| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #65 poslato: Oktobar 18, 2013, 05:47:08 posle podne » |  | 

Da ne bih otvarao novu temu, interesuje me da li je dobro sat dva pre doručka (pošto doručkujem kasnije na poslu) da se pojede voće ili popije sok od sveže ceðenog voća?
 Potrudi se da ipak doručkuješ kod kuće,a da ostaviš voće kao užinu na poslu.Užinaj posle nekih 3-4 h,tako da imaš pravilne razmake izmeðu obroka. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #64 poslato: Septembar 21, 2013, 07:34:35 posle podne » |  | 

Prvo doruckuj i uz taj dorucak to mozes da pijes. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Milan30 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #63 poslato: Septembar 19, 2013, 11:15:14 pre podne » |  | 

Počeo sam u sveže ceðeni sok da dodajem i malo ovsenih pahuljica      I baš prija   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Gorana Grkovic | 
								|  | « Odgovor #62 poslato: Septembar 18, 2013, 12:00:37 pre podne » |  | 

Da ne bih otvarao novu temu, interesuje me da li je dobro sat dva pre doručka (pošto doručkujem kasnije na poslu) da se pojede voće ili popije sok od sveže ceðenog voća?
 Bolje je da voce ide za uzinu ali u ovoj situaciji mozes jesti nesto od voca ili popiti sok, posto vec kasnije doruckujes. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| pedjoni986 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #61 poslato: Septembar 17, 2013, 03:16:28 posle podne » |  | 

Veliki je FAIL uzimati voce ujutru na prazan stomak, pre dorucka, zbog iritacije pankreasa. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #60 poslato: Septembar 17, 2013, 12:44:41 posle podne » |  | 

naravno, najbolji izvor vitamina i antioksidanata za početak dana |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Milan30 
							 | 
								|  | « Odgovor #59 poslato: Septembar 17, 2013, 12:19:58 posle podne » |  | 

Da ne bih otvarao novu temu, interesuje me da li je dobro sat dva pre doručka (pošto doručkujem kasnije na poslu) da se pojede voće ili popije sok od sveže ceðenog voća? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #58 poslato: Avgust 12, 2013, 04:59:13 posle podne » |  | 

potrebno mi je 3000 kalorija , kako ja sad iz tog da odredim koliko su mi UH koliko proteini a koliko masti? 
 1500 cal iz uh ti je potrebno. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Marko95Aa 
							 | 
								|  | « Odgovor #56 poslato: Avgust 12, 2013, 02:24:31 posle podne » |  | 

vazi ubacicu i jaja    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Gorana Grkovic | 
								|  | « Odgovor #55 poslato: Avgust 12, 2013, 11:53:01 pre podne » |  | 

Jeste, sve je stvar navike, nece se desiti preko noci ali navici ce organizam. 
 A dvopek i mleko jako slab dorucak, dodaj barem jaja tu.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| pedjoni986 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #54 poslato: Avgust 12, 2013, 09:55:42 pre podne » |  | 

a ne jedem sve istog jutra, samo nesto od tog, posto mi je dorucak problematican nikad nmg da jedem ... a kazu da je najvazniji jedem povrce svakodnevno uz neko meso za rucak, i jaja za dorucak to nisam napiso
 evo jutros sam pojeo 2 parceta dvopeka i mleko

Malo ti je samo dvopek i mleko, ubaci jaja bar 4-5 komada ili neki drugi izvor proteina. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Marko95Aa 
							 | 
								|  | « Odgovor #53 poslato: Avgust 12, 2013, 09:49:48 pre podne » |  | 

a ne jedem sve istog jutra, samo nesto od tog, posto mi je dorucak problematican nikad nmg da jedem ... a kazu da je najvazniji jedem povrce svakodnevno uz neko meso za rucak, i jaja za dorucak to nisam napiso
 evo jutros sam pojeo 2 parceta dvopeka i mleko
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Gorana Grkovic | 
								|  | « Odgovor #52 poslato: Avgust 09, 2013, 09:34:33 posle podne » |  | 

Dorucak : dvopek , pileca prsa, mleko , ovsene ...Rucak: Sve kuvano i pored toga pilece ili curece meso
 Uzina: banana i 30 g badema
 Vecera : mlad sir , paradajz , pileca prsa , tuna ...
 Ako nesto ne valja i ako znate sta bi mogao da ubacim samo kazite
 Inace imam 77 kg i visok sam 180 cm

Kako kombinujes ove namirnice u dorucku? Sta je sa povrcem?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Marko95Aa 
							 | 
								|  | « Odgovor #51 poslato: Avgust 09, 2013, 07:36:00 posle podne » |  | 

hahaha   hvala puno na pomoci    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |