TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398616 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 28, 2024, 03:42:02 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: GEJNERI - preparati za povećanje opšte telesne i mišićne mase  (Pročitano 70346 puta)
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Februar 12, 2012, 05:04:50 posle podne »

'' U jbt,vec je pola 2,sto ne spavam :/ :D ''

Roberte,kazem ja lepo,vreme je za spavanje...:P Danijela,pa i mi smo ljudi :) Moze li barem subotom neki film da se odgleda? :) Malo predaha...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Februar 12, 2012, 08:41:17 pre podne »

Zašto pišete o masi u 1am?
Trebalo bi da spavate... ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #100 poslato: Februar 12, 2012, 01:41:10 pre podne »

Mass Fuel posle treninga, Pro V60 pre spavanja.
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Februar 12, 2012, 01:28:16 pre podne »

Nemam pojma,moje licno misljenje je da je vrlo dobar! :) Jedna merica od 80g,cini mi se sa 400ml vode je veoma dobra 'mera'...Naravno,ako se pije 2-3 puta u toku dana...E sad,da li je bolje da se pije on posle treninga,a labrada pred spavanje,ili obrnuto? Msm,kad ga vec kombinujem...Znaci 100g posle treninga MASS i oko 23h LABRADA V60!? U jbt,vec je pola 2,sto ne spavam :/ :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #98 poslato: Februar 12, 2012, 12:08:50 pre podne »

Prvo - ne razumem kako neko može mnogo da se ugoji. Valjda vidiš kada si zadovoljan i onda staješ.

Drugo - zbog čega koristiti gejner i onda se žaliti na gojenje?!

A, što se tiče utisaka(presladak i sl.), to se može reći da je individualno. O ukusima ne treba raspravljati. Meni nije bio presladak. Recimo, na istoj količini vode i sa duplo manje praha, Nitro Gold, kao whey, bio mi je slaĂ°i od ovog gejnera.
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Februar 12, 2012, 12:02:31 pre podne »

Mass Fusion je onaj od 7.26kg,u crnoj kesi!?Nisam znao da je noviji,ali ljudi koji su ga 'kao' probali,kazu da ih je mnogo ugojio,da je presladak,da ovo,da ono! Ko zna,mozda je njima tako delovalo...Po meni je sasvim oke preparat,lepo se rastvara,lepog ukusa...Sad,na stranu sto svi 'mrze' gejnere,zbog 'gojenja' , i sto ih svi izbegavaju,a nisu ni probali!Pa posle pljuju...:/ Sve u svemu,praticu temu :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #96 poslato: Februar 11, 2012, 05:47:55 posle podne »

Ko je pljuvao po Mass Fusionu i kad je pre stigao, pošto je to relativno noviji gejner na našem tržištu? Ovo je tema u kojoj pišem o testiranim suplementima http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=116851.0
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Februar 11, 2012, 05:18:16 posle podne »

Uf,to me je obradovalo :) Posle mnogo pljuvacina po gejnerima,posebno po MASS Fusion-u,dobro dodju pohvale :D Roberte,koja je to tema,voleo bih da procitam!?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #94 poslato: Februar 11, 2012, 04:37:43 posle podne »

Uskoro ću detaljnije o Mass Fusion-u u mojoj temi. Biće dosta pohvala. :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Februar 11, 2012, 03:03:50 posle podne »

Mass Fusion je mene odusevio! Odlican ukus,lepo se rastvara...Znam da ima ljudi koji su 'za' i 'protiv',ali gejner nije losa stvarcica,naravno kad se radi masa! Uz jake treninge,dobro dodje...Naravno da je bolje uzimati neki protein,npr Elite Whey,ako hocete nesto brze rezultate.Ali,naravno,sve zavisi od vasih ciljeva i zelja...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #92 poslato: Februar 11, 2012, 02:05:40 posle podne »

Zavisi sta kome treba u tom periodu.Evo meni je jako bila potrebna tezina za arm takmicenje i elite mass je odradio posao.Falilo mi je kalorija i taj kvalitet sam dobio od njega.A pored toga je fantastican ukus.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #91 poslato: Februar 11, 2012, 09:34:32 pre podne »

Ako hoćeš protinsku mešavinu, iskoristi dok traje akcija i uzmi Labrada Pro V60. Fantastičan proizvod po vrlo povoljnoj ceni. Ja ga koristim već 4 meseca.
Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Februar 11, 2012, 01:42:13 pre podne »

razumem sta zelis da kazes...hm reci mi sta mislis o ovom proteinu,to su proteinske mesavine koliko zapazam,koja je njihova razlika u odnosu na druge vrste proteina,sem toga da sadrze proteine iz razlicitih izvora kao kod ovog slucaja? http://www.pansport.rs/Proteini/Proteinske-mesavine/SN1066-ProMix.html
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #89 poslato: Februar 11, 2012, 01:00:27 pre podne »

Koristio sam gejnere. Realno, meni su više odmogli nego pomogli. Najveći napredak sam pravio bez njih, tj. sa wheyom kao glavnim suplementom. Nije tu samo stvar u kalorijama, već jednostavno ja nisam pristalica čestog unosa suplemenata sa visokim GI(gejner je tu glavni). Malo je ljudi koji imaju savršenu insulinsku osetljivost, a gejner tu još više pogoršava stvari.

Isto tako gledam i na hranu - nije stvar u tome da ćeš pojesti neki junk i neće te ugojiti jer imaš brz metabolizam, već treba razmišljati dublje. To je moj pogled na svet. :)

Nakon 3 godine pauze u korišćenju gejnera, nedavno sam testirao Nutrabolicsov Mass Fuel. Koristio sam ga posle treninga, pa nije bilo neke razlike u odnosu na whey + dekstroza. Dobrog je sastava, odličnog ukusa, nije težak za stomak, nije presladak i lako se muti. Nisam imao neka očekivanja od njega jer ga nisam kupio da bih ubacio dodatne kalorije već za PWM. Jedino mi je PWM tada bio kaloričniji, jer sam morao unositi više praha da bih dobio 20-25g proteina koliko mi tada treba, pa onda pokupim i dosta ugljenih hidrata.

Dakle, ja bih ti ipak savetovao čist whey protein, kao kvalitetniju varijantu. Moguće da ima onih koji se ne slažu sa mnom, ali to je što je. Svakako na tebi ostaje konačna odluka, a mene/nas si pitao za mišljenja. ;)
Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Februar 11, 2012, 12:39:00 pre podne »

ah da zaboravio sam napisati visok sam 187...ujedno gledam sta mi se vise isplati finansijski,student sam :p iskreno,kao student smatram i vidim da nmg da unosim dovoljno kvalitetnih kalorija tokom dana...sta mi ti preporucujes Roberte?jesi li ih ti ikada koristio?ako jesi kako se to odrazilo na tvoje ciljeve o koji gejner preporucujes?
« Poslednja izmena: Februar 11, 2012, 12:41:57 pre podne od strane Bulaja » Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 17 upita.