitak za okrepljenje. U SPF šatoru su postavljena dva ventilatora, benč za zagrevanje i dva plastična korita sa ukupno 60 litara rashlaðene/zaleðene ROSA vode, kako bi se takmičari mogli dovoljno hidrirati u toku zagrevanja i celokupnog takmičenja. 

SPF je takoðe obezbedio da svi takmičari u toku pokušaja budu u hladovini, da sunce ne ide u oči, a SPF šator postavljen za prostor za zagrevanje obezbedio je hlad i u tom delu prostora. Meðutim, prostor za publiku bio je na otvorenom i bilo je izuzetno vruće. U svakom slučaju, sledeće godine rukovodtsvo SPF će pomeriti početak takmičenja za poslepodnevne sate, kako bi napravili povoljne uslove i za veću grupu posmatrača.   

Manje tehničke poteškoće su nam pravile probleme, prvenstveno slabo ozvučenje u odnosu na kafiće u okoline, ali ništa veliko što je moglo ugroziti protokol samog takmičenja. Uskoro će biti i jedan deo video snimaka koji smo zabeležili HD kamerom. Live feed nije bio u planu, jer ovo je ipak ekstreman i ne baš atraktivan sport, a Srbija nije Rusija da nam treba dva aviona da stignemo sa kraja na kraj zemlje. Live prenos nije zahtevan u tehničkom ili finansijskom smislu, a mi želimo da nateramo ljude da izaðu iz kuće, da se pomere od kompjutera i doðu na takmičenje kao posmatrači/navijači, jer ovo je prvenstveno dobro druženje i upoznavanje ljudi sa sličnim interesima.   

Glavni sudija bio je Ervin Katona, pomoćni N. Stojimirović i S. Tanasković.

Hvala svim takmičarima koji su došli da se takmiče, hvala sponzorima i ljudima koji su učestvovali u realizaciji ovog takmičenja i vidimo se 6. septembra u Požarevcu u sličnoj atmosferi - na otvorenim bazenima  ;) Pozdrav svima!

Sačuvana
Arbeit macht frei.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #838 poslato: Avgust 03, 2014, 04:44:34 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=sH3R7CfVY8E&feature=youtu.be&feature=autosharec
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #837 poslato: Jul 17, 2014, 01:07:34 posle podne »

Pridružujem se čestitkama! Ima li negde kompletnih rezultata sa ovog takmičenja?
Nema jos,cim dobijem stavljam. :)
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #836 poslato: Jul 16, 2014, 06:29:43 posle podne »

Pridružujem se čestitkama! Ima li negde kompletnih rezultata sa ovog takmičenja?
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #835 poslato: Jul 14, 2014, 02:58:42 posle podne »

Odlicni rezultati, svaka cast momci!!! ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #834 poslato: Jul 08, 2014, 02:21:31 posle podne »

Kopa-i meni je jako drago jer sam upoznao fantasticne sportiste!!!
Bulaja-o tome se i radi da na takmicenju uradis najvise!!! ;)
Cestitke svima!!!
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #833 poslato: Jul 07, 2014, 06:03:38 posle podne »

svi odlični  8) čestitke!
Sačuvana
Arbeit macht frei.
kopa
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #832 poslato: Jul 07, 2014, 04:03:35 posle podne »

Miki hvala ,drago mi je sto smo se upoznali. evo ga mrtvo

http://www.youtube.com/watch?v=PDuzwLaRu6M
Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #831 poslato: Jul 07, 2014, 02:58:48 posle podne »

evo ga i moj cucanj... ja nisam hteo da radim sa bandazama,i nisam ni imao u planu da cu moci 250 jer ni 240 nisam uspeo na treningu pa sam iznenadio i sam sebe.
pozdrav za sve.
https://www.youtube.com/watch?v=39bkAXBuJ3w
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #830 poslato: Jul 07, 2014, 02:53:37 posle podne »

Bravo Kopa!!!Veliku borbu ste vodili!!!Bilo je zadovoljstvo gledati!
Dajte nam jos videa!!! ;)
Sačuvana
kopa
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #829 poslato: Jul 07, 2014, 02:33:08 posle podne »

Evo i moj cucanj   http://www.youtube.com/watch?v=ICeFchl29oc
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #828 poslato: Jul 07, 2014, 01:02:43 posle podne »

Sa subotnjeg takmicenja iz Petrovca,Vladimir Bulatovic,280kg raw:
https://www.youtube.com/watch?v=_tn9NcTkIbY&feature=youtu.be
Cestitke!!! ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #827 poslato: Jul 01, 2014, 08:19:25 posle podne »

Cestitke!!! ;)
Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #826 poslato: Jul 01, 2014, 04:29:01 posle podne »

http://www.juznevesti.com/Sport/Svetski-rekorder-iz-Vladicinog-Hana.sr.html
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 64 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.