TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 05:37:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99025 puta)
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #220 poslato: Oktobar 30, 2009, 12:46:38 pre podne »

 8) 8) 8)


Слажем се да је туна у парадјз сосу екстра укусна,јесте да има мање туне...Што се тиче укуса осталих риба пастрмка је исто одлична,скуша са роштиља исто,тај сом што се "осети на муљ и што га хране кукурузом" ми је исто леп,ослић не волим,али једем га,шаран само чорбу од њега,и масан је и не волим га.

uh,pastrmka sa rostilja je vrh  :)
skusu sam u zadnje vreme jeo dosta cesto,pa sam se malo zasitio  :)
pogotovo kada pomislim na ciscenje  :)
i sardela mi je odlicna,pogotovo kada se res zapece,pa nemora ni da se
cisti od kostiju,ali i sa njom je muka dok se ocisti  :)
ok je i meni som ,kada ga kuypim u ribarnici,ali je dosta mastan,....a ovaj
jeftyini smrznuti mi se bas oseti po mulju kada ga cistog ispecem...kada bi se isprzio ili tako nesto
verovatno bi bio neutralisan taj smek :)
« Poslednja izmena: Oktobar 30, 2009, 12:48:34 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #219 poslato: Oktobar 30, 2009, 12:36:50 pre podne »

Слажем се да је туна у парадјз сосу екстра укусна,јесте да има мање туне...Што се тиче укуса осталих риба пастрмка је исто одлична,скуша са роштиља исто,тај сом што се "осети на муљ и што га хране кукурузом" ми је исто леп,ослић не волим,али једем га,шаран само чорбу од њега,и масан је и не волим га.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #218 poslato: Oktobar 30, 2009, 12:25:27 pre podne »

 8) 8) 8)

Som i saran su ti najgore ribe i tretiraju se kao svinjsko meso iz prostog razloga sto som zivi u mulju, (otuda i taj muljavi ukus koji si opisao) jede sve i svasta (uglavnom strvinari) tako da mu je meso bas loseg kvaliteta isto kao i saranu. Izbegavaj to ubuduce  ;)

Probaj recnu ribu, a ne onu sa ribnjaka(da i som se uzgaja na ribnjacima), razlika je ogromna, som je po meni druga najukusnija recna riba, odmah posle smudja. Som ima cisto belo meso i ukuz ZABADA!! A sto se tice sarana, on i kada je recni opet je dosta masniji.

I ovo sto tice mirisa mulja se iskljucivo odnosi na ukus ribe stajacih voda, tj "bara", kanali sa stajacom vodom, cesto su zatvoreni od tekucih voda i zbog "cvetanja" vode stavara se velika kolicina mulja koji utice na ukus i miris mesa od ribe sa te vode.


ja sam uvek za smudja i stuku  :)
cisto meso bez masti,a nekako na pecanje uvek idem na terene gde bas oni rade  :)
ponekada naleti saran  :)
sve u svemu,potpuni tacno,uzgajana riba hranjena kukuruzom i svim i svacim i prava
recna riba-ogromna razlika  :)
a taj som,kog sam i ja par puta kupio,bas ima gadan ukus po mulju....i samo je za neku corbu
ili paprikas  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 283

« Odgovor #217 poslato: Oktobar 29, 2009, 09:26:28 posle podne »

Moguće da piše komadići, nisam siguran...
al znam kad sam je jeo nekoliko puta... nisu to oni komadići što ih trpaju u tunjevinu u ulju, već baš dobri komadi, bez ikakvog otpada, nisu ko ona strugotina iz koje ne možeš da iscediš ulje...
komadi su jako dobri i ukusni... :)

probaj, ništa te ne košta... kad je već jeftinija zašto ne iskoristiti priliku... :)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #216 poslato: Oktobar 29, 2009, 09:25:30 posle podne »

Som i saran su ti najgore ribe i tretiraju se kao svinjsko meso iz prostog razloga sto som zivi u mulju, (otuda i taj muljavi ukus koji si opisao) jede sve i svasta (uglavnom strvinari) tako da mu je meso bas loseg kvaliteta isto kao i saranu. Izbegavaj to ubuduce  ;)

Probaj recnu ribu, a ne onu sa ribnjaka(da i som se uzgaja na ribnjacima), razlika je ogromna, som je po meni druga najukusnija recna riba, odmah posle smudja. Som ima cisto belo meso i ukuz ZABADA!! A sto se tice sarana, on i kada je recni opet je dosta masniji.

I ovo sto tice mirisa mulja se iskljucivo odnosi na ukus ribe stajacih voda, tj "bara", kanali sa stajacom vodom, cesto su zatvoreni od tekucih voda i zbog "cvetanja" vode stavara se velika kolicina mulja koji utice na ukus i miris mesa od ribe sa te vode.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #215 poslato: Oktobar 29, 2009, 09:04:29 posle podne »

 8) 8) 8)

Citat
Ne samo u Tempu, i u Maxiju je na akciji - 65 din konzerva, a inače je 109 dinara!
Inače, nisu u pitanju komadići već baš komadi, i to jako dobri komadi, po meni mnogo bolji nego ovi u salamuri...
samog mesa ima malo manje nego u ovoj tunjevini u salamuri, al ne mnogo manje...
Ta tunjevina je odlična po meni, jedino što ne znam šta stavljaju u taj paradjz sos, verujem da ima i dosta šećera i sl...
Probaj pa vidi, pogotovo što je sad na akciji skoro duplo jeftinija... meni je extra ta tunjevina...

neverujem da su komadi po toj ceni u maxiju...to bi bilo previse snizenja :)
ali ne bi imao nista protiv da jeste :)
a u tempovom katalogu ima jasna slika i jasan teks ispod,i pise bas bas komadici u paradajz sosu  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 283

« Odgovor #214 poslato: Oktobar 29, 2009, 08:45:40 posle podne »

Som i saran su ti najgore ribe i tretiraju se kao svinjsko meso iz prostog razloga sto som zivi u mulju, (otuda i taj muljavi ukus koji si opisao) jede sve i svasta (uglavnom strvinari) tako da mu je meso bas loseg kvaliteta isto kao i saranu. Izbegavaj to ubuduce  ;)


Ma nema šanse ponovo ovo da uzmem, čim ode ova kutija reći ću ćaletu da ne uzima više... :D





6z
8) 8) 8)

Meni ćale kupio kutiju fileta nekog soma (Pangasius, il tako nešto), verovatno bio na nekoj akciji pa je uzeo veću količinu... Onaj jedan filet ima jedno pola kile, od toga je bar 400 gr. voda... ::)
da ima bar neki ukus, al se tako oseća na neki mulj da je to strašno... jedva ga jedem, al mi žao da mu kažem jer sam se već ionako svima u kući popeo na glavu sa svojom ishranom pošto sve moram zasebno da kuvam, dinstam, pržim u tosteru i sl. :D

inače, zna li neko otprilike nutritivne vrednosti tog Pangasiusa??



p.s. da ne bude skroz offtopic, Mistral tunjevina u salamuri je trenutno na nekoj akciji u Maxiju pa košta 85 din. umesto dosadašnjih 99... uzeh sad 10 komada, za više nisam imao para... :D

jeste,oseca se po mulju...nikako za pecenje  :P
ja ga uzmem po nekada za riblju corbu,jer upija tecnost kao sundjer,
tako da u corbi uz naravno ostalu ribu bude bas dobar :)

video sam na netu da u tempu ima mistreal komadici u poaradajz sosu  :)
da li je neko probao? :)
koji je procenat tune unutra? :)
cena je oko 65 din  :)


Ne samo u Tempu, i u Maxiju je na akciji - 65 din konzerva, a inače je 109 dinara!
Inače, nisu u pitanju komadići već baš komadi, i to jako dobri komadi, po meni mnogo bolji nego ovi u salamuri...
samog mesa ima malo manje nego u ovoj tunjevini u salamuri, al ne mnogo manje...
Ta tunjevina je odlična po meni, jedino što ne znam šta stavljaju u taj paradjz sos, verujem da ima i dosta šećera i sl...
Probaj pa vidi, pogotovo što je sad na akciji skoro duplo jeftinija... meni je extra ta tunjevina...
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #213 poslato: Oktobar 29, 2009, 08:18:54 posle podne »

 8) 8) 8)

Meni ćale kupio kutiju fileta nekog soma (Pangasius, il tako nešto), verovatno bio na nekoj akciji pa je uzeo veću količinu... Onaj jedan filet ima jedno pola kile, od toga je bar 400 gr. voda... ::)
da ima bar neki ukus, al se tako oseća na neki mulj da je to strašno... jedva ga jedem, al mi žao da mu kažem jer sam se već ionako svima u kući popeo na glavu sa svojom ishranom pošto sve moram zasebno da kuvam, dinstam, pržim u tosteru i sl. :D

inače, zna li neko otprilike nutritivne vrednosti tog Pangasiusa??



p.s. da ne bude skroz offtopic, Mistral tunjevina u salamuri je trenutno na nekoj akciji u Maxiju pa košta 85 din. umesto dosadašnjih 99... uzeh sad 10 komada, za više nisam imao para... :D

jeste,oseca se po mulju...nikako za pecenje  :P
ja ga uzmem po nekada za riblju corbu,jer upija tecnost kao sundjer,
tako da u corbi uz naravno ostalu ribu bude bas dobar :)

video sam na netu da u tempu ima mistreal komadici u poaradajz sosu  :)
da li je neko probao? :)
koji je procenat tune unutra? :)
cena je oko 65 din  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #212 poslato: Oktobar 29, 2009, 06:46:28 posle podne »

meni je losos naj naj :)
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #211 poslato: Oktobar 29, 2009, 06:24:22 posle podne »

Jeo sam tog pangasisusa, meni je O.K. Jeste da je malo iscprljen ukus os ledjenja, odledjivanja, i sl, ali mislim da je takva vrsta ribe da bas i nije nesto preterano delicious...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1206


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #210 poslato: Oktobar 29, 2009, 05:13:12 posle podne »

Som i saran su ti najgore ribe i tretiraju se kao svinjsko meso iz prostog razloga sto som zivi u mulju, (otuda i taj muljavi ukus koji si opisao) jede sve i svasta (uglavnom strvinari) tako da mu je meso bas loseg kvaliteta isto kao i saranu. Izbegavaj to ubuduce  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 283

« Odgovor #209 poslato: Oktobar 29, 2009, 04:16:30 posle podne »

Meni ćale kupio kutiju fileta nekog soma (Pangasius, il tako nešto), verovatno bio na nekoj akciji pa je uzeo veću količinu... Onaj jedan filet ima jedno pola kile, od toga je bar 400 gr. voda... ::)
da ima bar neki ukus, al se tako oseća na neki mulj da je to strašno... jedva ga jedem, al mi žao da mu kažem jer sam se već ionako svima u kući popeo na glavu sa svojom ishranom pošto sve moram zasebno da kuvam, dinstam, pržim u tosteru i sl. :D

inače, zna li neko otprilike nutritivne vrednosti tog Pangasiusa??



p.s. da ne bude skroz offtopic, Mistral tunjevina u salamuri je trenutno na nekoj akciji u Maxiju pa košta 85 din. umesto dosadašnjih 99... uzeh sad 10 komada, za više nisam imao para... :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #208 poslato: Oktobar 29, 2009, 03:43:06 posle podne »


Kad se vec prica o oslicu... Jel se misli na onaj zamrznuti? Ako je to u pitanju onda je mnogo nezahvalniji od tune. Odmrznite ga skroz i dobro procedite. Sramna kolicina ostaje.


ne kupujem nikad zamrznute filete jer je jako puno vode u njima i kao sto kazes ne ostane nista od mesa.
Samo u ribarnici.
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 180


Follow the Ruhls!

« Odgovor #207 poslato: Oktobar 28, 2009, 09:36:59 posle podne »

oslic je klasa ispod konzerve tunjevina hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

posto se bavim ribanjem odavno, mislim da sam kompetentniji da ocjenim koja je riba bolja a koja nije, a ti sto more gledas jednom godisnje i to desetak dana nisi ni malo kompetentan. Slazem se da svaka konzerva tunjevine nije istog kvaliteta i da ima smeca.Ali kazem generalno oslic kao riba i tuna kao riba, oslic joj nije ni do koljena a to dovoljno govori i cijena

Orada burazeru :) Skombar, lica, palamida... Jos kad zaronis i sam ih upucas... Uh... :)
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 180


Follow the Ruhls!

« Odgovor #206 poslato: Oktobar 28, 2009, 09:33:53 posle podne »

Mistral u salamuri je skroz ok za brz i prilicno kvalitetan proteinski obrok. Ja je skroz ispresujem dok je u konzervi da izadje sva tecnost i zalijem je sa pola limuna. Tako se guta 5x lakse, ubije jednolican ukus tune i prilicno je ukusno.

Drugi sistem je da kupim komade u paradajzu i zveknem 2 konzerve (ova sa paradajzom ima malo manje mesa pa jedem 2) u tek skuvani pirinac. Dobije se super aroma i mnogo je bolje od sipanja kecapa.

Kad se vec prica o oslicu... Jel se misli na onaj zamrznuti? Ako je to u pitanju onda je mnogo nezahvalniji od tune. Odmrznite ga skroz i dobro procedite. Sramna kolicina ostaje.
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2009, 11:50:02 posle podne od strane Jovan Rosic » Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 19 upita.