TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:48:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768491 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #959 poslato: Oktobar 29, 2011, 09:16:26 posle podne »

Full doza je 3 ako se ne varam, a poshto treniram da li je mnogo da uzimam 2 puta po 3 pre i posle treninga + 3 pre spavanje? To mu dodje 15 tableta dnevno... Zvuchi mi mnogo :)

Nije mnogo  veruj mi,cak sta vise i dobro je toliko da unosis.
Sačuvana
Nino
Gost
« Odgovor #958 poslato: Oktobar 29, 2011, 05:46:37 posle podne »

pijem vec mesec dana Hyper Whey Nutrabolics i danas sam kupio Liquid Super Amino 23.000 Dymatize Nutrition, pa me zanima kako to da kombinujem u danima kada treniram i danima kada ne treniram ?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #957 poslato: Oktobar 29, 2011, 05:35:48 posle podne »

Full doza je 3 ako se ne varam, a poshto treniram da li je mnogo da uzimam 2 puta po 3 pre i posle treninga + 3 pre spavanje? To mu dodje 15 tableta dnevno... Zvuchi mi mnogo :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #956 poslato: Oktobar 29, 2011, 04:55:03 posle podne »

Uvek zaboravim da pitam, shta je sa aminoK. u danima kada ne treniram, tj, u mom sluchaju samo nedelja?

Tada se koncentrisi na kvalitetnu ishranu a amino cuvaj kada treniras i tada ih ne stedi vec uzimaj full doze.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #955 poslato: Oktobar 29, 2011, 04:54:04 posle podne »

Ok Zoli, uzeo sam Amino5600. Pijem 2 pre, 2 posle treninga i pred spavanje. Posle treninga i pred spavanje treba da pijem sa proteinom?

Bitno je pre,za vreme i posle treninga uzimati amino ako se ima.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #954 poslato: Oktobar 29, 2011, 10:27:26 pre podne »

Uvek zaboravim da pitam, shta je sa aminoK. u danima kada ne treniram, tj, u mom sluchaju samo nedelja?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #953 poslato: Oktobar 29, 2011, 10:23:37 pre podne »

ne moras sa proteinom nije obavezno ali je svakako odlicno ako popijes i prot,uzmi protein i smuckaj u mleko jer se mleko sporo vari ipak treba da se sacuvas od katabolizma,duga je noc :)

Da da, uvek pijem sa mlekom pred spavanje :) Hvala na odgovoru :)
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #952 poslato: Oktobar 29, 2011, 10:17:42 pre podne »

ne moras sa proteinom nije obavezno ali je svakako odlicno ako popijes i prot,uzmi protein i smuckaj u mleko jer se mleko sporo vari ipak treba da se sacuvas od katabolizma,duga je noc :)

zoltane,slazem se. pokusacu da prnadjem fazon koji mi odgovara. a kad odradim noge umrem pa sam jednom pokusao da radim rame posle i treba mi samo 10tak serija da izdvojim da bi upumpao krv iz nogu u ramena :(
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #951 poslato: Oktobar 29, 2011, 10:14:08 pre podne »

Ok Zoli, uzeo sam Amino5600. Pijem 2 pre, 2 posle treninga i pred spavanje. Posle treninga i pred spavanje treba da pijem sa proteinom?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #950 poslato: Oktobar 29, 2011, 12:19:10 pre podne »

jos jedna inf,kako da spakujem 6 partija u 3 treninga nedeljno? tj da li mogu da radim ledja i grudi u istom treningu ili recimo ramena i ledja ? jel ako bih radio grudi /biceps,ledja/triceps to je ok,ali ramena i noge mi ne ide jer ipak tezak je trening za noge ne bih imao posle snage za rame, a i krv ipak treba sa jednog kraja tela na drugi da ide...

Bitno je da uklopis trening onako kako samo tebi odgovara.Iz tvog posta vec vidim da si i sam dao odgovor sto je dobro jer znaci da znas sta ti odgovara a sta ne i tako radi.A u pravu si ono za noge sto si napisao.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #949 poslato: Oktobar 29, 2011, 12:17:48 pre podne »

E super, uzecu ih onda :) Hvala za info! :)

Nema na cemu,ako ista ustreba tu sam.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #948 poslato: Oktobar 28, 2011, 08:12:40 posle podne »

jos jedna inf,kako da spakujem 6 partija u 3 treninga nedeljno? tj da li mogu da radim ledja i grudi u istom treningu ili recimo ramena i ledja ? jel ako bih radio grudi /biceps,ledja/triceps to je ok,ali ramena i noge mi ne ide jer ipak tezak je trening za noge ne bih imao posle snage za rame, a i krv ipak treba sa jednog kraja tela na drugi da ide...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #947 poslato: Oktobar 28, 2011, 06:38:10 posle podne »

E super, uzecu ih onda :) Hvala za info! :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #946 poslato: Oktobar 28, 2011, 06:35:13 posle podne »

Ishrana mi je skroz sredjena, na tome sam dugo radio i sada je ok, gledam sada malo vishe suplemenata da ubacim :) Shta mislish o Amino5600?

Ako je ishrana sredjna onda su te amino koje si naveo sasvim dobrodosle i bice korisne.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #945 poslato: Oktobar 28, 2011, 06:25:10 posle podne »

Ishrana mi je skroz sredjena, na tome sam dugo radio i sada je ok, gledam sada malo vishe suplemenata da ubacim :) Shta mislish o Amino5600?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.