TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:10:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768315 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1424 poslato: Mart 05, 2012, 10:16:37 pre podne »

Nikolito,.od zdrave ishrane ti nece opasti imunitet vec naprotiv.Mozes ti jesti sve i svasta ali zaboravi na definiciju onda.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1423 poslato: Mart 05, 2012, 10:13:40 pre podne »

Kada se radi prava definicija onda se izbacuju svi mlecni proizvodi pa i ella sir.Ali malo elle u pocetku moze pa vidi kako ti prija.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1422 poslato: Mart 04, 2012, 10:33:27 posle podne »

Jel smem da jedem 4,5 puta nedeljno sutlijas posto tu ima mleka i pirinca i super je dodje kao slatkis a ne mogu da izbacim mleko ovako mlad jos moram da ga pijem zdravo je, ne idem na neko takmicenje il tako nesto pa da izbacujem mleko koje je bitno u svakodnevnom zivotu, ovih dana sam se bacio bio na zdravu ishranu i odma mi opao imunitet bio :/
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1421 poslato: Mart 04, 2012, 07:39:59 posle podne »

Je l' ok da pijem jogurt i mleko maksimum do 1% mlecne masti? Je l' nema neki uticaj na trbusnjake i definiciju xD

kada zelis pravu definiciju trbusnjaka onda izbacujes sve mlecne proizvode.

Znaci ne smemo ujutru ni casu jogurta ili mleka za dorucak ? Da li onda smemo Ella Sir ?
Sačuvana
martinb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1420 poslato: Mart 04, 2012, 07:03:02 posle podne »

Pozdrav Zoltane,

Hteo bih da ubacim drop serije u moj trening eto cisto da bih razbio rutinu i zanima me da li da radim drop za svaku vezbu? i da li je bolje da mi prva serija bude drop ili poslednja?
Sačuvana
biti prirodan,najsmejan i tih najveća je umetnost na svetu
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1419 poslato: Mart 04, 2012, 05:49:45 posle podne »

Ishrana mora biti na prvom mtu bilo da se radi o masi ili dfiniciji.Suplementi su dodatci ihsrani a nikako zamena i to treba tako da bude.Moraju obroci biti kvalitetni a ne brza hrana i tome slicno ukoliko se zaista zeli napredak.Ko se ne hrani kako treba mora biti i realan da uspeh nece postici na taj nacin.A kada je rec o suplementaciji bcaa bih ti savetovao ispred glutamina.
Sačuvana
miljank
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1418 poslato: Mart 03, 2012, 03:45:33 posle podne »

Gospodine Kozma, imam 22 gpdine, visok sam 188cm i imam 108kg, u teretani treniram 2 meseca aktivno, s tim sto sam trenirao i ranije oko 2 godine, bez ikakvih suplemenata, pa sam napravio pauzu od godinu i po i nabacio dosta masnog tkiva u predelu abdomena. Hteo bih da krenem sa povecanjem ciste misicne mase, pa kada budem zadovoljan misicnom masom, da krenem sa programom za definiciju i skidanjem masnoce. Nego najpre masa, pa sam resio da uzmem neke suplemente, naravno najpre da dovedem ishranu u red. Da li bi bilo dobro da uzmem dymatize-ov whey pro, koji bi uzimao 2 doze dnevno, i da ga kombinujem sa glutaminom u jutarnjim casovima (negde sam ovo procitao) ili je sve to nedovoljno? Da li mogu umesto dorucka (koji je zbog obaveza najcesce brza hrana) da koristim neki sejk, koji ce mi davati sve neophodne nutritijente u ranim jutarnjim casovima, a da mi ostali obroci budu iz tanjira?
Zanima me koliko je ova moja ideja dobra... I voleo bih da cujem ako vi imate neki predlog. Hvala unapred!

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1417 poslato: Mart 01, 2012, 12:08:07 pre podne »

Znaci samo da pijem vodu? :P

I jos 1 pitanje, zelim malo da idem u saunu sa vidim kako je i to imam u teretani, jel tamo ne mogu da izgubim misice i to xD

Jebiga glupo pitanje al' sta znam kad nikad nisam imao prilike da mi neko nesto kaze o sauni i to..

U sustini skoro pa da je tako,a saunu pa ako bas moras idi ali ne preteruj.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1416 poslato: Februar 29, 2012, 06:52:18 posle podne »

Znaci samo da pijem vodu? :P

I jos 1 pitanje, zelim malo da idem u saunu sa vidim kako je i to imam u teretani, jel tamo ne mogu da izgubim misice i to xD

Jebiga glupo pitanje al' sta znam kad nikad nisam imao prilike da mi neko nesto kaze o sauni i to..
« Poslednja izmena: Februar 29, 2012, 11:28:22 posle podne od strane Nikolito » Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1415 poslato: Februar 29, 2012, 05:40:27 posle podne »

Je l' ok da pijem jogurt i mleko maksimum do 1% mlecne masti? Je l' nema neki uticaj na trbusnjake i definiciju xD

kada zelis pravu definiciju trbusnjaka onda izbacujes sve mlecne proizvode.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1414 poslato: Februar 29, 2012, 11:53:21 pre podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1413 poslato: Februar 29, 2012, 10:48:17 pre podne »

To je dobro,i mislim da bi pozeljno bilo da vas malo nadgleda a njega pogotovu.Da vidi kako radi vezbe,disanje itd..
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1412 poslato: Februar 28, 2012, 09:04:03 posle podne »

Pa trener nam je dao program koji da radimo 2 nedelje ja naravno radim na malo vecim tezinama od njega.. I ja sam naucio za 2,3 dana kako sve vezbe koje su nam u programu da izvodim maksimalno pravilno tako da sam ja uvek tu pored njega.. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1411 poslato: Februar 28, 2012, 07:43:39 posle podne »

Imas neki drugaciji program od ovog klasicnog ili je ovaj dobar samo tako da nastavim?On mi odgovara zbog vremena koje imam na raspolaganju ali mozda je bolje da jedan dan odvojim posebno za biceps/triceps jedan dan posebno za grudi i tako nesto slicno ?

Program je ok ukoliko tebi odgovara.Svi smo mi drugaciji i ono sto tebi odgovara nekome nece itd...samo stavi losije partije napred na pocetku nedelje i bice ok sve.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1410 poslato: Februar 28, 2012, 07:29:22 posle podne »

Imas neki drugaciji program od ovog klasicnog ili je ovaj dobar samo tako da nastavim?On mi odgovara zbog vremena koje imam na raspolaganju ali mozda je bolje da jedan dan odvojim posebno za biceps/triceps jedan dan posebno za grudi i tako nesto slicno ?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.196 sekundi sa 21 upita.