TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:53:16 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768515 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1199 poslato: Decembar 08, 2011, 01:05:08 pre podne »

Izgleda da mi samo to ostaje :) Shto pre provalim to bice mi lakshe ubuduce...

Hvala na pomoci Zoli!

Veliki pozdrav
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1198 poslato: Decembar 08, 2011, 01:03:35 pre podne »

Cilj mi je da skinem josh malo masti shto mi je ostalo, nije da trazhim extremnu definiciju ali ono, radim definiciju :)

Ishrana mi je skroz sredjena i super je, samo imam jednu manu a to su ugljeni hidrati... Uvek se gubim oko njih, slabo radim te varijacije...

Uglavnom ujutru jedem ovsene sa proteinom, posle treninga malo (uglavnom to bude pirinach sa povrcem i mesom) i to je to. Taj obrok posle treninga mi je jedini dodir sa UH do kraja dana...

Veoma je tu diskutabilno sta tacno raditi dok ne upoznas skroz svoje telo,a kada se to desi sve je mnogo lakse.Tu konkretno mislim bas na varijaciju sa uh koju moras na sebi pobati i vremenom videti sta ti tacno odgovara.Najbolje bi bilo da vodis u svesci evidenciju i posle ces tacno znati sta ti smeta,prija itd...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1197 poslato: Decembar 08, 2011, 01:01:22 pre podne »

Cilj mi je da skinem josh malo masti shto mi je ostalo, nije da trazhim extremnu definiciju ali ono, radim definiciju :)

Ishrana mi je skroz sredjena i super je, samo imam jednu manu a to su ugljeni hidrati... Uvek se gubim oko njih, slabo radim te varijacije...

Uglavnom ujutru jedem ovsene sa proteinom, posle treninga malo (uglavnom to bude pirinach sa povrcem i mesom) i to je to. Taj obrok posle treninga mi je jedini dodir sa UH do kraja dana...
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1196 poslato: Decembar 08, 2011, 12:58:29 pre podne »

Znachi samo kuvano meso i povrce? :) Mlechne proizvode sam skroz izbacio sem elle i nekada mi se desi da ako nemam elle uz doruchak, oko 8 ujutru, pojedem malo nemasnog mladog sira.

Znachi i sir da izbacim u potpunosti?

Pa i malo uh ali sa varijacijama koje sam vec isprobao na sebi.Ella ide na pocetku posle se izbacuje.Ali to opet zavisi sta je tebi cilj? meni je uvek neka jaka defka ili takmicarska a to je ipak nesto posebno i trazi mnogo odricanja.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1195 poslato: Decembar 08, 2011, 12:56:26 pre podne »

Znachi samo kuvano meso i povrce? :) Mlechne proizvode sam skroz izbacio sem elle i nekada mi se desi da ako nemam elle uz doruchak, oko 8 ujutru, pojedem malo nemasnog mladog sira.

Znachi i sir da izbacim u potpunosti?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1194 poslato: Decembar 08, 2011, 12:53:39 pre podne »

E Zoli dok si pio animal jesi jeo mladi sir (nemasni) ili si se samo striktno drzhao elle?

Ako mislis animal cuts onda sam jeo samo ellu ali i to veoma retko u pocetku a posle sam i to uglavnom izbacivao skroz.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1193 poslato: Decembar 07, 2011, 08:33:18 posle podne »

E Zoli dok si pio animal jesi jeo mladi sir (nemasni) ili si se samo striktno drzhao elle?

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1192 poslato: Decembar 06, 2011, 06:08:56 posle podne »

E sada si mi podosta pomogao!

Hvala!

Nema na cemu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1191 poslato: Decembar 06, 2011, 04:23:52 posle podne »

E sada si mi podosta pomogao!

Hvala!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1190 poslato: Decembar 06, 2011, 10:31:57 pre podne »

Ima amino sastav,svaki protein ima.Sto se samog proteina tibe dobrog je kvaliteta i vecina ga hvali.Firma biotech usa je znatno poboljsala kvalitet i neces pogresiti ukoliko se za njega opredelis.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1189 poslato: Decembar 05, 2011, 07:49:47 posle podne »

Ne znam gde da pitam i koga da pitam, ne mogu da nadjem nigde temu za to pa cu tebe pitati u nadi da znash :)

Shta mi mozesh reci o nitro gold proteinu? Gledam njegov sastav, svidja mi se merica, mala je a opet ima lepu kolichinu proteina, to mi je plus ali nema nekog aminokiselinskog sastava, ne nekog, nego nema ga uopshte.Nije mi to jako bitno poshto pijem amino pored proteina i bcaa, chisto informativno.

Sve u svemu, bitno mi je jako shta imash da mi kazesh za njega.

poz!
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1188 poslato: Decembar 04, 2011, 11:18:15 pre podne »

Super onda, njega cu uzeti.

Hvala josh jednom :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1187 poslato: Decembar 04, 2011, 11:16:30 pre podne »

Ju nisam ga ni video, bash mu je ekstra cena :D

Jel ima neke razlike uopshte izmedju njega i ostalih glutamina postho je u ceni velika razlika? :D

Minimalne su razlike.Njega sam i ja koristio pre i dobar je.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1186 poslato: Decembar 04, 2011, 11:14:25 pre podne »

Ju nisam ga ni video, bash mu je ekstra cena :D

Jel ima neke razlike uopshte izmedju njega i ostalih glutamina postho je u ceni velika razlika? :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1185 poslato: Decembar 04, 2011, 11:10:13 pre podne »

Od sutra ubacujem glutamin, koji mi preporucujesh?

Pozdrav!

Uzmi SNI jer je ok u odnosu cena i kvaliteta.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.