TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:25:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768386 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1409 poslato: Februar 28, 2012, 06:58:51 posle podne »

Pozdrav,

Do sada sam trenirao Pon:Ramena-Trapez Sre: Ledja-Triceps Petak: Noge-Podlaktice Subota: Grudi-Biceps , hteo bih sad da promeni malo raspored,da li bi mogao da mi kazes neki program za 4-5 dana treninga  u sustini mogu svim danima osim nedelje ali bih izbacio i ponedeljak . Malo mi zaostaje biceps i grudi vise mislim da je do genetike ili samo mislim mozda bih trebao da ubacim 2 puta nedeljno ?

Zbog cega je dobro mrtvo dizanje , za koje misice je ono ,mislim znam gde me pogadja dobra je vezba ali vidim svi teraju sto vecu kilazu kao dobro za cela ledja u sustini ono gadja samo donji deo ili gresim ? A i lose je za kicmu opasno ,podrazumeva se vece kilaze ...

Hvala na odgovoru

Nema potrebe da ubacujes dva puta u toku nedelje jednu misicnu partiju jer to moze izazvati kontra efekat.Uvek je najbolje da radis prvo pocetkom nedelje partije koje su u zaostatku.Ako su to bicepsi onda prvo oni,jer imas pocetkom nedelje najvise snage.Predlazem ti da partije rasporedis redom tako sto ces krenuti prvo od najslabijih partija a zavrsiti sa najjacim na kraju.Mrtvo dizanje je dobra ali opasna vezba ako se ne izvodi pravilno.Pogadja cela ledja i taj lumbalni deo ali mora se izuzetno voditi racuna o pravilnome izvodjenju kako ne bi doslo do povrede.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1408 poslato: Februar 28, 2012, 06:53:32 posle podne »

@Nikolito..Neka ide za pocetak samo kruzni trening i to najbolje uz nadzor trenera u teretani.Mlad je i nikako sam da radi vezbe sa vecim tezinama.Najbolje je uz trenera u pocetku.

@Damire..Sacekas oko pola sata pa krenes sa vezbanjem.Uglavnom tada pocinje pravi efekat delovanja.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1407 poslato: Februar 28, 2012, 12:58:11 posle podne »

Pozdrav,

Do sada sam trenirao Pon:Ramena-Trapez Sre: Ledja-Triceps Petak: Noge-Podlaktice Subota: Grudi-Biceps , hteo bih sad da promeni malo raspored,da li bi mogao da mi kazes neki program za 4-5 dana treninga  u sustini mogu svim danima osim nedelje ali bih izbacio i ponedeljak . Malo mi zaostaje biceps i grudi vise mislim da je do genetike ili samo mislim mozda bih trebao da ubacim 2 puta nedeljno ?

Zbog cega je dobro mrtvo dizanje , za koje misice je ono ,mislim znam gde me pogadja dobra je vezba ali vidim svi teraju sto vecu kilazu kao dobro za cela ledja u sustini ono gadja samo donji deo ili gresim ? A i lose je za kicmu opasno ,podrazumeva se vece kilaze ...

Hvala na odgovoru
Sačuvana
Damir82
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1406 poslato: Februar 28, 2012, 12:16:59 posle podne »

Zoltane,

Kupio sam Animal Cuts pa me zanima, da li se pije odmah pre fizičke aktivnosti(Kardio, teretana) ili se sačeka nekih pola sata od vremena uzimanja pa se onda trenira?
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1405 poslato: Februar 27, 2012, 09:52:46 posle podne »

Imam druga koji za mesec dana puni 15 godina i poceo je samnom da ide u teretanu. Mozete li mi reci koje vezbe treba da radi, da li mu teretana moze spreciti rast i da li moze imati negativna dejstva. Unapred hvala.­­

Evo prekopirao sam njegov text posto me je zamolio da postujem..!
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1404 poslato: Februar 27, 2012, 07:37:32 posle podne »

Ok brate :)

Evo linka pa pogledaj malo

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=117971.0
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1403 poslato: Februar 27, 2012, 12:01:40 posle podne »

Ok brate :)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1402 poslato: Februar 27, 2012, 10:27:52 pre podne »

Uf,dosta tv toga ne valja od ishrane.Za vidljivost trbusnjaka mora stroga dijeta a tvoja ishrana to nije.Pisao sam o tome detaljno i dacu ti link kasnije sad sa moba kucam.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1401 poslato: Februar 26, 2012, 08:43:26 posle podne »

Je l' mozes da mi konkretno kazes na koju hranu da udarim akcenat a koju da izbacim.. Imam 16 godina za 2 meseca 17 punim.. ako je to uopste bitno.. Za sad ovako jedem dorucak tunjevina i izrendana barena 2 jaja a drugi dan jedem 4 przena jaja.. za rucak najcesce imam pasulj,sarmu,pljeskavice,piletinu,gulas.. a veceram isto sto i doruckujem il ponekad kao sendvic dijetalni margarin neka prsuta i kecap obavezno stavim na przena jaja :D + od pica voda,mleko,jogurt do 2,8% masti i napravim limunadu :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1400 poslato: Februar 26, 2012, 06:42:40 posle podne »

Koliko dugo treba da se formira dobar stomak, posto ja radim vec 6,7 meseci i zadovoljan sam al' ocu jos bolje.. radim ab ripper x part 1 i part 2 i abs workout level 1 i level 2 uradim oko 600-800 trbusnjaka

Zavisi od ishrane najvise.I nema potrebe toliko mnogo da ih radis.Samo drzi dijetu i videce se plocice veoma dobro ne brini.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1399 poslato: Februar 26, 2012, 05:06:35 posle podne »

Koliko dugo treba da se formira dobar stomak, posto ja radim vec 6,7 meseci i zadovoljan sam al' ocu jos bolje.. radim ab ripper x part 1 i part 2 i abs workout level 1 i level 2 uradim oko 600-800 trbusnjaka
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1398 poslato: Februar 26, 2012, 03:24:45 posle podne »

Je l' crveno meso utice mnogo na definiciju? Posto sam citao sto si pisao o trbusnjacima i naveo si belo meso nema nigde crveno... A ja zelim dobre trbusnjake i radim ih vec 6,7 meseci i naravno ima napredka i za sad je dobro izbacio sam brzu hranu i slatkise jedem umereno u 3 dana 1 cokoladica i odma posle nje popijem 2,3 case vode :)

Mozes i tada jesti ali nemoj cesto.Mada to opet zavisi od osobe,sta jos jedes,staz,suplementacija itd...ja gledam tada da se baziram na piletini i oslicu.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1397 poslato: Februar 25, 2012, 11:26:13 posle podne »

Je l' crveno meso utice mnogo na definiciju? Posto sam citao sto si pisao o trbusnjacima i naveo si belo meso nema nigde crveno... A ja zelim dobre trbusnjake i radim ih vec 6,7 meseci i naravno ima napredka i za sad je dobro izbacio sam brzu hranu i slatkise jedem umereno u 3 dana 1 cokoladica i odma posle nje popijem 2,3 case vode :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1396 poslato: Februar 24, 2012, 08:37:13 posle podne »

Whey uzimam ujutru sa ovsenim i nakon treninga, bcaa pre, tokom i nakon treninga, kre-alkalyn pre i nakon treninga, take on ujutru. Planiram da uzmem tribulus terrestris. Šta misliš, valja li mi to? Ako valja kako da ga pijem danima kada treniram, a kako kada ne treniram. Pozdrav.

Ako nemas vise od 30god nema potrebe da uzimas tribulus.Ova ostala suplementacija je odlicna kao i raspored uzimanja.

Imam ravno 30 godina :)

Mozes probati pa vidi rezultate.Uzmi pre treninga a kada ne treniras onda u toku dana jednom.
Sačuvana
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1395 poslato: Februar 24, 2012, 08:28:36 posle podne »

Whey uzimam ujutru sa ovsenim i nakon treninga, bcaa pre, tokom i nakon treninga, kre-alkalyn pre i nakon treninga, take on ujutru. Planiram da uzmem tribulus terrestris. Šta misliš, valja li mi to? Ako valja kako da ga pijem danima kada treniram, a kako kada ne treniram. Pozdrav.

Ako nemas vise od 30god nema potrebe da uzimas tribulus.Ova ostala suplementacija je odlicna kao i raspored uzimanja.

Imam ravno 30 godina :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.