TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:42:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768470 puta)
supermicko2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2069 poslato: Januar 16, 2013, 05:40:08 posle podne »

Imam iskustva sa sagorevacima samo nemam sa AC-om pa bas zbog toga planiram da ga probam.
Od suplementacije imam  ISO-100 I BCAA planiram i neki GLUTAMIN.
Pocecu da kombinujem sa UH samo mi reci da li svaki dan  dan po 50gr i ako mozes preporuci mi nesto od povrca?
Hvala ti na odgovoru!!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2068 poslato: Januar 16, 2013, 10:11:37 pre podne »

Jaja smeš svaki dan jesti samo nemoj žumanca kada preferiraš definiciju,već samo belanca.Ako želiš pravu definiciju na turšiju i raznorazne preraĂ°evine,premaze i tome slično zaboravi.

Ako ima još nešto što te zanima slobodno pitaj.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2067 poslato: Januar 16, 2013, 10:06:11 pre podne »

Odmor je jako bitna stavka u celoj priči,bilo da se radi o definuciji,masi...to mnogi ne shvataju i misle da treba što duže i više vežbati u teretani.To je greška.Mišići rastu dok odmaramo.
Doručak je veoma bitan obrok i uvek su ti potrebni hidrati ali kvalitetni,što bi značilo iz pirinča,krompira,ovsenih pahulja...
Ali ni tu ne treba preterivati i najbolje je po malo ali često imati
 obroke u toku celoga dana.
Što se tiče koliko tačno uh teško je reći,ali radi varijacije.Na primer kreneš sa 50gr pa vremenom vidiš treba li više ili ne.Moraš kombinovati da bi znao.
A što se tiče tvog obroka posle treninga deluje mi veoma dobro.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2066 poslato: Januar 16, 2013, 09:56:51 pre podne »

Zdravo supermicko,

Ne smaraš me ja sam tu da pomognem,pa idemo redom.

Animal cuts je veoma jak sagorevač,nadam se da imaš iskustva sa njime i da ti nije on prvi sagorevač jer smatram da kada neko ulazi tek u ovu priču oko skidanja kila treba prvo da krene od početka a ne od kraja.
Što se tiče rasporeda partija i njihovo treniranje,meni tvoj način na prvi pogled deluje ok.Ali to je opet individualno od osobe do osobe i dosta zavisi od ciljeva,staža u tetetani,ishrane,suplementacije itd...razlog je taj što na primer neko ko je dobro potkovan suplementacijom brže se oporavlja id zamora i duže može trenirati.

P.s-Pišem sa androida pa ću ti odgovarati u nekoliko poruka lakše mi je.
Sačuvana
supermicko2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2065 poslato: Januar 15, 2013, 07:46:34 posle podne »

Cao Zoli imam nekoliko pitanja za tebe malo cu da te smorim!
Pravio sam pauzu od nekih 4 meseca i zamastio sam se maksimum 10 kg planiram da uzmem Animal Cuts ali pre svega da korigujem ishranu i udjem u dobar trening.
1.U teretanu idem 2 pa 1,2 pa 2 znaci u jednoj nedelji 4 dana treninga i 3 dana odmora po 2 grupe misica,da li mislis da je to dovoljno i da li sam dobro rasporedio trening i odmor?
2.Dorucak pre treninga me najvise buni,da li je mnogo ako jedem nedeljno 2 ili 3 puta uh(krompir,pirinac,ovsene) i to u danima treninga i da li uz to i nesto proteinsko i koliko grama uh...u drugim danima bi bila neka tunjevina ili jaja?
3.Moja ishrana posle treninga izgleda ovako: dva mesna obroka uglavnom pileca prsa + neko povrce i jos jedan obrok za veceru oslic i malo elle,sve je na vodi i bez soli da li je ovo ok?
4.Zanimaju me neke stvari oko nekih namirnica:koliko puta nedeljno smem da jedem jaja i da li smem da jedem zumance,da li smem da jedem tursiju i kiseo kupus i da li bi smeo poneki put i nesto od mesnih preradjevina (virsle,salama) i da li ovsene sa mlekom?
Vecina ovih stvari mi je davala dobre rezultate i sto se tice treninga i ishrane ali opet ako ima nekih greski da znam da izbacim! IZVINI AKO SAM TI BIO DOSADAN :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2064 poslato: Januar 13, 2013, 01:05:21 posle podne »

колико је довољно вежби са бицепс - трицепс и које су по теби најбоље?

Po meni za svaku navedenu partiju dovoljno je tri.
Ali važno je da svaki trening bude drugačiji a u prvenstveno mslim na izmenu vežbi a evo primera.
Za biceps jedan trening radim stojeći sa ez šipkom a sledeći put stojeći sa bučicama.
Neke tri vežbe za biceps bile bi stojeći sa bučicama,skot klupa pregib bučicom svaka ruka pojedinačno i na kraju zgibovi ili sedeći pregib.
Za triceps lat usko spuštanje,uski benč,zgibovi na razboju.Isto za triceps važi oko menjanja vežbi i da trening nije uvek isti.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #2063 poslato: Januar 12, 2013, 12:44:55 posle podne »

колико је довољно вежби са бицепс - трицепс и које су по теби најбоље?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2062 poslato: Januar 12, 2013, 12:10:34 pre podne »

Hvala na savetima, dali ste mi jos vecu motivaciju za treniranje  :)

Nema na čemu,iskreno mi je zadovoljstvo ako mogu svima vama da pomognem i olakšam vam makar malo vaš put do uspeha.
Šta god da ustreba tu sam  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2061 poslato: Januar 12, 2013, 12:08:53 pre podne »

Bulking phase ?!! Koliko je dobro tako nabaciti masu, da li se navuce dosta masti i koliko otprilike treba da traje... Hvala unaprijed :)

Sve zavisi od osobe, ja baš i nisam pristalica toga jer može dosta da se masti navuče.A period koliko će to trajati opet zavisi od osobe do osobe i šta je ciilj.
Sačuvana
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2060 poslato: Januar 12, 2013, 12:00:38 pre podne »

Hvala na savetima, dali ste mi jos vecu motivaciju za treniranje  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2059 poslato: Januar 11, 2013, 11:57:03 posle podne »

Hvala na odg. Ubacicu jos neke vezbe. Da li je dobro raditi sto sire ruke kod bencha i da li moze 2x nedeljno bench i biceps posto cu raditi jos dve vezbe tako da ce  mi ostati slobodnih dana?

Širina ruku uglavnom malo veća od širine ramena ali nije to zlatno pravilo i zavisi ko kako i za šta radi benč.
Probaj tako sa dva puta ali neka ti razmak bude minimum dva dana.
Sačuvana
Shira
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2058 poslato: Januar 11, 2013, 11:42:21 posle podne »

Bulking phase ?!! Koliko je dobro tako nabaciti masu, da li se navuce dosta masti i koliko otprilike treba da traje... Hvala unaprijed :)
Sačuvana
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2057 poslato: Januar 11, 2013, 11:33:03 posle podne »

Hvala na odg. Ubacicu jos neke vezbe. Da li je dobro raditi sto sire ruke kod bencha i da li moze 2x nedeljno bench i biceps posto cu raditi jos dve vezbe tako da ce  mi ostati slobodnih dana?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2056 poslato: Januar 11, 2013, 11:31:22 posle podne »

Kako je po tebi bolje da radim

grudi biceps i ledja triceps ili grudi triceps i ledja biceps?

I jos jedno pitanje u vezi trbusnjaka valjda ces me razumeti sta sam hteo da te pitam :)

Kad radim trbusnjake jel je bolje da uradim 3 vezbe za gornje,donje,oblikuse po 4 serije ili da uradim 12 vezbi sa 1 ponavaljanjem te vezbe 30 komada u seriji...valjda si me razumeo...hvala unapred.. pozz zoli

Nema tu pravila da ti ja sada mogu reći stopostotno radi ovo sa ovim lili neće biti uopšte rezultata.Jer razlog je taj što svakome od nas nešto drugo odgovara pa i kombinovanje partija.Ja ti savetujem da počneš redom kao što si napisao i kombinuješ stalno dok ne naĂ°eš ono što tebi najviše odgovara.

Što se trbušnjaka tiče bolja opcija je da radiš isto jednom ili dva puta nedeljno i to da ih odvališ.Uradi po jednu vežbu za donje,gornje i kose.Četiri serije po vežbi gde ćeš dati svoj maksimum je sasvim ok.Poz
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2055 poslato: Januar 11, 2013, 11:25:11 posle podne »

Radim 5x nedeljno grudi i biceps. A propadanja ne radim jer mogu da uradim samo jedno propadanje i Osetim bol u grudima.

To je zaista jako mnogo i potpuno pogrešno.Treba jednu partju da radiš jednom nedeljno ali da je uradiš jako dobro i temeljno i tada će biti napretka.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.