TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:41:12 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ovsene su mi odvratne,pomagajte!  (Pročitano 58218 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #131 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:39:15 posle podne »

vidim da sad i kod nas ima da se kupi ovsena kaša.. iskreno meni je finija od ovsenih (do duše probala sam napolju, ovde još nisam)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #130 poslato: Oktobar 01, 2009, 03:54:18 posle podne »

А што сви само овсене користите,што не ражене пахуљице,шта фали њима? :( :'(

Ma isti djavo...volim vise ovsene jer su krupnije ,cini mi se...
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1690

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #129 poslato: Oktobar 01, 2009, 03:05:44 posle podne »

Itz Markoni tiiiiime xD
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #128 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:45:49 posle podne »

Па имам све зубе,шта ће ми каша.Само зато их не једете?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #127 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:43:40 posle podne »

Zato sto od njih ne mozes da napravis kasu...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #126 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:33:54 posle podne »

А што сви само овсене користите,што не ражене пахуљице,шта фали њима? :( :'(
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
stefy
The unfuckable
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1690

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #125 poslato: Septembar 07, 2009, 07:40:43 posle podne »

palacinka od ovsenog brasna i belanaca namazana "pastetom" od tunjevine i luka,
ili
kajgana od ovsenih i belanaca dekorisana sa 5-6 zelenih maslina
ili
ovsene potopljene u frizideru nocu u soku od jagode pa ujutru dodati whey od jagode
ili
ovsene i jogurt :)

Ufff ovo je dobro :)
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #124 poslato: Septembar 07, 2009, 05:17:43 posle podne »

 8) 8) 8)

ja sam ranije dodavao maltex u ovsene :)
po ukusu,mirisu i svim fizickim osobinama je potpuna kopija meda,
a uh su najvecim delom komplexni :)
a kada se radi masa,onda obozavam da turim suvo grozdje i da stavim
da prenoci,jer grozdje pusti svoj ukus pa bude bas bas ukusno :)
naravno,slazem se sa onim sto kaze nitro,to nije ono sto je poenta
jedenja ovsenih,ali koga ne goji i ne sece se ,zasto da ne :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #123 poslato: Septembar 07, 2009, 08:39:31 pre podne »

palacinka od ovsenog brasna i belanaca namazana "pastetom" od tunjevine i luka,
ili
kajgana od ovsenih i belanaca dekorisana sa 5-6 zelenih maslina
ili
ovsene potopljene u frizideru nocu u soku od jagode pa ujutru dodati whey od jagode
ili
ovsene i jogurt :)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #122 poslato: Septembar 07, 2009, 12:02:26 pre podne »

ma nemislim na to ogi,mislim da stavis i 2 kasike meda nije problem,ali govorim o cistim ovsenima kao nista losijoj varijanti,jer svi pljuju po tome kako su odvratne...naravno da su odvratne kada su pola zivota trosili ispred fast fooda umesto sto su jeli boraniju...strasno

To stoji, slazem se svakako... Ali nije nemoguce iscistiti ukus, samo treba biti stpljiv i uporan...

A to sto se tice meda je takodje istina, zato treba kupovati porveren domaci med od ljudi koje mozda poznajete, sva sreca pa ih kod nas i ima... nikako kupovati po velikim supermarketima komericajlne varijante... meni je deda rekao (on je pcelar) da covek kome on na veliko pordaje med svake godine, kupuje med od mnogih ljudi (100 % prirodni) i onda ga mesa sa neznam cime, tako da se dobije neki mix, a posto ima udeo prirodnog onda je ukus skoro isto, pa je teze skontati... tako da pazite
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 283

« Odgovor #121 poslato: Septembar 06, 2009, 12:58:54 posle podne »

Ja sam ranije ubacivao med jer obožavam slatko, a od kako sam počeo da pazim na ishranu vrlo vrlo retko jedem slatkiše... Al baš sam čitao u novinama članak gde su sproveli istraživanje i na kraju zaključili kako većina ovih kupovnih medova što kupujemo u velikim supermarketima, praktično košnicu nije videli... Mešaju saharozu i dodaju neke arome, i praktično jedemo običan šećer sa nešto lepšim ukusom...
Jbem li ga, rekao sam sebi - poješću još tu teglu meda što imam i više ga ne kupujem. Sad, ako baš hoću da zasladim, stavim par Natreena... Jest da baš i nije zdravo, al barem ima 0 kalorija...

A ovsenim jedna merica whey-a toliko popravi ukus da je to nenormalno. Treba eksperimentisati i pronaći ukus koji najviše odgovara, ovako kako ih ja pravim stvarno obožavam da ih jedem... :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #120 poslato: Septembar 06, 2009, 12:35:18 posle podne »

ma nemislim na to ogi,mislim da stavis i 2 kasike meda nije problem,ali govorim o cistim ovsenima kao nista losijoj varijanti,jer svi pljuju po tome kako su odvratne...naravno da su odvratne kada su pola zivota trosili ispred fast fooda umesto sto su jeli boraniju...strasno
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #119 poslato: Septembar 06, 2009, 09:38:23 pre podne »

Zasto gube poentu zbog mrvice meda. Mnogo su lepse, a te kalorije od malo meda sagori covek dok proseta do wc-a...

Meni nije prob. ni jesti ih same uopste, ali mnogi ljudi ne mogu, tako da im malo zasladjeno moze dobro doci
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #118 poslato: Septembar 06, 2009, 08:39:56 pre podne »

Ovsene... po milioniti put... gube poentu uopste ako se ista dodaje...ocete cist kompleksni uh i tu nema filozofije..prelijete vrelom vodom pustite 5-10min da odstoji...izgnjeceti da bude kasa,uzmete cediljku jos procedite malo vodu i stavite da ostoji jos 5-10min...KRAJ ENDE ,FENOMENALNO

 >:( >:( >:(
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #117 poslato: Septembar 06, 2009, 01:34:17 pre podne »

Meni su bile extra prvi put kada sam ih probao. Po sesnaest milioniti put, kasikica meda i malo cimeta, i ako se napravi kasa... kakav sladoled, kakvi bakraci...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.