TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 05:29:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99003 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #355 poslato: Maj 11, 2010, 12:03:36 posle podne »

jesti bilo šta svakodnevno, pa i tunu bez ičega na dijeti - dosadi vrlo brzo... ako nema raznovrsnosti vrlo brzo će doći do zasićenja...

ko ne želi da se petlja sa ostalom ribom, ima toliko dobrih ribljih pečenjara... čak nije ni skupo... kupite ribu sa roštilja i imate spreman ručak uz neku salatu...

Gde se nalaze te riblje pecenjare u Beogradu?

nemam pojma, nisam iz BG
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 457


« Odgovor #354 poslato: Maj 11, 2010, 11:56:27 pre podne »

sva sitna morska riba
Jel imaju neka imena te ribice :)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5115


« Odgovor #353 poslato: Maj 10, 2010, 07:08:04 posle podne »

sva sitna morska riba
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 457


« Odgovor #352 poslato: Maj 10, 2010, 07:01:50 posle podne »

Sem sardina, koja je jos riba sa "low" mercury, a da je pri tome ekonomski isplativa da se ubaci u svakodnevni meni?
Prodje mi ceo dan dok ocisitm sardinu, ocedim ulje...
Sačuvana
acivi85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 33

« Odgovor #351 poslato: Maj 09, 2010, 07:38:23 pre podne »

jesti bilo šta svakodnevno, pa i tunu bez ičega na dijeti - dosadi vrlo brzo... ako nema raznovrsnosti vrlo brzo će doći do zasićenja...

ko ne želi da se petlja sa ostalom ribom, ima toliko dobrih ribljih pečenjara... čak nije ni skupo... kupite ribu sa roštilja i imate spreman ručak uz neku salatu...

Gde se nalaze te riblje pecenjare u Beogradu?
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 180


Follow the Ruhls!

« Odgovor #350 poslato: Maj 09, 2010, 01:14:37 pre podne »

malo off, danas pazario u Rodi sardinu za 43 din. Navalite :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #349 poslato: Maj 08, 2010, 10:51:55 pre podne »

jesti bilo šta svakodnevno, pa i tunu bez ičega na dijeti - dosadi vrlo brzo... ako nema raznovrsnosti vrlo brzo će doći do zasićenja...

ko ne želi da se petlja sa ostalom ribom, ima toliko dobrih ribljih pečenjara... čak nije ni skupo... kupite ribu sa roštilja i imate spreman ručak uz neku salatu...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #348 poslato: Maj 07, 2010, 07:04:25 posle podne »

istna riba, sto ranije u lancu ishrane to bolje


Tako je! Na to treba obratiti paznju. I ja sam stotinu puta spominjao tu falinku tune - ziva... Naravno da ne treba izbaciti tunu, ali treba imati obzira i ograniciti se na max par puta nedeljno po konzervu... jer mnogo ljudi ovde je bas krkalo tunu i pisali su o tome. a u tuni bas ime zive nazalost, bilo bi tako jednostavno jesti je da nema, jos u sopstvenoj vodi :)

Kupite sardina i tune i kombinujte... ja tako radim, i taman se svede na to da mozda 2 puta sardinu pojedem, i max 3 puta tunu nedeljno, mada i manje...

i lepo za vikend ne budite lenji i kupite drugu ribu i napravite :)
Sačuvana
milanceolympia
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 16


« Odgovor #347 poslato: Maj 06, 2010, 04:59:41 posle podne »

pa ok su sardine, sto da ne..mada ja vise tunjevinu jedem..
Sačuvana
Go hard or go home!!!
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5115


« Odgovor #346 poslato: Maj 06, 2010, 04:56:24 posle podne »

istna riba, sto ranije u lancu ishrane to bolje

npr sardine njih npr hajman preporucuje
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #345 poslato: Maj 06, 2010, 04:40:59 posle podne »

Onda sardine, skuse, oslice i incune kao zamenu?
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5115


« Odgovor #344 poslato: Maj 06, 2010, 01:22:26 posle podne »

neznanje nije izgovor, jer posledica ce biti znali neznali



 
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #343 poslato: Maj 06, 2010, 01:06:03 posle podne »

naskodice, i najmanje zive , mcg , skode

onda treba izbegavati: skušu, ajkulu, sabljarku i sve veće morske ribe... a jesti rakove koji koštaju par hiljada kilogram iz vijetnama ili indonezije.

Ima po malo nečeg veoma nezdravog i nečeg zdravog u svemu što nabavljamo svakodnevno. Kad bih hteo da se hranim 99% zdravo morao bi otići u baraku u šumi, živeti bez struje, piti izvorsku vodu, gajiti ovce, koze, goevda i piliće, imati baštu sa povrćkama i sve to jedno 150km od civilizacije. Onda ne bi bili kontaminirani ni mleko, ni meso, ni sir, ne bi bilo prskano povrće/voće, ne bi bilo radijacije, magnetnih polja, tv ekrana, konzerviranih proizvoda, lažnog integralnog hleba...

ali to je u realnosti sasvim drugačije. Moje mišljenje: tuna u konzervi  ’zdraviji’ je proizvod od 50% proizvoda na pijaci na kojoj piše ’Kupujmo zdravo na pijacama,... bla...bla...’ a ženama preko noći narasli brkovi  :o ;D
pozdrav 



Odlicno objasnjeno :)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2203


« Odgovor #342 poslato: Maj 06, 2010, 11:54:38 pre podne »

pa valjda je logicno, ako vec znas sta valja sta ne valja, da se potrudis da makar smanjis koliko toliko ono sto ne valja, a unosis makar malo vise ili cesce ono sto valja

slažem se. samo što, kao što većina ljudi ni ne zna da ima žive u tuni, tako većina veruje da će tu istu tunu zameniti nekim 'zdravijim' piletom koje je ofarbano bojom za kolače, a nahranjeno piletom ili -- nekim ultra naprskanim povrćem. U principu, slažemo se. :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5115


« Odgovor #341 poslato: Maj 06, 2010, 11:03:40 pre podne »

pa valjda je logicno, ako vec znas sta valja sta ne valja, da se potrudis da makar smanjis koliko toliko ono sto ne valja, a unosis makar malo vise ili cesce ono sto valja
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.