TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:07:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768571 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #974 poslato: Novembar 01, 2011, 05:01:10 posle podne »

Ujutru sa doruchkom, posle 1 treninga, posle drugog, predveche, i pred spavanje... Merica mi je 30gr

Nece izazvati nikakve stetne posledice naravno samo je to mozda previse jer ni ja toliko ne unosim u toku dana kroz prasak.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #973 poslato: Novembar 01, 2011, 04:58:06 posle podne »

Da li se sme piti 150 grama proteina dnevno samo u pragu (bez ishrane), iam 87 kila?

Zaista mislim da nema potrebe toliko da uzimas proteina vec da se baziras na doze posle treninga i to jednu a eventualno jos jednu 30min posle treninga i to je dovoljno.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #972 poslato: Novembar 01, 2011, 10:41:06 pre podne »

da bi izazvao hipertrofiju potrebno je da stimulisem i bela i crvena vlakna,da li je onda dovoljno po vezbi za recimo grudi odraditi 4 serije 12,10,8,6 ponavljanja i da na taj nacin budu stimulisana i jedna i druga vlakna,ili za crvena treba raditi vise od 12,odnosno 15 pa i do 20 ponavljanja?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #971 poslato: Novembar 01, 2011, 12:56:21 pre podne »

Ujutru sa doruchkom, posle 1 treninga, posle drugog, predveche, i pred spavanje... Merica mi je 30gr
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
misae
Član
**
Van mreže Van mreže

"Tko trci, taj ne hoda" Alan Ford

« Odgovor #970 poslato: Novembar 01, 2011, 12:36:31 pre podne »

Cao Zoli malo malo pa me evo opet...Hteo sam da mi nesto pomognes ako moze...Do juce sam radio onaj sistem 1dan 1na grupa misica po onaoj prici koju smo imali ranije...e sada bih zbog obaveza i vremena morao da se svedem na 4 radna dana u teretani po 2 grupe misica....pa sam mislio da mi napises neki program koji bih radio a da bacimo akcenat na Ramena i Grudi jer bih da ih pojacam....Molim te da mi napises detalje koliko serija i ponavljaja po vezbi...Unapred ti hvala
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #969 poslato: Novembar 01, 2011, 12:28:56 pre podne »

Da li se sme piti 150 grama proteina dnevno samo u pragu (bez ishrane), iam 87 kila?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #968 poslato: Novembar 01, 2011, 12:03:13 pre podne »

Da li je ok uzimati 2 kapsule krealkalina ujutru, 2 pre i 2 posle treninga...
A u danima odmora samo 2 ujutu...

Sasvim je dovoljno 2 tablete pre i 2 posle treninga.Ako bas osecas potrebu moze i tako kao sto si napisao ali ja bih ipak mozda povecao na 3 pre i 3 posle.
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #967 poslato: Oktobar 31, 2011, 11:57:28 posle podne »

Da li je ok uzimati 2 kapsule krealkalina ujutru, 2 pre i 2 posle treninga...
A u danima odmora samo 2 ujutu...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #966 poslato: Oktobar 30, 2011, 09:44:13 pre podne »

Pozz Zoltane jos jednom ..
Mozes li mi preporuciti neku kvalitetniju gladijator masinu u sklopu koje se nalazi i benc klupa ,znaci da nije standardan onaj naslon ..
I ako znas kojim slucajem da li ima negde da se kupe povoljno hromirane bucice sa navojem po 2x15kg (moze i polovne)..
Hvala unapred ..

Za to je najbolje da se raspitas u oglasima i vidis negde polovnu (ako je nekom frka dace jako povoljno) a sama je prednost sto ces otici i licno se dogovoriti sa tom osobom.U Novom Sadu ima veliki izbor u fitnes sopovima pa i u pansportu je bilo nekih varijanti makar ranije.Sve u svemu moras pogledati,iako sam ja licno protivnik toga jer nista ne moze zameniti teretanu.A isto to vazi i za bucice,gledaj oglase ima sigurno povoljno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #965 poslato: Oktobar 30, 2011, 09:41:40 pre podne »

pijem vec mesec dana Hyper Whey Nutrabolics i danas sam kupio Liquid Super Amino 23.000 Dymatize Nutrition, pa me zanima kako to da kombinujem u danima kada treniram i danima kada ne treniram ?

U danima treninga mozes uz trening jednu dozu da uzmes i posle treninga.Danima kada ne treniras nema potrebe vec se koncentrisi na dobru i kvalitetnu ishranu.

znaci amino uz trening i posle treninga,a kada tu protein da ubacim,jel moze recimo pred spavanje i popodne oko 19h ili ujutru pre treninga?

Pazi,i tu ima sada puno kombinacaija kako i sta.Ja bih ti savetovao da posle treninga ides amino pa whey protein.A zasto prvo amino?  iz razloga sto odmah idu u krv jer su vec spremne za razliku od proteina koji organizam treba tek da spremi kako bi ga iskoristio a za to treba vremena.Zato se i preporucuje svima koji bolje stoje finansijski da uzmu aminokiseline pre wheya,ali u full dozama je to znatno skuplja investicija.
Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #964 poslato: Oktobar 30, 2011, 08:51:49 pre podne »

Pozz Zoltane jos jednom ..
Mozes li mi preporuciti neku kvalitetniju gladijator masinu u sklopu koje se nalazi i benc klupa ,znaci da nije standardan onaj naslon ..
I ako znas kojim slucajem da li ima negde da se kupe povoljno hromirane bucice sa navojem po 2x15kg (moze i polovne)..
Hvala unapred ..
Sačuvana
Nino
Gost
« Odgovor #963 poslato: Oktobar 29, 2011, 11:20:45 posle podne »

pijem vec mesec dana Hyper Whey Nutrabolics i danas sam kupio Liquid Super Amino 23.000 Dymatize Nutrition, pa me zanima kako to da kombinujem u danima kada treniram i danima kada ne treniram ?

U danima treninga mozes uz trening jednu dozu da uzmes i posle treninga.Danima kada ne treniras nema potrebe vec se koncentrisi na dobru i kvalitetnu ishranu.

znaci amino uz trening i posle treninga,a kada tu protein da ubacim,jel moze recimo pred spavanje i popodne oko 19h ili ujutru pre treninga?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #962 poslato: Oktobar 29, 2011, 09:18:30 posle podne »

Shta bi mi bez tebe Zoli :D Veliko hvala ;)

Nema na cemu, drage volje pomazem ako mogu  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #961 poslato: Oktobar 29, 2011, 09:17:56 posle podne »

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #960 poslato: Oktobar 29, 2011, 09:17:12 posle podne »

Shta bi mi bez tebe Zoli :D Veliko hvala ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.