TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:14:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768328 puta)
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2909 poslato: Avgust 22, 2015, 10:31:57 pre podne »

Nema na čemu,
šta god da te zanima o NO reaktorima slobodno me pitaj jer ako sam išta na sebi isprobao za ovih 20god to su onda upravo NO reaktori.
I još ih isprobavam (ove nove sa strane) pratim i sumiram utiske.

Imam jos jedno pitanje, s obzirom da sam pri kraju sa ST, koji me je sluzio fenomenalno, reci mi da li treba cekati kao sto kazu 2 nedelje pa opet piti, ili moze da se nastavi odma sa novim pakovanjem?
I zanima me kakva je kombinacija Whey + Kre Alkalyn Pro + ST + dekstroza ?
Da li je potreban ST ovde uopste s obzirom da Kre Alkalyn daje snagu takodje?
Sačuvana
Mind is everything!
If you dont believe that you can do something, then you cant!
Its almost like you have to save your own life..
Because nobodys gonna be able to save it for you,
so we have to do what we have to do,
no matter what it is!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2908 poslato: Avgust 05, 2015, 12:16:03 posle podne »

Ono što se naravno podrazumeva a nisam napisao je da odmah posle treninga popiješ protein šejk.
On je dovoljan da spreči tu početnu razgradnju mišića odmah posle treninga i to je njegova glavna funkcija.
Kada doĂ°eš kući a to bi trebalo da bude do pola sata odmah da jedeš kvalitetan obrok pod stavkom jedan koju si naveo i tek tada si sve uradio kako treba.
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2907 poslato: Avgust 05, 2015, 12:08:03 posle podne »

Ok  8)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2906 poslato: Avgust 05, 2015, 10:20:52 pre podne »

Pavlaku izbaci svakako jer sem što je jako masna i nema baš neke koristi i baziraj s ena nemasnom siru.
Bolja je prva opcija i nje se drži.Jer i sam si rekao da je sir za neki period pred spavanje pošto se taj protein sporije razlaže i idealan je na duže staze da ti mišiće hrani dok spavaš.
Mogla bi opcija ako na primer ideš negde i znaš da nekoliko sati nećeš jesti ili duži period e onda možeš sir uzeti.
Ali posle treninga ona prva opcija je bolja.
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2015, 12:13:42 posle podne od strane Zoltan Kozma » Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2905 poslato: Avgust 04, 2015, 10:38:52 posle podne »

De mi reci, koja je bolja opcija za obrok posle treninga:

1. 200g pilece belo ( kuvam ), 5 kuvanih jaja ( bez zumanceta ), paradajz, paprika, krastavac

ili

2. To sve isto, samo uz to jos oko 100g nemasnog sira ( 0,5 masti na 100g ) i 2 kasike kajmaka / pavlake sa casom jogurta, a moze i bez jogurta.

Pitam iz razloga, posto mlijecni proizvodi su kako da se izrazim spori proteini, pa ce se sporije da razloze ili ti svare il sta znam, pa da li je onda bolja prva opcija ili ova druga gde ima i sira i pavlake?

Pretezno ovako odradim, prvu opciju posle treninga, a onda naknadno ( inace pre spavanja, a znam i cesto i preko dana ) pojedem taj doticni sir, sa pavlakom i casom jogurta ( ili bez jogurta ), al ono sto me zanima, jeste, da li je bolja prva opcija za obrok posle treninga ili je bolja druga?
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2015, 10:57:55 posle podne od strane MB » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2904 poslato: Jul 24, 2015, 09:19:45 pre podne »

Na ovom linku sam opet malo pisao o veoma značajnoj i zanimljivoj temi o trbušnjacima to jest kako izvodim jednu od meni omiljenih a veoma korisnih vežbi.
S obzirom da je leto u punom jeku uveren sam da će mnogima to biti veoma zanimljivo.Imate tekst sa opisom vežbe i video klip gde istu možete videti.
A ukoliko ima nekih pitanja o tome ili bilo čemu slobodno me možete pitati ovde.
Uskoro još tekstova i snimaka...

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=130261.0
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2903 poslato: Jul 19, 2015, 08:09:15 posle podne »

Nema na čemu,
šta god da te zanima o NO reaktorima slobodno me pitaj jer ako sam išta na sebi isprobao za ovih 20god to su onda upravo NO reaktori.
I još ih isprobavam (ove nove sa strane) pratim i sumiram utiske.
Sačuvana
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2902 poslato: Jul 19, 2015, 09:45:28 pre podne »

Dobri stari Shock Therapy..kada se samo setim kakav je to NO bio.DoĂ°eš mrtav umoran posle posla na trening a spavao si nekoliko sati.Oči ti se sklapaju od umora i do života ti nije a pogotovu ne do treninga.Uzimaš jednu mericu sećam se ukus grožĂ°a...posle 15'20min BOOM!!!
snaga,fokus,izdržljivost..sve je ekstra! Držao je po dva tri sata bez pada.
Ali...to je stari Shock Therapy kojg više nema a mi koji znamo kako je radio rado ga se sećamo i tugujemo.

Ovaj sada je bleda kopija starog originala i to po svemu.Ukus mi se ne sviĂ°a mada ajd to i može proći.
A kako radi pa to zavisi sa čime ga uporeĂ°uješ i šta očekuješ od njega.On jeste ok ali samo je ok i ništa više.Po meni jačina neka sredina.
Da me ne shvatite svi pogešno ja ga uvek uporeĂ°ujem sa onim starim originalom i tu ovaj novi gubi na svim frontovima.
U svakom slučaju ne treba ga piti posle osam jer postoji ta mogućnost da će ti remetiti san.I tu zavisi koliko si ti tolerantan na kofein itd...
Jedna merica bi trebalo uvek da se prvo uzima koji god NO da je u pitanju jer ti nikada ne znaš kako ćeš reagovati.
A posle ako za to ima potrebe lako ćeš ti povećati na dve samo nemoj preko toga jer ni tu ne treba preterivati.
Mene ovaj novi drži oko sat vremena a onda slabi..a i tih sat nije sada nešto ekstremno ali radi posao.Onaj stari je držao konstantno i to samo jedna merica uvek.Nikada ali nikada taj stari Shock nisam morao povećavati na više od jedne doze.

Ako sam nešto izostavio a zanima te slobodno me pitaj ovde.

Hvala druze! :)
Sačuvana
Mind is everything!
no matter what it is!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2901 poslato: Jul 18, 2015, 09:41:08 posle podne »

Dobri stari Shock Therapy..kada se samo setim kakav je to NO bio.DoĂ°eš mrtav umoran posle posla na trening a spavao si nekoliko sati.Oči ti se sklapaju od umora i do života ti nije a pogotovu ne do treninga.Uzimaš jednu mericu sećam se ukus grožĂ°a...posle 15'20min BOOM!!!
snaga,fokus,izdržljivost..sve je ekstra! Držao je po dva tri sata bez pada.
Ali...to je stari Shock Therapy kojg više nema a mi koji znamo kako je radio rado ga se sećamo i tugujemo.

Ovaj sada je bleda kopija starog originala i to po svemu.Ukus mi se ne sviĂ°a mada ajd to i može proći.
A kako radi pa to zavisi sa čime ga uporeĂ°uješ i šta očekuješ od njega.On jeste ok ali samo je ok i ništa više.Po meni jačina neka sredina.
Da me ne shvatite svi pogešno ja ga uvek uporeĂ°ujem sa onim starim originalom i tu ovaj novi gubi na svim frontovima.
U svakom slučaju ne treba ga piti posle osam jer postoji ta mogućnost da će ti remetiti san.I tu zavisi koliko si ti tolerantan na kofein itd...
Jedna merica bi trebalo uvek da se prvo uzima koji god NO da je u pitanju jer ti nikada ne znaš kako ćeš reagovati.
A posle ako za to ima potrebe lako ćeš ti povećati na dve samo nemoj preko toga jer ni tu ne treba preterivati.
Mene ovaj novi drži oko sat vremena a onda slabi..a i tih sat nije sada nešto ekstremno ali radi posao.Onaj stari je držao konstantno i to samo jedna merica uvek.Nikada ali nikada taj stari Shock nisam morao povećavati na više od jedne doze.

Ako sam nešto izostavio a zanima te slobodno me pitaj ovde.
Sačuvana
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2900 poslato: Jul 18, 2015, 09:06:57 posle podne »

Zdravo druze, zanima me s obzirom da sam uzeo Shock Therapy danas(890gr) valjda toliko ne znam u gram, zanima me kako je tebe radio, koliko te je dizao na treningu i da li je istina to da ne mozes uvece da spavas jer te tera na trening stalno?
Uzeo sam ga danas, platio sam ga pet hiljada i nesto, u Pansportu, i danas sam ga prvi put koristio pred trening.
Burazer koji vezba godinama i koji ne pije nista drugo osim Whey proteina rekao mi je da ne pijem to posle 8 i da ne radim trening posle 8 jer ce te razbuditi i neces moci da zaspis od silnog kofeina koji popijes.
Imam 198cm i 95kg, zanima me da li treba da pijem po 20gr u velicini  jednog dozera, ili duplu dozu s obzirom da sam "veci"..
Takodje me zanima kakvi su kod tebe simptomi, koliko te drzi i da li te je bas bas onako radilo, jer ja sam danas prvi put uzeo i znam da sam se istripovao da me "radi" ali to po recima drugih nece da pocne bas bas da te radi bar ne prvih nekoliko puta 3-4 koriscenja pred trening, i tako istripovan sam dizao 50kg na bench-u bez problema, i to po 12 u seriji, umorim se ali sam posle minut-dva opet spreman da odradim ful seriju, iako sam pre maksimalno dizao 30kg sa strane i to uz pomoc drugog posle 6-7 puta u seriji.
Pozdrav i hvala na odgovoru :)
Sačuvana
Mind is everything!
no matter what it is!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2899 poslato: Jul 08, 2015, 10:12:34 pre podne »

acala...evo kao što sam i obećao postavljam neke slike tune iako to nisu one o kojoj sam ti pričao jer Idea je zatvorena trenutno ovde kod mene pa sam ovo uzeo u marketu Tempo.
prva slika je komadi tune u biljnom ulju cena 109din

free image hosting

Druga je komadi tune u salamuri cena 136din

image hosting

Obe su marka Premia to je neka njihova.
Ja inače koja god tuna da je u pitanju ocedim je kroz cesdiljku i proprerem prvo vrucom vodom pa onda hladnom.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2898 poslato: Jul 04, 2015, 08:50:27 posle podne »

Tebe u suštini zanima koliko je vremena potrebno da se jedna mišićna partija potpuno odmori da bude potpuno spremna za nove napore.
Po nekom pravilu da se mišić potpun odmori treba najmanje 48h do četiri dana.
Ne moraš čekati sedam dana ali ako i tako napraviš program da na svakih sedam dana opet radiš tu partiju nije greška.
Zapamti da smo mi svi različiti pa nam i telo drugačije reaguje.evo ja na primer nekada ruke radim jednom u 10 do 15 dana  a nekada češće i uvek je dobro jer eksperimentišem.
Najvažnije je da kada radiš odreĂ°enu mišićnu partiju trudi se da se sto posto na nju koncentrišeš i da taj mišić odradiš full do maksimuma.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2897 poslato: Jul 03, 2015, 12:05:04 posle podne »

da pojednostavim, ako radim biceps ponedeljak onda biceps opet radim ponedeljak? ili da bu kraci razmak ?
tako isto grudi, ramena, noge.... znaci 7 dana jel to puno razmaka ili da smanjim ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2896 poslato: Jul 03, 2015, 09:31:44 pre podne »

Ma ko u inat sada ovde u Idea marketu nema toga uopste a i izgleda će neko renoviranje pošto vidim da se sve sa rafova sklanja i premešta.
Ali čim vidim slikaću pa postavljam ovde u ovoj temi.Inače što se tiče tuna jedem uglavnom uveče a nekada menjam sa piletinom ili oslićem.
Ništa nije zdravo ako se konstantno jede duži period a pogotovu ne konzervirana hrana.U svakom slučaju od čipseva i ostalih sličnih stvari je tuna u konzervi mnogo zdravija.
Postaviću ti link mojih tema kada je masa u pitanju gde sam pisao o svojoj ishrani u tom periodu pa pogledaj malo.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=117981.0

Isto tako evo ti link svih mojih tema pa pogledaj možda ćeš naći nešto što te još zanima.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0

Kada radiš na masi gledaj da to bude neki sistem dva dana rada dan odmora.A kada odmaraš onda odmaraj i gledaj da se pravilno hraniš.Detaljno o tome imaš baš u tim mojim temama na linkovima koje sam ti dao.Uskoro ću pisati tekstove na mnoge teme pa i na te.
Nemoj svaki dan vežbati jer onda ne odmaraš mišiće i samo ideš u katabolizam.Zapamti da mišići ne rastu u teretani već kući dok jedeš i odmaraš posle teškog treninga.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2895 poslato: Jul 02, 2015, 06:58:16 posle podne »

Ma opusteno Zolti, koliko nedeljno jedes tunjevine posto je konzervirana hrana, ne valja bas stalno ?
I ako mi mozes reci ako se radi na masi koliko nedeljno treba vezbati, tri puta ili pet, ili mozda svaki dan ?
Ne znam ono koliko misicima treba odmora a cilj je samo masa i nista vise :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 14 upita.