TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400107 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 27, 2025, 08:28:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: GERMAN VOLUME TRAINING  (Pročitano 52549 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #87 poslato: Septembar 10, 2007, 08:30:26 posle podne »

i ti kontash da ja necu imati rezultata zato shto ne radim kao shto pishe tamo ??

Ma brate samo radi koliko mozes.
ja sam u pocetku mogao da uradim 4-5 pravilnih zgibova a ledja su mi opet pukla od rasta.

Evo ja ove nedelje krecem ispocetka GVT pa taman da zavrsim do kraja godine.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Avgust 27, 2007, 10:08:58 pre podne »

pa ne kazem da neces, nego to je GVT, a ti ako radish nesto drugo to nije GVT, a predpostavljam da su ti ljudi napravili ovaj trening da je najbolji kad se izvodi onako kako tamo pishe.
Ja sam govorio kako treba da se radi, a ne kako treba da se radi da bi bilo rezultata. Mozda nekoga ni ovo ne pogodi kako treba.
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
Lokk1
Gost
« Odgovor #85 poslato: Avgust 27, 2007, 12:39:22 pre podne »

i ti kontash da ja necu imati rezultata zato shto ne radim kao shto pishe tamo ??
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Avgust 26, 2007, 11:51:21 posle podne »

The goal of the German Volume Training method is to complete ten sets of ten reps with the same weight for each exercise. You want to begin with a weight you could lift for 20 reps to failure if you had to. For most people, on most exercises, that would represent 60% of their 1RM load. Therefore, if you can bench press 300 lbs for 1 rep, you would use 180 lbs for this exercise.
----------------------------

Ne pishe ovde uzmite proizvoljnu tezinu i radite onoliko koliko vam treba da dostignete 10x10, vec ti lepo kaze da uzmesh tezinu koju mozes podici 20 puta i da s njom radish 10 serija....prvih 5 je lako, ali ostalih nije..i kada dodjes do 10x10 to lepo upishesh i sledeci trening povecas za 5% i pichish dalje.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #83 poslato: Avgust 26, 2007, 08:09:27 posle podne »

upravo tako sam i  ja kontao ... ko kaze da nece biti rezultata ... ako ja svaki trening odvalim maximalno pa mora biti efekta ..
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Avgust 26, 2007, 11:29:49 pre podne »

ne poenta je da kada uspes da uradis 10x10 povecas tezinu i da svaki trening uradis makar jedno ponavljanje vise nego na proslom treningu , tj. da uspes da uradis 10x10 ako radis svaki trening 10x10 onda je tezina sa kojom radis mala
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Avgust 26, 2007, 10:57:20 pre podne »

pa shta onda da radim .. ?? da lezim kuci .. ne nego cu trenirati GVT nakaradno i najjache shto mogu i valjda cu ojachati dovoljno da dostignem tih 10x10 ... kada dodjem na taj nivo onda cu ispochetka i odraditi propisno ...

poenta je da uradis 10x10 i tako u 6 ciklusa, a ne da 6 ciklusa pokusash da dostignesh tih 10x10.
To je ekvivalentno kao kada bi radio sa bucicama od 50kg u kontrakosom potisku 3 ponavljanja, a treba 10 ...i tako ja umesto da sedim kuci, radim ipak s tom tezinom iako treba 10x10, valjda cu jednog dana uspeti,a posle cu izpocetka....

vezbe sa sopstvenom tezinom ti dodju isto kao i ove na kojima sam odredjujes tezinu....

ja sam probao zgibove, uradio sam 2 serije po 10, ostalo sam uradio mnogo manje. Prestao sam s tim i radim na latu jer dzaba radim 6-7 ponavljanja ...ipak u I fazi sam, a ne u  III fazi gde se radi sa 5-6 ponavljanja.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #80 poslato: Avgust 26, 2007, 06:25:40 pre podne »

Slazem se ja da je lat mashina losija u poredjenju sa zgibovima, ali ako ne mozes da isposhtujes 10x10 4020 90s onda bolje da ih ni ne radish, moje mishljenje....ja cu nastaviti sa lat mashinom i mislim da moze da se ojacha i da je mnogo bolje da radim pravilno (serija da mi traje 1 min) nego da radim nepravilno pa da mi serija traje 20s

pa shta onda da radim .. ?? da lezim kuci .. ne nego cu trenirati GVT nakaradno i najjache shto mogu i valjda cu ojachati dovoljno da dostignem tih 10x10 ... kada dodjem na taj nivo onda cu ispochetka i odraditi propisno ...

a izuzetno me zanima nastavak danashnjeg chlanka u novo i zanimljivo tj treniranje sa max tezinama ...
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Avgust 25, 2007, 01:34:09 posle podne »

pa da, sirok mi je hvat i ne mogu da spojim laktove sa telom tako da mi vishe grudi rade....:(
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Avgust 25, 2007, 12:54:54 posle podne »

onda ne radis kako treba propadanje
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Avgust 25, 2007, 12:36:18 posle podne »

primetio sam da mi biceps napreduje a triceps slabije dosta (od kada sam na gvt), tako da cu morati da promenim to propadanje u ono sto najvishe opterecuje 3ceps.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #76 poslato: Avgust 25, 2007, 11:27:22 pre podne »

Miki, kakva propadanja ti radish? Da li siroka (za grudi) ili uska (za 3ceps) ....ja u teretani mogu da radim samo shiroka propadanja, ali ne osecam da mi 3ceps radi, a trebalo bi ...(1 faza  - 4 dan)
Da li mislis da je dobro da nastavim sa sirokim propadanjima ili da radim propadanja sa 2 paralelne klupe gde su mi noge naslonjene na jednu, a ruke na drugu, zatim sledi spushtanje (propadanje)???????

Ako mislis na propadanja za triceps onda bas ta "USKA" sa sto ispravlljenijim drzanjem tela kako bi najveci moguci akcenat bio upravo na tricepsima!
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #75 poslato: Avgust 25, 2007, 11:22:53 pre podne »

Valja li da se radi GVT ponedeljak-sreda-petak,vikend odmor?

MOj savet je da se postuje dinamika iz osnovnog programa.

Negde sam jednom napisao: "... pita od jabuka je jedinstvena, po ukusu, mirisu, po jabukama u njoj . Mozda ce neko pozeleti i umesto jabuka stvaiti u pitu visnje ili bundeve. Naravno to je i dalje pita ali vise ne ista barem ne ista kao ona JEDINSTVENA SA JABUKAMA sa pocetka nase price!"

Da se sva ova prica ne bi svela na nivo kolaca, reci cu jos samo to da razlozi za postovanje naznacenog ciklusa su mnogo dublji i leze u fizioloskim zakonitostima superkompezacija zamora nastalog usled redovnog ciklusnog vezbanja. Drugim recima ritam koji si naveo kao primer ne bi bnio dovoljan da opravda vreme potrebno za adekvatan odmor a samim tim i za adekvatan napredak.

Na kraju se postavlja logicno pitanje cemu sluzi program koji nece dati ocekivane rezultate?!

« Poslednja izmena: Avgust 25, 2007, 11:25:23 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Avgust 25, 2007, 11:19:21 pre podne »

Znam kako se radi,pismen sam,i radio sam ga,samo pitam ostale ako su probali ovako.Ako je previse odmora...
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Avgust 25, 2007, 09:52:57 pre podne »

radi se ponedeljak utorak cetvrtak, subota, nedelja, utorak...itd...1,2,4,6,7,9....

ja se trudim tako da radim.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.22 sekundi sa 18 upita.