TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:06:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768565 puta)
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1514 poslato: Mart 30, 2012, 05:06:54 posle podne »

Trenutno ne bih vise da povecavam obim nogu konkretno butine kako sada da radim noge samo da odrzavam trenutno stanje , da li je to laksa kilaza vise ponavljanja ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1513 poslato: Mart 27, 2012, 06:40:14 posle podne »

Koje su ti glavne vezbe za ledja koje inace forsiras tj bez kojih trening ne moze da ti prodje?

Kada radis zgibove da li ih radis ruke sto sire ili one uske a ruke sa druge strane ako me razumes ...

Veslanje sa tegom u pretklonu i testera su jedne od najcescih i glavnih vezbi a posle je tek vratilo.Kada radim zgibove malo rasirim ruke od sirine ramena i to je uglavnom uvek isto.I radim nathvat najcesce.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1512 poslato: Mart 27, 2012, 12:58:29 posle podne »

Koje su ti glavne vezbe za ledja koje inace forsiras tj bez kojih trening ne moze da ti prodje?

Kada radis zgibove da li ih radis ruke sto sire ili one uske a ruke sa druge strane ako me razumes ...

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1511 poslato: Mart 27, 2012, 11:58:51 pre podne »

Pozdrav,da bi dobio zaista strucan odgovor iz te oblasti savetujem ti da se javis ovde na forumu Doktorki Danieli Svarc.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1510 poslato: Mart 27, 2012, 11:10:42 pre podne »

Pozdrav,

Citao sam po forumu u vezi strija ali nista nesto konkretno nisam nasao . Imam strije kao i vecina izmedju grudi i ramena ,to su one crvene ,dobio sam ih pre 3-4 meseca , da li postoji nesto da bi mogle one da se uklone ? Verovatno plasticna operacija li mi to ne odgovara osim toga...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1509 poslato: Mart 26, 2012, 06:35:32 posle podne »

Vazi, nadam se da ce dati rezultate... Hvala  :)

Nema na cemu  ;)
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1508 poslato: Mart 26, 2012, 06:32:07 posle podne »

Vazi, nadam se da ce dati rezultate... Hvala  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1507 poslato: Mart 26, 2012, 06:17:10 posle podne »

I tu vladaju razlicita misljenja a u mom slucaju nisam toliko obraco paznju na to vec sam trazio neki svoj sistem koji ce meni dati rezultate a bile su mi cilj velike kocke.Naravno dosta je tu stvar i genetike ali sam radio sa opterecenjima kako na kosoj tako i lezeci i imao sam cesto upale pogotovu u pocetku a to je dalo rezultate.Pokusaj raditi sa opterecenjem ali kreni od malih tezina i radi vrlo polako i pazljivo svako ponavljanje bez cimanja.
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1506 poslato: Mart 26, 2012, 11:12:19 pre podne »

Imam jednu egzistencijalnu dilemu :D

Sta da radim da dobijem upalu trbusnjaka ? :/

Citao sam da je upala znak progresivnog procesa u misicima (naravno, ne govorim o ekstremnim upalama) a ja nikako ne mogu da navedem trbusnjake na upalu od kada sam poceo da treniram... trenutno radim na kosoj klupi klasicne i bocne trbusnjake i na ravnoj klupi privlacenje nogu abdomenu (klasicno podizanje nogu mi ne pogadja nesto posebno trbusnjake :/) e sada, sve to radim sa maksimalnom kontrakcijom i ponavljanjima 3 x 20 za svaku vezbu tim intenzitetom da dobijam grceve u misicima... Ali upalu nikada ne dobijem, i to me buni...
Sta radim pogresno i jel uopste toliko bitno da dobijam upalu ili to da zanemarim ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1505 poslato: Mart 24, 2012, 11:44:14 pre podne »

Decolo..moj ti je savet da obavezno angazujes trenera da ti lepo sve objasni u teretani.Tu prevashodno mislim na kordinacije pokreta,koja je vezba za cega,kako se dise prilikom vezbi itd..sam nikako nemoj raditi napamet a jos je gore da ti raznorazni takozvani strucnjaci pokazuju a pojma nemaju.Znaci samo iskusan trener i najbolje je licno jer ovako mogu samo da ti savetujem da mesec dana ides polako kruzni trening a kasnije kad misici naviknu na opterecenja onda sledi program.Ne trebaju ti jos supsi,idi malo na suvo sredi ishranu i bice ok.Javi se za mesec dana pa da vidimo za dalje.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1504 poslato: Mart 24, 2012, 11:37:45 pre podne »

Veljko..Veoma je tesko tek tako reci kolko cega jer najvise volim kada to radim uzivo to jest vidim osobu pa onda je lakse.Ovako je teze ali uglavnom je to po 4 vezbe 4 serije.Ali..nije i ne moze biti za svakog isto jer nekom su na primer ruke bolje od ledja pa ne mora toliko da ih forsira.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1503 poslato: Mart 24, 2012, 11:33:53 pre podne »

Nista Galle..uvek tu ako zatreba.
Sačuvana
Decolo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1502 poslato: Mart 23, 2012, 10:39:46 posle podne »

Cao,
Pocetnik sam, imam 88kg,a visok sam 186cm, zelim da pocnem da radim u teretani, radio sam 3 meseca, ali sam napravio pauzu u januaru sve do sada!
Zelim da smrsam par kilograma, i da malo zategnem ruke(biceps, triceps) i grudi! Ne zelim nista specijalno da definisem niti da nabijem masu, samo da se " zategnem"!
Mozes li mi pomoci, sta da radim i kako u teretani i sa tegovima, da li da koristim sagorevac i koji?
Kao i to kako da regulisem ishranu!
Hvala unapred, pozdrav!
Sačuvana
Veljko89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1501 poslato: Mart 23, 2012, 10:03:41 posle podne »

jedno pitanje za vas Zoltane.triceps 4 vezbe po koliko serija? biceps 3 vezbe po koliko serija?isto tako zanima me za ledja grudi ramena noge,hvala unapred ))))koliko vezbi koliko serija...:)))radim na masi visok sam 186 tezak 88...imam 23 godine
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1500 poslato: Mart 23, 2012, 09:03:59 posle podne »

Vazhi Zoli. Uzecu ga onda. Tnx for help :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stranice: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.197 sekundi sa 18 upita.